Big City Life

Jag har suttit och lyssnar på Anders Johanssons skicka If it's all I ever do om och om igen i evigheter nu känns det som, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Finns ingenting alls att göra just nu faktiskt det var länge sen jag var hemma varje kväll på veckan. Så nu börjar jag få brist på ideér man kan göra. Redan testat att ta de lugnt och titta på tv, sedan gå och lägga sig tidigt... och allt var det nu är. Men jag gissar på att det blir en sådan kväll idag igen, ska nog snart ta en dusch innan jag lägger mig i sängen och kollar på några avsnitt av sex and the city.
image227
Blir förmodligen inget inlägg imorron, beror på vad kvällen har att bjuda på. Men räkna inte med något, men på lördag någon gång kommer det nog garanterat ett. I och för sig har jag "miniligan" på morgonen i vällingbyhallen och sedan match själv men sen förhoppningsvis =P

Ha det underbart allihopa
Erika

I blame myself

Det var helt mörkt och regnade ute idag när jag skulle hem från Linn, och där gick jag helt ensam, lyssnade på musik och tänkte. Det kändes precis som det var taget ur en film, en sån där sorlig film ni vet. Då något hemskt/sorligt har hänt och man går och ångrar sig, tänker igenom det man har gjort...? Det var på pricken likt en sådan, om man bortser från en sak. I alla (eller i alla fall nästan alla) sånna filmer slutar det lyckligt med att allt blir bra igen och de går tillbaka tillvarandra. Men jag är inte så säker på att det slutar så för min del.

Men jag har bara mig själv att skylla eller? Jag förstörde allt förut och gav honom ingen riktig anledning till varför, nu försökte jag ställa allt tillrätta igen och jag trodde det gick riktigt bra. Så fel jag hade, nu var det min tur att må dåligt, att få känna hur det kändes...

Jag vet inte om det är för att hämnas eller om det verkligen är som han sa. Men nu förstår jag verkligen hur han/du kändes sig! Och jag vet att det här är ett lamt försök för att säga förlåt, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet att du har sagt att du inte vill träffa mig just nu att du vill vara för dig själv och jag tänker respektera det. Vill bara att du ska veta att jag ångrar mig och jag vill inte ha det så här... förmodligen kommer du inte ens läsa det här men... Jag saknar dig i alla fall


Suddenly I see

Nu har jag exakt 12 minuter på mig att skriva och sedan hinna till tv.n för att se på Gossip Girl, (serien alla tjejer ser fram emot just nu). Precis som alla andra tycker jag den verkar riktigt bra, har läst halva första boken och den är helt okej. Fast jag tror att serien verkar bättre och förhoppningsvis är den det också.

Trotts att vi bara gick till 13:00 idag har dagen varit riktigt seg. Har varit jätte deppig hela dan, usch nej verkligen inte min dag idag... Det blev lite mycket där bara, allt förändrades så snabbt så jag var inte berädd på det...
Träffades Isabelle en snabbis och hade vårat så kallade "girl talk" som vi brukar ha ibland på rasterna i skolan när vi har massor att prata om och berätta.
 image225

Nu är det 8 minuter kvar så jag har lite lite tid. För en gångs skulle tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig tidigt, inte bara säga det utan faktiskt göra det också. Somna till några avsnitt av sex and the city känns inte helt fel just nu faktiskt. Har redan bestämmt kläder till imorgon också så det är fixat bara att gå upp och klä på sig. Nej, nu ska jag försöka ta mig härifrån och lägga mig i sängen med ett glas vatten eller oboy och kolla på Gossip Girl. Vi hörs kanske imorron annars får ni ha det toppen allihoa
Erika

Juste IM IN LOVE with this one...image226

satc

Det har gått några dagar nu eller nästan en vecka. Men har som sagt inte blivit den typen av tid famför datorn, nån timme här och där på kvällen, men då har det aldrig passat att skriva. Haha, jag ursäktar alltid mig själv för att jag inte skriver så ofta, men vem ursäktar jag mig till? Er? Vad ska ni göra? Säkert inte ens så att någon följer min blogg regelbundet =P

