That's history

Idag är det 31 december sista dagen på år 2008 och jag kan tänka mig att förväntningarna på kvällen är höga. Precis som vilken annan nyårsafton som helst. Ikväll kommer "hela gänget" hit vilket ska bli kul! Der är personer jag växt upp med, som mina extra familjer skulle man kunna säga. Vi är fyra familjer som brukar göra saker tillsammans, för hm nått år sen nu tror det blir två år i april så var vi i Västindien tillsammans i två veckor. Här är några bilder från den semestern:

Utsikt från hotellrummet på eftermiddagen

Såhär såg man ut efter några dagar, rööööööd.

Därför hade vi tröjor när vi snorklade haha, så smarta vi är Emms ; )   : P

Sen simma vi iväg, hihi. Fanns inte mkt att se föruom sand däremot men...

Fina sandslott byggde vi i alla fall, och ja nu började man bli riktigt brun!
Det här var en helt underbar semester, skulle inte tveka en sekund på att göra om det. Vad blir nästa ställe? :  D Tyvärr måste jag dra mig nu, för att hjälpa mina kära föräldrar att städa (woho). Så GOTT NYTT ÅR!
Ha det underbart allihopa
Erika

iiiinnnnggggeeeennnnttttiiiinnnngggg

Varför är jag så fruktansvärt seg just nu för? Klockan är halv två och jag har inte ens börjat fundera på att göra mig i ordning ännu.

Jag bara ligger här och lyssnar lite halvt på vänner som är på tv och läser masssa bloggar. Igår hade jag planer på att jag faktiskt skulle ta mig iväg till gymmet idag på "morgonen" men jag var såååååååååå trött när jag vaknade, så nej det blev inget idag heller. Känner mig så jävla lat har inte tränat på hela lovet!

Kanske ska man sätta på en film nu snart och sen bara hoppas på att dagen ska gå... och sedan bio ikväll? Eller övertyga mamma att hon ska åka med mig och köpa ett par strumpbyxor senare. Eller.... så ligger jag bara här hela dagen och blir frisk. Aja vi får se...
Dagens humör: Glad
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Gå och träna
Dagens frisyr: Förstörd toffs jag sovit med
Dagens klädsel: Långärmad t-shirt från Gina Tricot och ett par "shorts" från HM.
Dagens planer: Inte många, eventuellet köpa strumpbyxor eller bio om någon vill, haha.
Dagens materiella vill ha: Ett par skor
Dagens längtan: Bli helt frisk och läääängre lov
Dagens fundering: Ska jag orka...
Dagens beroende: Datorn
Dagens tråkigaste: hmm
Dagens roligaste: hmm
Dagens middag:Återstår att se
Dagens låt:  Telefonens ringsignal

Ha det underbart allihopa
Erika

Men... de är ju faktiskt enäggstvillingar på riktigt också!

Har precis tittat klart på den fjärde Harry Potter filmen nämligen: Harry Potter och fenixordern. Om jag ska vara helt uppriktig så är Harry Potter filmerna riktigt bra. Jag och Emma har som tradition att gå och se de på bio så fort de kommer ut, så nu sitter jag bara och väntar på att nästa ska komma på film, som är nummer fem i ordningen. Jag har i och för sig inte läst den femte boken än men jag tror att jag hoppar över det och bara tittar på filmen istället. Mina favoriter är ändå Fred och George Weasley eller James och Oliver Phelps som de heter på riktigt. : D

Fast det är ju så att Ron/Rupert Grint inte kommer långt efter alltså... (a)

Ja... nu vet ni vilka mina "idoler" är ; )
Ha det underbart allihopa
Erika

Ibland får jag till det

Idag när vi satt i bilen på väg att äta lunch så kände min mamma helt plötsligt för att leka lärare för en stund. (Hon vill så gärna att jag ska övningsköra ordentligt så att jag kan ta körkort snart). så hon sa...

M: Varför blinkade jag nu så långt innan jag svängde här?
Jag: Ja vet inte
M: det var för att jag skulle svänga och de bilarna som skulle köra ut skulle veta att jag inte skulle köra rakt fram, så de kunde köra.
Jag: aa okej
Jag: akta tanten!
Mamma bromsar in lite mer.
Jag: varför sa jag nu så?

Ha det underbart allihopa
Erika

Horoskop

Vilken dag det har varit, fullt upp hela tiden. Fast på ett bra sätt. Vid tolv tiden gick jag hem till Emma och vi åkte tillsammans in till vby för att kolla lite på rean. Hittade en jätte skön kofta från MQ och ett linne från gina tricot, men det var ungefär de. Fanns inte alls så mycket kul som jag trodde det skulle finnas, i alla fall inte på HM som bara blir sämre och sämre enligt mig. Vid tre tiden sen mötte vi mamma inne i vby och fick skjuts hem. Stannade inte hemma speciellt länge utan åkte istället till IKEA för att köpa champange glas till nyår. De hade ett helt gryymt erbjudande! 6:-/6 glas. Det är 1 krona per glas... perfekt! Blev massa andra glas oxå så att det ska räcka till alla när vi ska äta middag. Jag läste mitt horoskop nyss och jag LÄNGTAR till januari nu kan jag säga. Såhär stod det:

I början av månaden är du fortfarande hopplöst förälskad
och känner kanppt igen dig själv. Det är kärlekens planet
Venus som fram till den 4:e gör dig på strålande humör.
Är du mot alla odds singel (som jag är) kommer detta tillstånd
inte vara länge till. En riktig godig har bestämt sig för att det
är du och ingen annan. Håll ögonen öppna. Var även redo för
en av de bästa perioderna i ditt liv med start den 7:e som varar
året ut. Du har gudomlig tur just nu så önska dig dina vildaste
drömma. De kommer garanterat att slå in!

