22:35

De e konstigt att allt kan ändras så fort. Alldeles nyss va jag jätte glad, nu känner jag mig alldeles deppig. Tänk att massa småsaker kan få en att känna sig så lessen.
Det hände så mkt bra idag men en liten sak kan få mig att inte känna den glädjen ja nyss kände.

Jag var så glad för att:
- vi skulle fira att mamma och pappa varit tsm i 20 år
- jag hade fått mina PODB , och ja har höjt mitt betyg i nästan alla ämnen.
- Det var en sån skön känsla efter träningen. Att man verkligen tagit sig igenom den fast den va tuff.


Jag har inte visat vem jag verkligen är för nästan någon, jag har många jag kan prata med men ja gör det inte av nån anledning. Kan inte göra det bara känns inte rätt. Alla säger att de e bra att prata om saker men ja gillar inte att prata om sånt som verkligen verkligen gör mig ledsen


Men sen finns det vissa människor som verkligen kan få mig glad igen. Som får mig att sluta tänka på sånt. De e mina vänner (L) ni betyder otroligt mkt

00:07

Såå hej hej igen,
Nu va de nån dag sen ja satt här lr 1 kanske lättare sagt tror ja =P
Igår va en underbar da =D De va så jäävla roligt. Efter skolan åkte vi allihop till v-by och drev runt i nåra timmar !
Sen så åkte emma och ja hem för vi skulle på träning, de va jätte kul !
Sen efter de så drog vi ut me nästan alla tjejer, så vi drev runt ett tag, sen gick vi hem till emma och satt där och häcka tills 12 nångång.
Sen kom ja hem satt och snacka me Hannes lite på msn och sen gick ja och la mig =P


Idag va emma och ja i v-by igen för hon skulle köpa convers, sen drog vi ner till v-by hallen och kolla på herr matchen, De va sååå jävla spännande men tillslut vann de och gick till final four.


 
Sen dess har ja suttit hemma med familjen för en gångs skull =P
Imorron ska ja nog dra till mina kusiner lr stinsen vi får se ;)

Sov gott
Dröm söta drömar
Puss & Kram
Kiss


21:55

Kväll igen... och nu sitter jag här som vanligt. Jag har suttit här och väldigt mkt den här veckan. Jag har nemligen inte haft några läxor att begrava mig i hela kvällarna. Vilket iof är väldigt skönt.

NU börjar det äntligen bli vår! Faan va skönt asså. Emma och ja gick till kiosken vid skolan idag i bara tröja, och man frös inte ens =D
Men bara för att ja säger så här så kommer det säkert börjar snöa lr nått imorron. Men det hoppas jag verkligen inte.

Yees imorron är det fredag! Och det är dax för träning igen =D Träningarna är typ höjdpunkterna på mina veckor och så klart helgerna,

Idag har jag verkligen ingenting att säga tror jag =/ satte mig mest här för att ja inte hade så mkt att göra. Förutom att fixa min ipod som ja håller på med.
Så vi hörs kanske imorron.

Puss Puss
Sov Gott
Dröm söta drömmar
// Irri

Kiss

21:53

Ja då var det kväll igen och jag är för trött för att orka gör någonting. Därför sätter jag mig här och skriver en stund.
Ja, då ska vi se vad ja kan ha för kul att berätta idag da som ja inte redan gjort. Hmm...

Idag slutade vi kl 13.20. Det var så jävla skönt! Först satt jag hemma några timmar utan att komma på något kul att göra så då bestämde jag mig för att åka in till v-by en stund och kolla om ja hitta nått kul.
Och det gjorde jag =D Jag köpte 2 st linnen, en annan tröja, ett skärp, nagellack, smink & sminkborttagning.
Och ja aysegul jag ska säga det nu =D Haha Jag är bortskämd, men det måste man ju oxå få vara lr hur!


Imorgon är det tillbaka till skolan igen =/ suck

Nu ska jag fixa iordning lite saker till imorrn och kanske läsa lite.
Vi får la se om vi hörs imorrn.

Puss & Kram
Sov Gott <3

sant

sant        

Den här bilden e så jävla fiin, de e ju verkligen sanningen lr??

(L)


21:25

Ja så nu sitter jag här igen,
men vad ska man göra, inget roligt på tv, inga kompisar e online på msn & ingen rolig att prata med i tel för de e typ hos sina kompisar lr upptagna =/
Istället sitter jag här och trallar lite för mig själv & skriver inte för att ja vet om de ens e nån som läser men kul ändå.


