Nu känns det bättre

Det var ett bra val att stanna hemma idag för att få lite koll på hur allt fungerade med kurserna som börjar nu. Känner mig betydligt lugnare nu än jag gjorde igårkväll när jag insåg att jag verkligen inte hade någon koll alls. Har även hunnit läsa i "Näring och hälsa", skriva ner några få grundläggande anteckningar, skriva in i kalenderna när alla olika uppgifter ska vara inne, boka in fler körlektioner och nu håller vi på att uppdatera min dator så att jag ska kunna ladda ner windowsprogrammen till min mac. Det blir nog bra det här.



Har lånat mammas dator nu när min uppdateras för att leta lite efter någon ny bra hårfärg. På torsdag ska jag nämligen till frisören och eftersom att det är höst nu så känns det som att det är dags att återgå till brunt hår. Dock tänkte jag ha det i en lite ljusare nyans eftersom att jag alltid annars har det jätte mörkt eller ganska ljust. Hittade de här två gamla bilderna på datorn och haha ja de är verkligen som natt och dag, jätte mörkt och jätte ljust.

Nu ska jag prata lite med mor min,
puss puss

Sucksuckisucksuck

Vadå otur?

På morgonen innan jag åker till biblioteket så kollar jag att boken verkligen finns inne så att jag inte åker helt i onödan. När jag sedan kommer fram upptäcker jag att boken inte alls finns så jag frågar mannen som står i informationen om var den finns.

Han: Aha var det du som ringde förut?
Jag: Nej.. vadå har ni ställt undan den åt någon?
Han: Ja alldeles nyss..

Men blääää på hela grejen, så som tröst så shoppade jag lite på hm innan jag åkte hem. Nu ska jag sätta igång med att börja på en uppgift som ska in denna vecka. Resten av veckan blir det nämligen jobb som vanligt.

Puss

Man känner det i luften

Det känns att det börjar bli höst nu, trots att det fortfarande är ganska varmt ute. Det är någonting i luften som gör att det känns, vad.. ja de kan jag inte riktigt svara på.

Av två anledningar längtar jag faktiskt:

1. Jag har svårt för det här mellanvädret, på morgonen är det rätt kallt men på eftermiddagen sedan så blir det varmt och fuktigt.

2. Det är så fruuuuuuktansvärt mysigt att gå inlindad i stora halsdukar.

Vet ni vad jag ska göra nu? Jo jag ska ta tag i halsduken jag lovade Emma att sticka.. Har knappt börjat än och nu när det börjar "gå mot dessa tider" så kan det ju vara mysigt att ha den klar när det väl behövs. Konstig mening det där men jaja.. Hörs sen.
Puss

inte alltid så självklart

Nu är det bestämt att jag ska jobba hela augusti, wohooo!, så som ni förstår så har jag varit på jobbet idag med. Precis som alla andra vardagar. När jag kom hem från middagen med Emma idag (som förövrigt var riktigt god haha) så var det dags att börja tänka på "vad ska jag ha för lunch imorgon?". Att göra det så lätt som möjligt för sig vore ju det absolut smartaste valet då klockan var 9 men icke. Jag ska istället göra det jobbigt för mig och bestämmer mig för att göra paj. Så nu står den där i ugnen, min tacopaj. HOPPAS HOPPAS HOPPAS bara att den smakar okej också!

Ville bara säga det, nu ska jag röra mig mot sängen.
Puss

Journey

Nyduschad och nyinsmord sitter jag nu i fåtöljen och bara slappnar av.

Helgen har gått fruktansvärt fort och imorgon väntar en vecka med jobb på mig. Dock har jag haft en riktigt bra helgen som har bestått av DNgalan (med mor, far och Robin) och  släktmiddag med Robins släkt.

Måste bara visa en bild på min underbara kofta jag köpte idag. Den kommer vara helt perfekt nu snart när det börjar bli lite kyligare! Dock gör inte bilden den rättvisa.


Nu ska jag fortsätta mysa lite så vi hörs senare.
Puss

Träningsvärk

Nu känns det riktigt bra, som att jag försöker göra något med mitt liv istället för att bara sitta hemma. Igår tillexempel så vaknade jag upp hos Robin och bar mig ganska snart iväg till gymmet, efter det blev det hem för att prata om jobbet som jag började på idag och sedan övningskörning på kvällen. Idag ja då spenderade jag dagen med att jobba och tiden bara flög förbi, helt sjukt va snabbt det gick.

Kvällen ska jag nog spendera i min ensamhet med att bara ta det lugnt tror jag, det känns som att det är en rätt hållbar plan. Vi hörs nog lite senare allihopa
Puss

Ville bara säga att jag finns

Jag har gjort allt och ingenting sedan jag skrev sist. Har hunnit med en tur till norrland och att spendera tid med min kära pojkvän det är nog allt. haha, jag gör inte mycket nu för tiden. Det ska det dock bli ändring på för imorgon är det jag som tar mig iväg för en första dag på jobbet. Två veckor framöver har jag jobb, vad som händer sedan ja det får vi se... jag tar ett steg i taget.


Därför måste jag gå och lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon. Tidiga morgonar har det nämligen inte varit många av sedan studenten.

Puss

RSS 2.0