Nej nu har jag spenderat eftermiddagen/kvällen med lite plugg tillsammans med Emma så nu får det räcka, kommit halvvägs i pluggandet till samhällskunskaps provet på onsdag, men eftersom jag slutar tidigt imorron så är det nog rätt lugnt tror jag. Ska kanske om jag orkar fortsätta lite till senare ikväll.
Förutom det har det varit en riktigt skön dag, när idrotten väl kom igång och Linn, Jag och Robin  vann nästan alla matcher i badmintonen så var det riktigt roligt. Och trotts att vi slutade halv 5 så gick det väldigt fort.

Är inte riktigt på humör för att blogga just nu, är helt fast i Sex and the city :) Men skriver ett inlägg imorron istället,
ha det underbart allihopa (så länge)
Erika

Fågel, Fisk och Mitt i mellan

Guuu vilken underbar dag det har varit! Helt ärligt så har den varit riktigt bra faktiskt, en av de bästa födelsedagarna jag haft. Dagen med Linn flöt på skönt och vi tog det bara lugnt, bad och gym = toppen! På kvällen/eftermiddagen kom Pontus hit och vi fortsatte ta det lugnt, läste Veckorevyn och hade det allmänt kul. Sedan kom Emma och Tobbe med världens överraskning!! Ett litet litet akvarium med två små guldfiskar, som senare under kvällen fick namnen Tinsel och Skipper. Det blev även några timmar med tårtat och diskusioner och dumma samtal, kan stålmannen få hål i tänderna? Skämten om mannen som trodde han var en mal och Bratislav...
image222
(Skipper har gått å gömt sig på den här bilden, haha)

Sedan kom även Rikard lite senare på kvällen med en skit gullig present! Ni vet sånna där tröjor där det står t.ex. Öl byggde denna kropp. En sån fick jag fast med texten Oboy byggde denna kropp, hahaha hade helt glömt bort att vi pratade om sånna förut och att jag sa till honom att jag ville ha en sån. Så det var verkligen gulligt att han kom ihåg det, blev riktigt riktigt glad. Undrar bara hur han fick tag i den...

Tyvärr kom inte Karin förbi =/, men har sparat tårta till henne (om jag inte hinner äta upp den innan hon kommer hit, haha).
Så imorgon blir det skolan och sen upp till Vällingby för att köpa fiskmat och ett litet fint prinsesslott till Tvinkel och Skipper, hahahaha!



Ha det underbart allihopa
Erika

Ännu ett år äldre

Jaha imorgon var det den 22 Januari då, var nästan exakt ett år sedan man fyllde 16 år nu. Det har gått så otroligt fort och mycket har hänt, men samtidigt känns det som att det va en evighet sen. Man känner sig faktiskt som en helt annan person, förmodligen är det både positivt och negativt. Jag hoppas bara att det positiva överväger det negativa...
image220

Har hittat några riktigt riktigt bra låtar nu senaste dagarna, den ena är  Suddenly I See - KT Tunstall och den andra är Never easy - (någon minns inte). Så de går på repeat om och om igen just nu.

Imorgon ser ut att bli en riktigt skön dag alltså! Först blir det lite firande med mamma och pappa på morgonen, sedan ska jag möta Linn och så ska vi åka och gymma i Åkeshov vid 10 tiden. Efter det åker vi till Eriksdalsbadet och badar ett tag och förhoppningsvis kommer även Lukas och Pontus. Så att vi får lite sällskap, =) På kvällen sen kommer nog lite kompisar och så över bara, så det blir nog trevligt.

Vadå myskväll :)

Riktigt skön kväll har det varit, en bra kombination med Handbolls Em (Sverige - Island), Pontus, Oboy, pepparkakor, ett vänner avsnitt och en promenad. Sverige vann matchen och Pontus vann "busstävlingen". Så 1 av 2 var bra, haha.
image219
Har till och med hunnit med att göra Naturkunskapsläxan idag, så jag är riktigt stolt. Imorgon väntar en kort dag i skolan och sedan gymmet och förmodligen en kväll med Linn.

