Im in love

Jag måste erkänna att jag känner mig ganska duktig idag. Jag har nu suttit i två timmar och pluggat matte, har lärt mig rita grafer ordentligt, räkna ut k och m och sist men inte minst hitta skärningspunkten. Hihi, det är ganska mycket för att vara mig och gälla matte. Så säg gärna grattis! : )

Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt, räkna lite mer matte eventuellt och kanske titta igenom engelskan så att jag är helt klar med den. Sen blir det till att gå och lägga sig tidigt för mig, trotts att jag har sovmorgon till elva imorgon. Lite sömn det kan jag behöva, speciellt med tanke på att jag sov ungefär 3-3,5 tim inatt.

Jag har ett problem också. Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon. Det är någon form av "idrottsdag" fast det ska bara vara lekar och jag måste ha något blått på mig. Just nu lutar det mot jeans och en tröja bara, får leta fram någon blå haha.


Och sen sist men absolut inte minst, mina älskade converse! Seriöst jag har typ blivit helt kär i de. Har praktiskt taget använt dem varje dag sen jag köpte de.

Nej åter till matten ett litet tag,
Ha det underbart allihopa
Erika

Djupt så djupt

Jag har så fruktansvärt svårt att bestämma mig för någonting. Jag säger till mig själv att : nu har jag bestämt mig. Sedan händer det något som får mig att ändra mig. Något som e så litet att man egentligen inte ens skulle reagera på det, men det är just det som får mig att ändra mig och fråga mig själv om det jag bestämt mig för verkligen är det rätta.

Det känns som att allt är så komplicerat, att det är för svårt. Jag behöver ha det visat för mig, för annars tror jag knappt på det. Jag har aldrig varit med om att allt bara har gått lätt, så jag vet inte kan det verkligen bra flyta på utan problem? Eller måste man kämpa? När vet man att det är dags att ge upp?

Ha det underbart allihopa
Erika

Det känns bra att kännas sig duktig!

Känner mig ganska duktig just nu faktiskt. Kom från gymmet för inte allt för länge sedan och nu snart ska jag sätta mig och plugga lite matte för andra gången idag. Satt med Sandy och arbetade på vår låååånga håltimme, vilket verkligen behövdes.  Vet ni vad! Jag pluggade matte tillslut igår med... men efter att jag hade ätit middag, övningskört och kollat lite mer på tv. Men det känns bra, jag gjorde det i alla fall.
Finns det något roligare än sånt här lixom? Suck, suck...

Imorgon har vi skolfotografering, woho?! nej inte riktigt haha. Isabelle har nog rätt i det hon påpekat för mig ett x antal gånger, att jag inte bryr mig så mycket egentligen. Hon har frågat flera gånger: Vad ska du ha på dig? Och varje gång har jag svarat likadant: Jag vet inte riktigt asså, vanliga kläder typ. Men det är väl inte värsta grejen eller hur? Jag brukar inte klä upp mig alls inför skolfotograferingar. Det känns helt enkelt inte så viktigt. Fast sen när man väl fått hem skolkatalogen kan man sitta LÄÄÄNGE och titta igenom den. Kolla hur alla ser ut och vad alla har på sig... så egentligen borde jag kanske bry mig mer vad jag har på mig...

Nej, nu är det matten jag ska rikta min uppmärksamhet mot om jag ska hinna räkna de 5,5 sidorna ja måste innan träningen ikväll.
Ha det så underbart allihopa
Erika

The winner takes it all, the loser has to fall

Jag är en sån person som tror att jag ska kunna allt jätte bra. Även fast jag aldrig har gjort det förr räknar jag med att jag ska kunna det bra när jag väl gör det första gången. Därför är det så frustrerande när det aldrig är så. När jag inte kan de jag vill göra. Allt slutar med att jag blir irriterad och lägger av med det istället, sen var det bra med det lixom. Ni förstår kanske?

Tror jag ska fråga pappa om han ska med ut och springa idag, eftersom det inte blev något igår. Sen innan det ska jag nog faktiskt sätta mig och räkna lite matte. Idag säger jag det inte bara utan jag ska verkligen göra det.