Låter inte helt fel eller hur? ; ) Och vet ni vad, idag är det bara 24 dagar kvar tills jag fyller år!
Ha det underbart allihopa
Erika

En liten tanke bara sådär

”Life’s a bitch… deal with it”

Är inte det ett riktigt bra ”ordspråk” eller vad man ska kalla det? Det är ju så sant. Livet är tufft och det kommer att hända en mycket genom årens gång men allt man kan göra är att ”deal with it”. Vet inte riktigt hur jag ska översätta det. Det är bara så självklart.

Ha det underbart allihopa
Erika

That funny little girl

Lyckad kväll, en riktigt lyckad kväll. Det va mysigt, roligt och jag skrattade mycket! Emma, Isabelle, Aysegul, Jessica och Jasmine var här. Vi åt middag thai/kebab, snackade maaaaaaassor med skit, tittade på 13 snart 30, åt glass med maränger, chokladsås och hallon och tittade på Mamma Mia filmen i sing along version.

Jag vill oxå bo utomlands sådär, det ser så härligt ut. Någon gång när jag bli äldre då ska jag köpa ett hus på någon ö i Grekland dit jag kan åka på sommrarna eller när jag nu vill det. Det är en av mina drömmar!
Ha det underbart allihopa
Erika

Over and over again

Jag har inte mycket att skriva de här dagarna för jag gör ungefär samma sak varje dag. Jag sover till ungefär elva någon gång, idag vaknade jag ett. Sedan gör jag mig iordning och åker vigä på olika "ärenden". Idag skulle vi kolla på en ny tvbänk till vardagsrummet och sedan tittade vi runt lite i Stinsen. Kvällen har gått ut på att skruva ihop bänken och titta på körslaget, någon brittisk deckare och "harry potter och den flammande bägare". Nu är klockan snart halv tre så det känns lite lagom att gå och lägga sig. Jag kom att tänka på en sak idag när det var reklam mellan några tv program och det var att jag har nog aldrig umgåtts så mycket med min familj på något lov på ett bra tag. Hittills har jag nästan bara spenderat tid med de. Kan bero på att jag är förkyld och inte är så jätte pigg och att folk är bortresta och lite sånt. Men ändå... imorgon ska vi iaf äta middag här och titta på film några stycken, det ska bli kul! Ska även göra klart så långt det går i vardagsrummet sedan lovar jag att lägga in en bild så ni får se hur det blev ; ). Sov nu gott och...
Ha det underbart allihopa
Erika

Sjuk men lycklig

Det här har varit en ja... hur ska man förklara det, det har varit en lite konstig dag. Inte alls som jag hade tänkt mig. När jag vaknade idag mådde jag riktigt dåligt. Hela ansiktet värkte, jag hade ont i halsen och var helt snuvig. Så typiskt mig att bli sjuk när det är lov! Tänkte stanna hemma hela dagen och bara vila men åkte tillslut med mamma och pappa för att kolla på en ny tv. Tillslut köpte vi en 46" samsung och då fick man en 19" på köpet. Så nu har jag fått en ny tv :D Kolla är den inte fin??

Syns inte jätte bra

Nu blir det till att ligga hemma och vila hela kvällen, så kanske jag mår bättre imorgon. Man kan ju alltid hoppas, eller hur? : ) Ha det underbart allihopa
Erika

Addiction

FARLIGT! det säger jag bara.


Hämtade en mugg med te och tog med min burken med pepparkakor. Nu är jag helt körd!
Nyåkers pepparkakor är nog världens godaste.
Ha det underbart allihopa
Erika

nyårslöften

Nu är det snnaarrtt nyårsafton. Känns inte som det var så länge sen det var det sist faktiskt. Förutsättningarna för att årets nyår ska bli bättre än förra är STORA, det är ju i alla fall något. Förra året blev jag magsjuk på nyårsafton och kunde därför inte göra någonting alls. Orkade knappt stå upp länge nog att hinna gå bort till grannarna.

Vad hade ni för nyårslöften? Hade ni ens några?
- Mitt var att inte äta chips på hela året.
Hittills har jag klarat det! Det har gått så bra att jag har bestämmt mig för att fortsätta detta år med.
Årets löfte
- Blir att inte äta godis, denn här kan bli myyyycket svårare måste jag säga.
- Även att gå till gymmet minst 1 gång/veckan. (Det får gärna bli många fler gånger).

Blir inget längre inlägg just nu för det är en bra film på 3.an, så...
Ha det underbart allihopa
Erika

... and it's over.

Så snabbt det gick! Länge har man gått och längtat efter julafton, har gått och inbillat sig att julafton verkligen är något speciellt. Okej, du öppnar massor av julklappar och äter helt sjukt mycket. Men det är väl ungefär allt eller? Idag har kännts precis som vilken annan dag som helst då släkten ska komma förbi.  Nu låter jag jätte negativ men det är verkligen inte så jag menar, jag har haft en jätte mysig julafton med god mat och fina julklappar. Det gick bara så fort sen... pooff var det över. Nu är det ett år kvar tills nästa jul då!

En sak som gjorde mig så fantastiskt glad idag var att det snöade. Det snöade på julafton, några år sen det hände sist va? Visserligen var det inte mycket snö som kom men själva saken att det faktiskt snöade var bara underbar. Borde nog egentligen gå och lägg mig nu med tanke på att jag måste upp kl nio imorgon senast för att vi ska åka till Leo, Vigg och co. Mer julfirande? God natt!

Ha det underbart allihopa
Erika

God jul : )

Bara 12 minuter kvar tills Kalle anka börjar nu, någon som ska kolla? För en gångs skull tror jag faktiskt att jag ska kolla på det : ) Blir inget långt inlägg nu tänkte bara önska er alla GOD JUL! För snart kommer släkten hit.


Dagen till ära overknee strumpor och en stickad klänning... haha.