Ha det så underbart allihopa
Erika

Lite snabbt sådär

Jag funderade på att göra lite förändringar på bloggen, känns som att den börjar bli lite uttråkad, den känns inte riktigt som jag längre. Men jag vet inte riktigt vad jag borde göra... någon idé?

Redan imorgon är det fredag, härligt! Men först ska man ta itu med denna kväll, borde i och för sig inte bli så svårt. Om en timme ska jag iväg och coacha sedan får vi se om jag kanske träffar Pontus eller Rikard. Inget bestämmt riktigt ännu.

Förmodligen kommer det ett inlägg lite senare för nu tänkte jag gå iväg och fixa lite grejer. Känner mig så trött idag så det är inte sant, så måste göra något åt saken.

Ha de så underbart allihopa så länge
Erika

varför, varför varför?

Läste precis ett inlägg i Isabella Löwengrips blogg (www.blondinbella.se) om ex. Det var faktiskt ganska intressant och väldigt väldigt sant. Okej, jag kanske inte ska säga något har knappt haft ett förhållande som hållit längre än 1 månad men ändå. Jag är kompis och till och med väldigt bra kompis med "alla" mina ex, vilket i och för sig är väldigt skönt. Men den tiden direkt efter att man av någon anledning gjort slut så är allt en tväling. Vem hittar någon snabbast, vem är den som först glömmer, som först går ut och träffar andra... Vem är helt enkelt den starkaste. Man måste alltid bevisa att man klarar sig, det är ingen fara. Men samtidigt hoppas man verkligen att den andra är lika ledsen som man själv är. Man ser den andra och han/hon ser ut att må jätte bra, han/hon är aldrig ensam utan umgås alltid med massa kompisar och skrattar bara och har det kul. Samtdigt mår man själv skit dåligt men man fortsätter att låtsas som ingenting bara för att bevisa att man själv har det precis lika bra.

Egentligen förstår jag inte hur man orkar hålla på som man gör. Varför struntar man inte bara i alltihopa, vad är det egentligen för mening med att låtsas vara något man inte är? Varför vill man bevisa för de andra att man inte är ledsen? Att det här inte betydde så mycket som han/hon trodde det gjorde?

Aja, själv har jag ingen aning... Men nu väntar Johnny med Moulin Rouge så jag ska gå dit och kolla på den.
Ha det underbart allihopa
Erika

Gör som mig, var en svan!

Nu har jag skjutit upp det här inlägget tillräckligt länge. Vet inte varför, men har alltid en förmåga att göra allt i sista sekund. Bara så att ni vet så skriver jag det här med fet, kursiv och understruken text. Idag är det exakt en vecka kvar tills min födelse dag =)

Idag har varit en jätte skön dag, eller hela den här veckan (de två dagarna som gått) har varit skön. Nya schemat började i måndags och jag trodde att det skulle bli en mardröm men hittills är det helt okej. Idag hade vi som vanligt våra sköna tisdagar, kl 08.00-13.00 (och nästan alltid slutar vi före 13.00). Idag var jag och Linn på gymmet vid 13 tiden och gymmade. Våran "nya grej" är att bada efter, så det gjorde vi även idag. Haha, inte helt fel faktiskt att ligga där på madrassen och prata i 30 minuter kanske. Sedan hamnade vi hemma hos Linn ett tag, innan jag tog mig hemåt för att sedan åka iväg med mamma till Kista för att shoppa lite.
image218

Inte ätit någon middag ännu, inte varit hungrig sen vi "frossade" i mackor efter gymet. Men käns som att det kanske vore dags att äta någon slags middag nu. Oboy och mackor låter inte helt fel, haha. Sedan plocka fram grejer till idrotten i skolan imorron och kanske vad man ska ha på sig. Efter det ska jag nog faktiskt bara gå och lägga mig. Igår efter att jag kom hem från Rikard vid elva tiden var jag så sjukt trött. Gick och duschade och somnade sedan samtidigt som CSI tog slut.