Ha det underbart allihopa
Erika

Choklad&VännerKuren

Än är jag vaken! Har inte lyckats ta mig ut för att springa än så det lär nog inte bli av men däremot har det hänt annat. Laddaren till min laptop gick sönder IGEN så nu är det slut för min kära dator. Istället fick jag låna mammas nu, snäll som hon var. Funderar på att hämta min 70% hallon choklad (som tröst för att jag har så ont i ryggen) och sätta mig framför I ditt ansikte som börjar snart (fick insperation av Andreas). Låter inte som en helt fel plan faktiskt. Kanske till och med hinner med något Vänner avsnitt innan. Juste jag hörde på The Vocie imorse att de pratade om folk som i stort sätt var besatta av serien och kände mig väldigt träffad måste jag säga. Så här sa de "Visst Vänner är en riktigt bra serie men jag förstår mig inte på de som har alla boxarna hemma och tittar massor varje dag". Vadå vad är det för fel på det? haha. Bara för att jag har alla 10 åren på box, brukar titta när jag har tid och kan massa repliker utantill:P




Nej nu får det va nog.
Ha det underbart allihopa
Erika

Man borde ju kanske...

Det är nästan läskigt att jag kan vara så trött. Höll på att somna under Nk lektionen flera gånger och sen har jag bara gått runt och varit halvdöd, nästan inte pratat på hela dagen. Borde egentligen gå och lägga mig tidigare på kvällarna men det är ju så tråkigt och det är inte förens sent alla bra program börjar på tv. Och när är egentligen lagom att gå och lägga sig om man går upp kl sex på morgonen? Tio eller elva? Tror inte det har hänt mig många gånger att jag har gått och lagt mig då. För om jag ska vara ärlig är jag en riktig kvälls/natt person, det är oftast då jag vaknar till och börjar bli pigg. Det går inte riktigt ihop med skollivet när man ska gå och lägga sig tidigt för att sedan gå upp tidigt och gå till skolan. Där du sedan måste sitta och försöka koncentrera dig på något som oftast är helt ointressant. När du mycket hellre skulle ligga hemma i din säng och sova till tolv. Vem tycker i och för sig inte att det låter skönt?

(Det här är typiskt mig på morgonen, ser nästan ut som min morgonrock också hahaha.)

Nästan så jag kanske funderar på att gå ut å springa ikväll, bara för att känna mig lite piggare. Någonting måste man ju göra i alla fall...

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på made för att se om han blir promqueen eller inte.
Ha det underbart allihopa
Erika

Familjen är det bästa man har :)

När jag vaknade efter min dröm imorse insåg jag hur fruktansvärt rädd jag är för att förlora min familj.

I min dröm blev Sverige invaderat av någonsorts rymdvarelser. De spärrade av flygplatser och alla andra sätt att ta sig ut ur Sverige. Det fanns inget sätt att ta sig därifrån och jag insåg snabbat vi skulle dö allihopa. Även fast det bara var en dröm kändes det så verkligt, jag minns att jag helatiden kämpade för att vi skulle vara i säkerhet, bara så att vi skulle få spendera mer tid ihop innan det "var över". När jag vaknade kände jag mig helt skakis, som allt allt hade hänt på riktigt. Jag var riktigt rädd.


Kanske inte är världens vackrast bild, haha men det är min familj. Alla tre av oss!

Nu är det Made på tv,
så ha det underbart allihopa
Erika

Tänk tänk tänk

Helt slut, det är så jag känner mig nu. Vill bara lägga mig ner i sängen och sova några timmar.

Just nu sitter jag och kollar på en instruktionsvideo om övningskörning, för nu är det äntligen dags att börja övningsköra för min del. Woho, ÄNTLIGEN säger jag bara. Däremot kan jag erkänna att den här filmen känns lite B. Killen eller mannen kanske man ska säga känns lite stel.  Det känns så överdrivet inövat alltihopa, men men antar att det är bra att titta på den ändå. Det är så mycket saker man ska ha koll på när man ska köra... Så jag börjar bli lite orolig, hur ska det här gå egentligen?

Ska försöka ge den här dvdn ett hel hjärtat försök nu. Sen blir det till att gå ut och övningsköra imorgon.
Ha det underbart allihopa
Erika

Nu ska jag visa mina kunskaper

Jag känner mig duktig, har gjort klart Italienskan i stort sett och håller på med engelskan. Ska bara plugga på de lite mer imorgon sedan kan jag det nog hyfsat. Det får räcka för idag för nu orkar jag inte mer. Ska göra mig iordning och lägga mig och vänta på att I ditt ansikte ska börja, kanske ska jag till och med börja sticka på min halsduk som jag nu bestämmt att jag ska göra. Önska mig lycka till! Det kan jag behöva, mitt tålamod är inte alltid det bästa om jag säger så. Röd ska den iaf bli, Isabelle du kommer ihåg Carries halsduk i SATC filmen som vi gillade så mkt?! Jag ska nu göra en egen sån =D