Ha det underbart allihopa
Erika

Sleep tight

Inte en lugn stund har det  varit på hela dagen. På dagen var det jakt på de sista julklapparna och även lite andra grejer. Pappa och jag var nästan bokstavligt talat runt i hela Sthlm. Mamma, ja hon vet jag inte riktigt var hon höll hus. Idag höll hon sig på sin egen kant och... jag citerar "hon är en riktig shoppingmaskin". Det var hon som stod för att köpa julklapparna trotts att hon sagt oss att göra det. Lite då och då ringde hon och sa: Nu har jag hittat "det här", så ni behöver inte köpa det. Haha.

Sedan har vi, precis som alltid (det här en tradition) klätt granen och slagit in alla julklappar tillsammans. Är riktigt stolt över hur fin vår gran blev iår. Vi har alltid lite olika teman på vår gran och iår blev det bara julgranskulor i rött och vitt/silver. Insperationen hämtad från julgranen på hotellet i Berlin. Något år hade vi lila och vitt, något år var det guld och rött.

Ser kanske inte jätte fint ut på bilden men ni får helt enkelt lita på mig. Och av någon anledning går det inte att vrida på den heller. Hur mycket jag än försöker.

Har inte skrivit något alls idag men som ni förstår har jag helt enkelt inte haft tid. Det här är första gången jag sätter mig vid datorn idag, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Datanörd som man är har man praktiskt taget datorn på hela dagarna i andra fall, även om man inte sitter vid den haha. Nu måste jag nog ta och sova lite med tanke på mina föräldrar inte kommer låta mig sova länge imorron. Så...
Ha det underbart allihopa
Erika

myyys


Tog min packning och begav mig till Emma idag vid ett tiden. Te , Sex and the city - the movie och min stickning. Det var så vi tillbringade några timmar. Mysigt var det! Sedan blev det fika och prat. En bra lovdag helt enkelt. Nu ska jag titta på tv eller någon annan film, för att fortsätta sticka. Mitt mål var att bli klar med halsduken innan jul, så nu... har jag inte många dagar på mig. Tack och lov är det bara ett nystan kvar. Sedan ska ni få se det slutgiltiga resultatet.

Ha det underbart allihopa
Erika

Jag vill också prata norrländska

Hemma från kvällens bravader. Vi var hemma hos Emma och drack glögg, fikade och spelade massa spel. Mysigt det var det! Har precis satt mig och börjat kolla på Populärmusik från Vittula. Den filmen är så rolig haha, det är faktiskt så att vissa delar av den är inspelad i Pajala. Det är i närheten av vårt ladställe där vi brukar vara på sommrarna.











Skriver mer imorgon, nu ska jag koncentrera mig på filmen.
Ha det underbart allihopa
Erika

L'Oreal Star Magnet



"Ska man äta, ska man göra det ordentligt. Annars kan man lika gärna skita i det!"



Då var Love Actually slut. Den filmen är så gullig, undra hur många gånger jag sett den nu, säkert 5 i alla fall. Trotts det blir man lika glad i slutet varje gång. Undra vad man ska hitta på resten av kvällen då... går det någon annan bra film på tv? Jag är så fruktansvärt mätt just nu, köpte allt möjligt när vi var på konsum och handlade, lika bra att passa på när man ändå tänkte tjocka sig, hihi.

Var det många som var inne i stan idag? Ni som var det vet i alla fall vilket kaos det var. Människor exakt överallt. Ojojoj säger jag bara, man orkade inte många timmar. Vi hann i alla fall med att köpa lite julklappar och äta lunch på NK konditoriet vilket var väldigt mysigt : )

Ha det underbart allihopa
Erika

Harry Potter!

Det ser ut att bli en lugn kväll ikväll, som tur är går det flera bra filmer på tv. Nu för 27 min sen började Harry Potter, fången från azkaban på 5.an så den ska jag absolut se. Vet inte riktigt när men tror att det är senare då börjar Love actually. Älskar den filmen, den är så fruktansvärt mysig! Så om ingen har någon bättre idé om vad jag kan spendera kvällen med så tänker jag sitta iklädd mina tjocka mysiga strumpbyxor och en stickad kofta och bara titta på tv och tjocka mig. Hoppas bara jag kan övertala någon av mina kära föräldrar att skjutsa mig till affären. Det är ju så tråkigt att bara sitta och kolla på film utan att äta något! (a).

Nu börjar filmen igen, så jag ska koncentrera mig på den och i pausen passa på att tända alla mina ljus! Kan berätta mer senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

"vad är billigast av 24 och 50?"

Klockan är 20 i tre och ja, då var man äntligen hemma då. Jag är trött, väldigt trött så jag ska nog gå och lägga mig vilken sekund som helst tror jag. Har i alla fall haft en riktigt rolig kväll, den har bjudit på film med Junior och Adde, sedan massa prat med Theo och Co. för att avslutas med "middag" på donken vid ett tiden. Ja sen tog det ju sin lilla tid att ta sig från Skanstull och hem. Träffade i och för sig Marcus på bussen så jag fick trevligt sällskap sista biten med : )
Ligger nerbäddad i min säng med tv.n på i bakgrunden så allt tyder på att jag faktiskt borde stänga av datorn och sova.

Ha det underbart allihopa
Erika

Egentligen ingenting

Först NU har jag gjort mig helt klar, klockan är halv 3 så det tog sin lilla tid haha. Men det är det som är skönt : ) Om två timmar ska jag möta Isabelle vid björnboda för att köpa någon mat innan vi åker iväg. Vad ska man göra innan dess då tro? Det beror i och för sig på hur snabb Theo är... om jag hinner gå dit och kolla på film innan jag ska gå.


Vet ni vad, Emma min bästaste bäste vän har fått tagit ut sin tandställning nu! Och hon har ett riktigt hollywood leende, så fint! Tänkte bara säga det ifall jag inte gjort det ännu : )

Nej nu tror jag att ja ska promenera över och titta på film...
Ha det underbart allihopa
Erika

34 dagar!