På lördag blir det en dag med småflickorna och Emma i Vällingbyhallen för att kolla matcher innan jag åker till Tom på kvällen, kommer nog hem på söndagen. Inte sådär jätte kul att sitta och ta sig från Vallentuna vid ett tiden på natten, haha. Det ska bli riktigt roligt den här helgen, massor att göra precis som förra... nej nu blir det middag. Ha det så bra allihopa
Erika

Den alltid så efterlängtade lördagmorgonen

Lördag morgon då! Skulle gärna sovit några timmar till men måste ju hinna med 11 tåget från Centralen. Blev rätt sent igår, vi träffades massa från klassen och några till hos Carro. Men roligt var det, inte ofta man umgås med klasskompisarna utanför skolan på det här sättet. Nej, nu måste jag springa iväg och göra mig iordning faktiskt, har ju inte all tid i världen. Fast jag kan nästan garantera er ett inlägg när jag kommer hem från Västerås idag sådär vid 12-tiden. Så håll utkik,
Ha det underbart allihopa
Erika

Frizon

Yeej! Fredag. Slutar 11:45 så det är inte helt fel, sedan blir det gym och bad med Linn. Ikväll då? Ja det får vi se, kanske blir Isabelle ett tag... helt ärligt så vet jag inte om jag sagt något till någon annan (så det återstår att se). Får hoppas på att dagen blir bättre än vad den har startat bara, är på riktigt dåligt humör. Ska snart säta på mig musik (le igen) och gå till bussen.
image217 Ha det underbart allihopa! Erika

Sven

Det blev inte så lyckat igår när jag skulle skriva mitt inlägg av någon anledning fungerade det inte att logga in på bloggen så det kunde tyvärr inte bli något inlägg. Så jag gör ett försök nu istället så får vi se hur det går. Precis som alla andra dagar den här veckan har skolan varit riktigt skön idag, kan bero på att vi inte har samhällskunskap en ända lektion denna vecka förutom imorron. Även engelskan idag var lite halvt inställd och på italienskan de andra dagarna har vi bara kollat på gudfadern så ja. Inte så där jätte mycket lektioner för våran del. Det roliga är att det fortfarande är lika kul att träffa alla i klassen på morgonen när man kommer, haha lite sjukt.

Snart ska jag iväg och coacha eller OJ! klockan var visst bara halv tre. "Bara" två timmar kvar tills jag ska gå då. Kanske smiter över till Emma lite tidigare om hon inte har allt för mycket plugg.

Nej nu ska jag ta lite oboy och sedan titta på en film eller liknande...Så går jag kanske över till Rikard senare ikväll... så det blir inget inlägg=)
Ha det underbart allihopa
Erika


back to school

Trotts att idag var första skoldagen har den här dagen varit riktigt bra och jag är jätte glad. Måste erkänna att det var rätt svårt att somna igår vid halv ett tiden när man är van att somna fram emot tre-fyra. Men tillslut vid tre-tiden somnade jag och sov i ungefär tre timmar innan det var dags att gå upp igen vid sex. Otroligt nog var jag jätte pigg, förmodligen övertrött men det gjorde mig inte så mycket. Hellre det än att gå runt som en zombie som jag brukar göra.

Fick sällskap av Emma till tunneln på vägen till bussen, alltid trevligt. Sedan började inte italienskan helt fel heller utan vi satt och kollade på gudfadern hela lektioner och så blir det även imorron.  Hela dagen såg ut att bli riktigt bra, men det ska alltid hända något såklart. Idag blev mitt tredje lås knippsat i skolan, haha. Jag som var så lycklig att jag äntligen hade kodlås så jag inte skulle kunna låsa in mina nycklar igen. Men ja då slutade de fungera istället haha.
image215
Efter skolan blev det gymmet med Linn och Lukas sedan åkte jag och Linn hem till mig. Det var dags att ha våran "jeans-dag". Vi hade innan lovet bestämmt att vi skulle träffas vi två och även Carro och laga och sy in alla våra jeans. Men som vanligt blev det inte av så vi tog det idag så nu känns det riktigt bra, mina favorit jeans är lagade igen.

image216
Nu har jag nyss slutat prata med Stelio och Tom i telefon, riktigt roligt faktiskt. Gu vad jag älskar att prata i tel med vissa alltså. Det kan verkligen vara riktigt roligt. Så nu är jag på riktigt bra humör faktiskt, sitter och lyssnar på kass musik så snart kommer mamma att bli tokig på att samma låtar går om och om igen.