Skolan flyter på, vi har projekt som du/ni säkert hört (för ja tror ja nämde det igår) hur som helst så går de ganska bra för min grupp, jag är inte den som brukar ta insiativ och säga åt alla va de ska göra, men i den här gruppen e de ja som får ta det ansvaret och det fungerar bra vi har gjort det vi ska och lite mer =D

Idag hade vi träning det var jävligt kul fast det gick åt helvete, man kände sig lite ringrostig eftersom ja inte tränade nånting på hela förra veckan. Men det gick bättre än va ja trodde.
Skotten e lite CP men de går att fixa. Ja vet ju hur man ska skjuta men jag gör inte så, det e bara de som e problemet.
Inga matcher nu i helgen men nästa helg har vi 2 st, det kommer bli tufft men om vi bara kämpar på ska vi nog kunna vinna. Vi ska spela mot duvbo (som vi aldrig vunnit över) & Alvik Gul (som förlorade mot duvbo med 70 poäng)

Ja tror inte jag har något mer att raportera, vi får la se om ja skriver imorrn de beror på om det inte finns något annat roligt att göra =D

Annars ha de bra allesammans
sov gott och dröm söta drömmar
Puss & Kram <3

Irri




21:20

Ja så va det tillbaka till skolan igen. Fast nu med 2 veckors projekt och det i sin tur betyder inga läxor. Faan va skönt. Men det e väll iof det ända posetiva med projekt + att man får bossa lite med 7.orna.

Det kanske e värt att nämna att vi hade match i helgen igen =D efter typ 2 veckor utan matcher. det va jävligt kul faktiskt. Vi vann över ett av de bästa lagen i vår grupp med 7 poäng vilket var jävligt skönt ! Det känns alltid bra att inleda en ny serie med en vinst.
- Fast man var ju lite ring rostig hade inte tränat på 1 vecka =/ varit sjuk och legat hemma och mått dåligt. Men nu känns det mkt mkt bättre och jag e tbx på träningarna =D

Jag vet inte om ja har så mkt mer att skriva just nu. Så jag kommer väll tillbaka och skriver det om jag kommer på vad det är ;D

NI får la ha de se bra <3
puss å kram allihopa
susseligutti

14:30

Ja så var det fredag igen =D
Gu va skönt det är, veckorna bara flyger fram (tack o lov) tyvärr gör ju helgerna de oxå =/ inte lika bra men men inget att göra åt.

Imorrn ska alla komma hit (alla = emma, aysegul, jessica, ida & isbel) faan va kul vi ska ha =D vi ska alla sova i vardagsrummet.. lr om man nu kan säga att vi ska sova... lär väll mest ligga och snacka hela natten !


Inga matcher den här helgen heller, men nästa helg har vi 1 =D för då börja lions cup. Hoppas det går riktigt bra i den så vi kommer till slutspel! Kanske till och med får något pris.. Man vet ju aldrig men man kan ju alltid hoppas.

Idag har vi träning ! Jippie! har verkligen längtat efter att få träna. Tycker verkligen vi borde ha fler träningar i veckan 3 st e så lite 4 åtminstone.
Men det funkade inte av flera anledningar men kanske nästa sesång.


Men nu ska jag ta och hitta på något en stund innan träningen är. Iof är de ganska länge kvar nåra timmar så bara =P haha men men

Puss <3

13:58

Ja, så va man hemma igen! Och imorron börjar skolan SUCK kan ju inte direkt påstå att jag har saknat det. Bara alla kompisarna.
Men så börjar ju träningarna igen. Det känns väldigt skönt har saknat att inte träna. Sist ja träna va förra fredan och de känns som en evighet! Ja tror nästan ja e beroende av att träna. När ja inte gör de känns de så tomt. Man vet inte vad man ska göra.

Jag satt och prata med min kompis mamma igår. Det va väldigt skönt. Jag har ett problem, det är att ja e uttagen till att träna med all star laget. Det är jätte kul att ha blivit uttagen de e som ett bevis på att ja e duktig och ja behövde den bekräftelsen för att ja skulle börja kämpa ännu mer.
Men jag gillar inte att träna med det laget av många olika anledningar ska inte gå in på vilka men de många.
Men min kompis mamma förklarade igår för mig att ja har en plats i det laget ja förtjänar att vara där, jag är tillräckligt duktig, och ja har förtjänat den platsen länge innan ja fick den. Bara att höra nån annan säga de istället för min mamma betyder mkt och de gör att ja förstår lite bättre att ja e duktig.
Jag har nu bestämmt att ja ska träna nåra ggr me de sen ska ja bestämma om ja verkligen vill fortsätta.

Annars är allt bra !
Och nu e de bestämmt att vi ska åka ner till gbg basket festival och spela den ! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va ja längtar. så roligt. Förra året gick de skit bra för oss då vi kom 5.a riktigt bra faktiskt.


Men nu ska ja åka och köpa jeans puss hej (L)

RSS 2.0