Av någon anledning satte jag min mobil på ringning vid elva tiden idag, men just nu vet jag verkligen inte varför. I och för sig det är bättre att vakna nu än att sova bort hela dagen. Nu har jag massor med tid på mig att göra det jag tycker är roligt, att göra mig i ordning. För har jag inte rätt, det är så skönt att veta att du har all tid i världen på dig när du ska göra dig iorning och inte behöver stressa runt? Det enda minuset är att min hy börjar bli så dålig igen : / Den som var riktigt bra ett tag. Jag har till och med slutat använda foundation helt och använder nu miniralpuder. Som jag gillar mycket bättre, man ser på något sätt inte lika "fejkad" ut och det är skönt, känns nästan som man är osminkad. Men men, nog om det.

Jag ska kolla klart på Jay Lenno där Tom Cruise är med och sedan gå upp och ta en dusch tror jag : )
Ha det underbart allihopa
Erika

En inte jätte trött Erika


Im home! sista träningen innan lovet är nu över och nästa blir inte fören 14 januari. Ett ganska långt tag kvar. Funderar på vad jag ska göra nu... jag blev inte så trött på träningen, så funderar på att gå ut och gå eller springa eller något. Men klockan är ju trotts allt halv elva reda. Så vi får se vad det blir.

Imorgon då.. första dagen på lovet, vad gör man då? För min del tror jag att jag har dagen ganska planerad. Börjar med att sova ut, sedan ska jag träffa Theo och kolla på den där Greveholm filmen. Minns inte vad den heter just nu. Senare vid sex tiden ska jag träffa Isabelle och följa med henne hem till hennes pojkvän : ) ska bli kul.

Har inte jätte mycket mer att berätta, ska fundera ut planerna för kvällen och ja... utföra de. Vi hörs förmodligen imorgon.
Ha det underbart allihopa
Erika

Jul, christmas, wienachten!

Blev inget inlägg för mig igår och orsaken är att jag faktiskt inte kände för att skriva, men nu är jag på gång igen.

Jag har insett en sak med mig själv och det är att när någonting jag sett fram emot att göra eller som bestämts att jag ska göra blir inställd, då är min första reaktion att bli ledsen (lite deppig). Sedan tar det ett tag och då inser jag att: det är inte hela världen att jag får göra det där, jag gö det bara någon annan gång. Precis så var det nu, hade pratat med några och sagt att jag skulle komma över och kolla på film med de efter min träningen. Sedan hörde de av sig och berättade att de skulle på en fest någonstanns långt bort. Så min första reaktion var att bli ledsen (inte gråta direkt men ni förstår kanske vad jag menar). När det sedan gått ett tag tänker jag att: varför är jag såhär för, ryck upp dig. Och sedan är allt bra igen! Jag är lite barnslig ibland kanske man skulle kunna säga. : P


Idag har varit en knäpp dag. Jag ska berätta för er, sen får ni välja själva om ni vill läsa det eller inte haha ; )
Jag vaknade kl sex med VÄRLDENS huvudvärk, mådde illa för att jag hade så ont i huvudet. Därför gick jag och la mig igen och sov till ca tio över nio. Gick upp och gjorde mig iordning på (40 min, snabbt va!) och åkte till skolan. Hade tänkt att jag och Sandy skulle vara duktiga och jobba på vårt info&layout arbete, men vår lärare skulle inte komma till skolan fören efter tre timmar så det var ju rätt meningslöst att åka dit redan då. Istället fick vi order om att följa med Hast, Acke, Nils, Peter och Salerian till vby för att äta lunch. Blev till att jag snyltade lite på Sandys thaibuffé, hade ju självklart inga pengar med mig. Vi var tillbaka på skolan inte allt för långt efter det, blev klar med mitt arbete och sedan gick jag runt och pratade lite med Theo ett tag : ). Sista lektionen var sam B och efter det hade vi Julavslutning. Det är faktiskt roligt att kolla på avslutningarna. Det är folk som tror att de kan sjunga som uppträder och så håller de på och fixar med sladdarna i typ 15 min mellan varje uppträdande. haha.

Nu börjar det bli lite FÖR långt inlägg så tror att jag ska börja "tänka på refrängen". Har lovat att tömma diskmaskinen så lär göra det.
Ha det underbart allihopa
Erika

Njutning

Just nu njuter jag av att inte ha något speciellt att göra. Det är så skönt att veta att man faktiskt inte behöver plugga utan bara kan ta det lugnt. Därför sitter jag i sängen med datorn i knät och ett glas vatten och tittar på The bodyguard. Aldrig sett hela filmen så det är på tiden att jag gör det.

Nu ska jag hämta min halsduk så jag blir klar med den någon gång och fortsätta kolla på filmen. VI hörs.
Ha det underbart allihopa
Erika

Awwh

Vet ni vad jag gjorde idag ??! : D Jag höll i en jätte söt ödla inne i djurhuset. Titta så gullig den var... : )

Vi gick dit på lunchen för att jag skulle visa Jonsson och Dale att det faktiskt finns Krokodiler där. Och jag hade rätt, de e jätte söta små krokodiler. Det känns riktigt bra måste jag säga : P

Ha det underbart allihopa
Erika

it's just change, everything... forever!


Visserligen är inte bilden från "the break up" men fin är den. Undra om det finns något annat par man älskar så mycket som de här två! Ingen slår de, inte ens Carrie och Big. Tittade precis på "the break up" och nu kan jag allvarligt säga att jag är ledsen. Tänk att man påverkas så pass mycket av en serie. Jag gråter praktist taget aldrig till filmer eller serier, men det finns två gånger jag gjort det den senaste tiden och det var när... Jag såg sex and the city - the movie på bio och nästan varje gånge jag ser just den delen då Ross och Rachel gör slut.