Nej nu ska jag ta och dra mig, träning imorgon så vi får se om det blir något inlägg.
Ha det underbart allihopa
Erika


Från 2007 till 2008

Då var det här verkligen sista dagen på lovet då. Fast hittills har den varit riktigt skön faktiskt, vaknade sådär vid 12 tiden. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt, duschat, kollat på tv och suttit vid datorn. Ska snart titta på ett riktigt roligt program på 4sport pros vs. joes hette det. Sedan blir det middag och en snabbis över till Rikard för att kolla på film.  Annars blir det en slapp dag, orkar inte anstränga mig för att göra någonting. Ska verkligen bara ta det lugnt och "njuta" av den sista dagen.
image213
För några dagar tog cupen i täby slut, så nu är det bara ett år kvar tills nästa gång. Men innan dess kommer massor att göras. Ska ner till Göteborg och spela, massor av matcher ska spelas, träningar, lagkvällar. Ja allt möjligt spännande. Den 19/1 är det till och med något "Västerortsderby" som vi ska ta med småflickorna på.

Men det finns massor av spännande saker att se fram emot detta år, 15 dagar kvar tills jag fyller 17 är bara en av de. Falkenberg i sommar en annan, Västerås i helgen en tredje. Sen säkert även massa saker jag glömmer bort just nu. Fast det kommer även komma mycket som blir jobbigt. Längre skoldagar, mer läxor, mindre tid för kompisar och annat man hade tid att göra nu när skolan ändå var så pass slapp som den var. Jag gör mitt bästa för att vara positiv just nu bara 1,5 år kvar sen så börjar trean och då är det endast ett år kvar i gymnasiet.
Juste nu imorgon när vi kommer tillbaka är det tre stycken tjejer som har slutat i klassen, vilket gör att vi bara är ungefär 31 elever kvar. Vår klass blir bara mindre och mindre, haha. Förhoppningsvis börjar det någon ny rolig nu.
image214

Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska berätta mer så det får väl räcka där. Kanske blir det så att jag skriver ett inlägg även imorgon med men jag lovar ingenting haha. Om det nu är så att ni vill det får ni väll hoppas ordentligt =P
Ha det underbart allihopa
Erika

Minnen, massor av de

Nyårsafton blev kanske inte riktigt som jag hade tänk mig, ligga hemma magsjuk är inte riktigt det man vill. Men tillslut tog jag mig upp till de andra och kände mig hyfsat pigg. Tidigt i säng blev det trotts allt och jag sov redan vid halv tre tiden. Blev väckt klockan tre på tisdagen och var nästan helt frisk igen (självklart ska man vara frisk dagen efter men itne på nyårsafton).

Trotts det blev det en lugn dag igår filmer och liknande fick tiden att gå. Konstigt nog var jag inte ett dugg trött när klockan var tre på natten igen. Utan vid ungefär halv sex tiden somnade jag tillslut, sov väldigt gott fram till 10 tiden då klockan ringde. Dags att åka till Täby!

Precis som alla år är det Täby basketcup i Tibblehallen 2-5 Januari. Trotts att vi inte är med och spelar varken iår eller året innan det så är det lika kul att åka dit varje år. Kolla på matcher, träffa kompisar från andra klubbar och lära känna nya kompisar. Speciell känsla varje gång man är där, går inte riktigt att förklara (man bara vet hur det känns).

Men något idag gjorde helt klart min dag. Tänk att några ord bara sådär kan göra att man blir så oroligt glad.
image212
Saknar dig sjukt mkt med...

Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0