"No Ross! you can't just kiss me and think it will make it all go away!."
"Rach this moring you said there was nothing so big that we couldn't work past it"
"What the hell did i know...!"
"Look, look there must  be something we can do to work past it, okey? Beacuse i can't imagine my life whitout you, whitout these arms and this heart. Your good heart Rach and...."
"I dosen't matter what you say och what you do Ross. It's just change everything... forever. I used to think that you where someone that would never heart me, but now i can just see you two.."
"This can't be it..."
"The howcome it is...?"
*tårar*

Ha det underbart allihopa
Erika

Man tager vad man haver

Snart, snart.. snart! Ska jag sätta mig och plugga lite natur. Jag lovar. Men inte riktigt ännu, måste få ta det lugnt i alla fall en timme innan jag börjar. Sista pluggandet nu innan lovet och det känns otroligt tungt att behöva sätta igång med det. Jag har en glad nyhet till er, eller i alla fall er som tycker om och bryr sig om mig. Och det är att vi fick tillbaka nationella proven i matte B och Jag klarade det! Jag är så fruktansvärt glad över det! Den här dagen bara inneburit bra saker hittills. Fick även tillbaka omdömena från svenska redovisningen om kroppsspråk och jag fick VG/MVG på den. Och sist men inte minst så gick våran FEK B redovisning om vår produkts reklambilder bra. Vi var första gruppen att presentera vårt förslag (tur det) så vi fick både positiv och negativ respons. Efter vår redovisning kom hela klassen på att man skulle klaga så mycket som möjligt, på de andras bilder för att få sina egna bilder att framstå som bra. Därför fick inte de två grupperna som hade sina presentationer efter oss så jätte bra respons.

Hade tagit en bild på mina nya jeans leggins, men vet inte vart den tog vägen. Så när jag hittar den lägger jag upp den. Istället kan ni få se lite gamla bilder jag precis hittade på datorn : )

Skridskor i kungsträdgården för några år sen, Aysegul, Jag och Isabelle

Utsikt från hotellet i Amlirida/Kreta/Grekland

Emma efter att vi hade testa min locktång för första gången. Jag citerar hennes uttalande "du har förstört mitt hår!, hahaha"

Jag och victor, min minime!

Nån kväll med "gänget"

Flickorna och jag var inne och vandrade i stan. Kommer inte glömma den där dagen.

Jasmine ser filosofisk ut, haha

Picknick i hornstullparken (om den nu heter så), i sommar är det två år sen.

Sommarkväll med flickorna, nice diet vi gick på va :P

Västerås med Stelio, 1,5 år sen nu.

Sista året på vinstagård.

Emma, Jag, Isabelle och Jasmine. Slutet av 9.an

Ha det underbart allihopa
Erika


It's my life and it's now or never!

Bestämde mig för att gå på promenad så sagt och gjort, satte på mig dunjackan, min stora halsduk och drog på mig de nya stövlarna jag köpte idag.

(man ser knappt något, men kanske inte så konstigt min mobilkamera är inte världens bästa)

Blev samma runda som sist, runt här omkring och tog ungefär 45 min. Lite lagom långt. Där är så mysigt att gå ute när det är mörk och bara lyssna på musik. Nu borde jag egentligen göra mig i ordning och sedan gå och lägga mig. Men jag är inte ett dugg trött. Kanske ska sätta mig och läsa lite i Snabba Cash, vet inte riktigt vilken sida vi ska vara på denna vecka så lika bra att läsa lite bara.

Ha det underbart allihopa
Erika

Bara lite sådär

Det kan ta tid, men tillslut någon gång kommer man att inse att det som var förut, förmodligen aldrig kommer bli samma sak igen. Det har tagit tid för mig. Närmare bestämmt ett och ett halvt år. Men nu tror jag att jag har gjort det.
     In i det sista hoppas man och intalar intalar man sig själv att KANSKE! Om jag bara ger det lite tid. Då kan det gå... men nej jag har slutat att tro det. Många gånger har jag trott och hoppats att om jag bara gör någonting annorlunda eller försöker lite extra..då, kommer allt bli som förut! Inte längre, det finns en anledning till att allt händer. Så kanske ska man bara låt det vara så. Har någonting en gång hänt, då går det inte att ändra på det.

Jag har svårt att glömma saker, så förmodligen kommer jag inte att kunna tänka som jag skrev ovan. Men det är så jag vill tänka. Hur ofta sitter man inte och tänker igenom exakt in i detalj vad som hände för att förstå vad som gick fel. Om och om igen går man igenom allt i sitt huvud. Jag är så fruktansvärt trött på det! Att man bara inte kan släppa det, lägga det åt sidan och inse att Nej, nu är det så här. Glöm det.



Ha det underbart allihopa
Erika

The weekend is over

Bra jobbat Erika. Idag blev jag väckt kl tio över 2, hur lyckas jag med det? Ibland får jag sånna där dagar då jag kan sova hur länge som helst och det är ju inte jätte roligt att försöka somna på kvällen sen, då man ska upp tidigt dagen efter. Imorgon börjar jag åtta så då ska jag gå upp kl sex, kommer inte bli många timmars sömn för mig kan jag säga. Men men, shit happens!

Jag är skit sugen på att köpa ett par nya converse nu, har ju mina vita låga. Nu vill jag ha ett par höga. Något förslag på en snygg färg? Inte svarta så mycket vet jag.

Klockan är 20 över 3 en söndag, vad ska man göra nu? Får se vad eftermiddagen/kvällen har att erbjuda. Lyssa på den här låten vettja. Jätte mysig låt! Har inte en blekaste aning om vad jag ska skriva så vi hörs senare istället.

Ha det underbart allihopa
Erika

I whant my long hair back

Lördag morgon, klockan är 11.32 och jag har varit vaken lääänge känns det som. Blev väckt vid tio tiden, och då praktiskt taget sprang jag in i duschen efter det har jag suttit och tittat på nya avsnitt av The Hills och ätit frukost. I och för sig har jag hunnit göra mig i ordning nästan helt nu också bara kjolen kvar att stryka. Om 25 min ska vi vara i Bålsta, good luck us säger jag bara. Haha, det är sjukt vi är alltid sena till saker.

(nästan så ser jag ut idag, om man bortser från att jag har utsläppt hår, första gången på länge, och en långärmad tröja istället för en vit t-shirt.)
Nej, nu ska jag borsta tänderna, välja parfym och sedan är jag klar! Talk to you later?
Ha det underbart allihopa
Erika

Något som jag alltid velat göra!

Det skrivs nog många inlägg ikväll om Idol-finalen, jag tänkte göra precis som de andra och även jag skriva om det. Det är ju trotts allt det jag har spenderat min kväll med. Kevin blev den slutgiltiga vinnaren, var det rätt? Ja, det tycker jag i alla fall! Han är duktig, riktigt duktig. Kanske inte något speciellt men han är verkligen duktig det kan man inte ta ifrån honom.

En sak jag kom när jag såg slutet av finalen, när man fick se att Kevin vann var att: JAG SÅÅÅÅÅÅ GÄRNA VILL STÅ I SÅNT DÄR REGN AV GULDGREJER! Det verkar så fruktansvärt roligt, så nu vet ni vad ni kan fixa ihop tills jag fyller år ; ) *blink blink*.

Ha det underbart allihopa
Erika


Värt ett försök

Vid det här laget har väl ungefär alla hört talas om de här gratissidorna, t.ex. GratisMode.se. Du får 50 poäng bara av att bli medlem, sedan kan du genom att göra erbjudanden och besöka hemsidor samla ihop mer poäng. Det finns många olika sätt att göra det på, välj just det som passar dig bäst. Det är både enkelt och går snabbt att samla ihop poängen. I och för sig har jag precis börjat men tänkte att jag skulle ge det en ärlig chans. Bara de senaste 20 minutrarna har jag lyckats samla ihop 65 poäng! Testa det vettja. www.GratisMode.se

Ha det underbart allihopa
Erika

Spånga gymnasium, Sveriges fulaste skola?

Klockren kommentar faktiskt. Eller var det Sveriges? Nåja...

Hade en diskussion igår med min kära vän Emma och den fick mig att tänka lite idag när jag satt och väntade på bussen... Vet ni hur glad jag är för att jag har vänner som bryr sig om mig. Som faktiskt säger till mig: du förtjänar någon bra, någon som inte utnyttjar dig. Det betyder mycket att ha vänner som visar att man faktiskt betyder mycket för de. Självklart ibland säger de konstiga saker och ibland är de hårda mot de man träffar, men de gör det för att de för att de bryr sig. För att de vill ens bästa, att man ska må bra. Jag tror inte att jag alltid tänker på det och blir därför irriterad på att de är så "mot" eller "skeptiska" mot just de jag träffar. Men när jag tänker efter... jag skulle göra precis samma sak för de.

Tack så mycket för att ni faktiskt bryr er! : )

Nu är den seriösa delen över, hihi. Ville bara få ur mig det där. Nu har självklart centrera funktionen hängt sig så jag måste skriva allt centrerat men det får ni tyvärr leva med.
Den här dagen har varit allmänt kaos, började med att två lektioner var inställda och den tredje lektionen var idrott så självklart, duktig som man är. Åkte man dit gjorde och gjorde sig iordning till lektionen. Lagom till att man är klar får vi reda på att det inte är någon lektion för att läraren ska till sjukhuset. Så möter Robin vid bussen och åker hem igen, lagar pannkakor till luch och sitter och pratar de timmar vi hade framför oss innan nästa lektion (samhälle B) börjar. Då åker vi dit och får reda på att vi ska kolla på film, ingen mindre än Hotell Rawanda. Som i och för sig var väldigt bra, men det känns som en väldigt onödig dag. En lektion och då tittade vi på film. Men men, jag klagar itne allt för mycket (bara lite). Efter skolan blev det plugg med Emma ett tag och sedan begav jag mig till Andreas för att titta på film. Där har ni min dag mina kära vänner. Nu är jag trött så funderar på att gå och lägga mig. Lucia i skolan imorgon! Ha så kul!

Ha det underbart allihopa
Erika

-jag är inte negativ

Middag, träning, dusch och ansiktsmask avklarad. Nu återstår det bara att gå och lägga mig. Är fruktansvärt trött just nu faktiskt, så det ska bli skönt att få sova ut lite imorgon. Våra två första lektioner är nämligen inställda så vi börjar inte fören 11.15 eller något liknande (sköööönt).

(Tänk nu är det bara några dagar kvar i skolan innan lovet nämligen imorgon, fredag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sen är det lov!)

Underbart, jag längtar!
Ha det underbart allihopa
Erika


The day of Erika

Jag stör mig så mkt på den där "ta bort blogg"-knappen. Måste de ha den så nära "nytt inlägg"-knappen? Olyckor kan hända! : O

Där här dagen har varit kaos känns det som. Ingen ordning någonstanns. Morgonen börjar med Italienska prov som faktiskt kändes mycket bättre än jag trodde det skulle göra (sen får vi väl se vilket resultat jag får men), efter det får vi den glada överraskningen att engelskan är inställd så då visar det sig att... vi har tre timmars håltimme. "WOHO". Vi blev ett gäng som åkte till Kista Galleria och tittade runt där ett litet tag innan vi begav oss tillbaka till skolan igen. Blev lunch i skolan sedan FEK B, ganska rolig lektion faktiskt. Vi slutade i alla fall vid 13 tiden och då åkte jag och Andreas för att gymma (har fixat ett nytt gymkort nu, grattis till mig).  Var hemma tillslut vid tre tiden, bytte om och sedan åkte jag till Andreas nästan på en gång ingen... kollade på film, tv och lite sådär och tillsist så är jag hemma igen. Herre gu jag har bara åkt runt idag. Snart är det träningen också, då blir det en vända till brommaplan och tillbaka.

Idag snöade det! Tyvärr så är allt bortsmällt redan men i alla fall. Det snöade : )

Dagens mellis:
> Glocken
> Popcorn
> Några få pepparkakor

- dagens tema, nyttigt! (verkligen inte)

Ha det underbart allihopa
Erika


Jag är konstig

Vet ni vad jag började tänka när jag åt pepparkakor och drack te nyss? Först bestämde jag i vilken ordning jag skulle äta pepparkakorna,  när jag började äta de insåg jag att jag hade karaktäriserat pepparkakorna. Det var 3 gubbar och en gumma. Gumman var jag och de tre gubbarna, ja de låter vi vara osagt.  Jag hade lagt upp de framför mig som mitt "liv" typ. När jag sedan åt de var det precis som händelser som hänt mig. Först åt jag den ena och då symboliserade det att den personen försvann (typ). Ja ni kanske förstår. I slutet var det bara jag kvar! Läskigt!

Ha det underbart allihopa
Erika

Ett av tre klart

Klockan är 11:22 och jag har varit hemma i ganska precis en kvart snart. Nationella började 08:15 och vid 10:15 hade jag tagit mig igenom hela provet. Just nu känner jag ingenting förutom att jag är jätte stressad och nervös (och att nacken och ryggen tog lite stryk av stolarna och borden i aulan). Nu de närmaste 2 timmarna är min plan att bara ta det lugnt, sedan ska jag sätta mig och plugga till Italienskaprovet. Yej! Grattis till mig...

Just nu ska ja fortsätta titta på Jay Leno show, Debra Messing är där, haha. Har aldrig riktigt gillat henne men nu när jag ser henne här, så är hon faktiskt väldigt rolig! Nu ska jag lägga ifrån mig datorn.
Talk to you later, och juste tror jag har namnsdag idag. Bara så ni vet ; )

Ha det underbart allihopa.

Va bara tvungen att komma bort från allt ett tag

Om det är något som är jobbigt. Då är det att plugga, det måste alla hålla med om. Eller hur? Eller är det någon som gillar att plugga? I så fall är jag avundsjuk kan jag säga, skulle väldigt gärna gilla att plugga. Tänk så bra min betyg skulle vara då. Men men det är väl en dröm som inte kommer att slå in.

Just nu sitter jag och försöker kämpa mig igenom matten (fortfarande), det går men inte så snabbt. Funderar på att gå och fixa någon middag, så att jag orkar fortsätta ett tag till men först måste jag lyssna klart på den här låten. Blir helt lugn av att lyssna på den, vilket är väldigt skön känsla.

Nu är låten slut, vilket betyder middag.
Ha det underbart allihopa
Erika

Seriöst den här gången

Kom precis hem från skolan och nu är det dags för lite serious studdying. Nämligen matte! Nationella i matte B imorgon, wish me luck (I will need it). Har precis gjort mig lite mellis nämligen havregrynsgröt och jucie så nu väntar bara böckerna på att bli framplockade sedan är jag ready to go. Ingen dator eller någonting idag utan bara plugg vid köksbordet, till och med. Även Victor kommer över och hjälper mig sen så det blir inget mer inlägg för mig idag utan vi hörs imorgon.

Ha det underbart allihopa
Erika

Ich wünschen ihr eine gutes nacht

Jag är nästan så trött att mina ögon går i kors just nu. Det är jobbigt att turista kan jag tala om för er alla : P Idag måste jag i alla fall ha klarat av mina 10 000 steg eller vad det är man ska gå varje dag. Vi började med att äta en helt uuuuunderbar frukost på hotellet och sedan gick vi runt kvartert här där vi bor vid Küfurstendamm. Blev sedan ett tags letande efter busshållsplatsen, men när vi väl hittade den åkte vi till Unter den Linden, där gick vi och kollade på fina bilar och sen in i varuhuset La fagette (eller något liknande heter det i alla fall). Lunch blev det ganska sent inne på någon ombonad restaurang längs Unter den Linden, väldigt mysigt ställe med god mat. Hann även besöka en julmarknad och en chokladbutik innan lunchen. Ni kan få se bilder på det när jag kommer hem sen : ) Har även köpt en jätte fin kappa och en helt fantastisk halsduk!

Vad mer har jag gjort idag? Jo juste jag har sett Gedächnichkirche och druckit glühwein på en annan julmarknad. Det är så mysigt här, skulle kunna tänka mig att stanna i alla fall en dag till. Men jag klagar inte. Hittills har den här helgen varit helt fantastisk. Auf wiederschen, meine freunde!

Ha det underbart allihopa
Erika

Tyskan travar på

Det blev en lugn, men väldigt trevlig första kväll här i Berlin. Den innehöll allt från sena öppettider på billiga affärer till restaurang besökare som stal skedar. Klockan är tolv nu och jag är helt slut, inte jätte konstigt kanske med tanke på att jag gick upp vid sex imorse. Det känns bra att vara här i alla fall, förstår hyfsat vad de säger och utseende mässigt (vad jag har sett hittills) är det riktigt fint. Känns bra att veta att folk där hemma bryr sig och kommer att sakna än, trotts att man bara ska vara borta över helgen. Andreas, dig hann jag aldrig säga hej då till för du var upptagen när jag skulle gå så jag säger väl Hej då! Nu istället.

 

Idag åt vi bara middag på hotellet, men WOW säger jag bara, vilken god mat det var. Tror faktiskt aldrig att jag har ätit sådär god mat förut. Vi bestämde oss för att ”fira” att vi var här bland annat så vi drack ett glas champagne, sedan åt vi oxfilé med potatismos och gåslever sås (det låter kanske äckligt men var riktigt gott), till efterrätt åt jag en ”cremé bruleé trilogi” som även den var helt fantastisk.

 

En sak som var lite ”läskig” var, när vi klev ur taxin utanför hotellet. En av de som jobbar här kom och öppnade dörrarna osv. Innan han tar ut väskorna ur bagageluckan tittar han på mig och säger: Are you from Sweden? Min fråga är då, HUR kunde han veta att jag var svensk, jag hade inte pratat svenska och han hade inte sett någon av våra väskor där det kunde ha stått på lappen… men men, är väl inget negativt att se ut att vara svensk om man nu är det. Eller?

 

Nu ska jag titta på en film, men förmodligen lär jag nog somna. Så trött är jag.

Ha det underbart allihopa

Erika


Good bye, my dear friend

Va nära jag var att trycka på fel knapp när jag skulle skriva "nytt inlägg", höll istället på att bli "ta bort blogg". Tur att jag upptäckte det i sista sekund annars skulle jag gråta nu, för snart i tre år har vi varit vänner. Det är inget jag bara vill mista sådär.

Nu är jag färdig packad (tror jag) så det är bara till att vänta på taxin som ska ta oss ut till Arlanda om en timme ungefär. Eller kanske borde fixa mig lite innan, ser ut som ett troll efter skolan. Min inbakade fläta är inte längre en inbakad fläta utan mer ett kaos som hänger i en toffs. Sedan blir det Berlin över helgen, har längtat det här ska bli riktigt roligt! I alla fall det jag vill säga var:
Ha det så kul över helgen, för det ska jag ha! Kommer sakna vissa ; ) Förmodligen kommer jag även skriva under helgen, har med oss datorn dit. Så ni kan ju alltid kolla in lite då och då för att se vad jag har för kul för mig : P oj nu kommer jag helt från ämnet. Så, trevlig helg!



Ha det underbart allihopa
Erika <3

Trodde jag ja

Jag sa att det inte skulle bli något mer inlägg idag, men oj så fel jag hade. Träningen blev inställd och helt plötsligt blev det massor med timmar över till att göra.. vadå? Sitta några extra timmar framför tv.n, plugga lite mer, duscha och göra peeling osv.. eller kanske bara sitta vid datorn? Nej, jag gjorde faktiskt inget av de där, eller okej jag sitter väl förmodligen lite mer framför datorn men förutom det så bestämde jag mig för att ta en promenad, ensam med musik i öronen.

Det är alltid när jag går själv på promenader som jag börjar tänka igenom och komma ihåg gamla minnen/saker. Denna gång var inget undantag. Det var länge sedan jag verkligen tänkte igenom, och funderade på saker som idag. (tolka det inte fel). Oftast gör man något och sen låter man det bara "passera" förbi, när man sedan har tiden som jag hade idag, då har du äntligen tid att verkligen tänka ordentligt och det är ganska skönt. Jag kom på hur mycket jag brukade skriva förut. Saker som ingen jag kände läste. Jag la upp det anonymt på en hemsida som idag inte längre finns kvar. Vilket betyder att alla mina "texter" är borta. Måste erkänna att jag ä lite ledsen över det, för vissa av de var riktigt bra. Jag skrev praktiskt taget varje dag och nu idag är det säkert över ett år sedan jag skrev på det sättet sist. Tänk vad fort det går och man glömmer bort gamla vanor.

Tänk vad en 45 minuters promenad runt här kan rensa huvudet.
Ha det underbart allihopa
Erika

It's not winter outside.. lalalaaaa

De senaste dagarna har jag egentligen inte haft någon lust att skriva. Vet inte varför riktigt. Har även de här dagarna slutat läsa alla bloggar jag brukar läsa varje dag och det börjar bli några stycken nu. Vet egentligen inte varför jag läser några av de, tycker inte att de är speciellt bra. Antar att det mest har blivit en vana.
Sydde ju en kjol igår i svart tricot och såhär blev resultatet. Kanske inte världens snyggare men det är en helt vanlig lite högre svart kjol. Lite duktigt för att vara gjort av mig tycker ni inte?

Tror att jag ska sätta mig i sängen, äta något mellis och sedan plugga lite matte (suck). Ikväll blir det träning så är inte hemma fören strax efter tio, därför blir det nog inget inlägg då.

Ha det underbart allihopa
Erika

Min dag

Tisdagen är nu praktiskt taget slut (tack och lov). Nu är det bara onsdag, torsdag och fredag kvar i skolan och sedan får man vara ledig några dagar igen. Skolan rullade på som vanligt idag, det vill säga segt. Det var en kort dag så skönt det i alla fall. Åkte direkt till Odenplan efter skolan och besökte Naprapatakuten. Min nacke har nämligen inte känts sådär jätte bra den senaste tiden. Det visade sig att jag hade en liten nackspärr så ska dit på uppföljning av behandlingen eventuellt senare denna vecka annars kommande och kanske till och med veckan efter det.

Gick förbi mammas kontor efteråt för att passa på att få skjuts hem från stan igen, vem tackar nej till det lixom om man får erbjudandet? Vi stannade även till på en av tygaffärerna vid Odenplan på vägen hem efter att vi hade varit inne i en secondhand butik och kollat (fick lite inspiration). Så sen åkte vi hem och jag satte mig och sydde en kjol som ni kan få se på bild någon annan gång. (Eftersom jag inte orkat ta kort på den ännu, den är helt klar dock).

Har precis gjort någon läskig ansiktsmask, den blev som ett skinn man drog bort, och nu sitter jag och pluggar på matte B inför nationella nästa tisdag. Hur ska det gå?! Är nervös redan nu måste jag erkänna. Ska nog räkna några tal och sedan gå och lägga mig tror jag. Känner att jag behöver sova lite längre inatt än vad jag brukar göra.










Ha det underbart allihopa
Erika

"Vi är de sjungande köttbullarna. Lalalallala"

Va är det för sjuka saker man kan köpa från Jamba egentligen. Inte ens värt att lägga ner tid att tänka på det. Juste hurrni, titta nu va långt jag har kommit på min halsduk.

(Ursäkta att den är lite på snedden men jag orkar inte vrida runte den : P )

Har egentligen inget att skriva om just nu och internet är jätte långsamt. Så jag visar er en bild på hur det blev efter att jag bytt ut mina ljusstakar mot en ny fin stjärna istället och sen åter går jag till att sticka på halsduken och ska även plugga matte senare.

Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0