Nej blir ett kort inlägg idag.
Så ha det underbart allihopa
Erika

Slut på lugn och ro

En lugn och skön helg har det minst sagt varit. Och jag klagar absolut inte, känner mig utvilad och i stort sett helt frisk igen. Ikväll blir det ännu mer tv, kl 21:00 börjar nämligen Mord i sinnet. Tror det är en helt ny säsong som börjar nu. Om ni gillar kriminalserier/deckare är det verkligen en ni borde se. Den är spännande, lite obehaglig och riktigt bra! När jag kollar på sånna serier eller filmer sitter jag alltid och själv försöker lista ut vem det är som är mördaren osv. och om jag får säga det själv tycker jag att jag har blivit ganska duktig på det, haha.

Nej men nu i veckan blir det lite mer fart på mig. Har ett schema för hela veckan ungefär haha. Måndag blir det skola och plugg, kanske ut å springa med Jonsson & Sandy. Tisdag: skola, gym, träffa Rikard ett tag och sedan måste jag plugga. Onsdag: Skola, plugg och sedan träning. Torsdag: Skola, plugg och träning. Fredag: Skola och gym sedan får vi se om det blir något mer senare på kvällen. Så där har ni det, nu vet ni vad jag ska spendera min vecka med ; ).


Nu blir det nog middag för min del, skriver kanske något senare annars hörs vi imorgon.
Ha det underbart allihopa
Erika

trallalalalaaaaa

Hur många tjejer finns det i Sverige? Vi säger att ungefär hälften av Sveriges befolkning är tjejer, då finns det 4,5 miljoner. Tänk också hur många det finns i USA... massor! Tänk då att det finns en person nästan alla de tjejerna jämför sig med. Är inte det ganska sjukt? Att man lyckas skapa en sån person det är ganska fantasiskt. Den jag menar är Carrie Bradshaw, man har faktiskt gjort undersökningar som visar att nästan alla tjejer känner igen sig i henne och jämför sig med henne och att de faktiskt tycker att de är som henne.

Vad är det egentligen man jämför? De misslyckade och lyckade förhållandena, vännerna, kläderna och skorna eller kanske hennes sätt att vara? Jag är riktigt imponerad att Candace Bushnell verkligen lyckats skapa denna Carrie, Undra egentligen hur hon tänkte, hur hon lyckades få alla att känna sig så träffade.

Nu ska jag nog dra här ifrån datorn.
Ha det underbart allihopa
Erika


Nighti night

Då var jag hemma då första gången idag sedan jag gick till skolan imorse och klockan är nu 23:42. Jag känner mig rätt slut i huvudet men annars är jag pigg. Det blir nog en tidig kväll för mig endå, trotts det faktum att det är fredag. Men jag kan nog behöva vila upp mig kännner jag, att få sova ut riktigt ordentligt imorgon. Skulle inte det vara fantastiskt skönt?

Har lite brist på ideér vad jag ska skriva nu för tiden men jag kan ju alltid berätta om våran kväll som Logivärdar på Blackeberg Basketcup... =)
Jag och Emma min kära medspelare och bästavän kom dit vid 16 tiden. Mötte vår tränare och gick igenom allt som skulle göras och kunnas. Blev sedan lite pluggande för våran del och vid 19 tiden kom min mor förbi med middag till oss. Nämligen inget mindre än pizza! (Som jag var så sugen på enda sedan Jonsson berättade att han och hans kompisar skulle äta det. Så hihi Jonsson jag fick också pizza =) ! ) Blev lite mer pluggande efter det och sedan satte vi igång med När och fjärran spelet Det kanske var tur att vi var ensam där då våra kunskaper om geografi och personer i de olika värdsdelarna inte var den bästa, haha. Helt plötsligt hade klockan blivit 23 och det var dags för oss att gå hem och de som skulle sitta nattskiftet att ta över. Tycker nästan lite synd om de som sitter där nu, tror de ska vara där till klockan 06.00 imorgon bitti. Någon som är avundsjuk?!

(Haha ledsen asså men har bara gamla bilder. De här är över ett år nu! Men det är lite nostalgi, för er som var med då ialla fall)

Tror faktiskt att jag ska bege mig av mot badrummet och tvätta bort allt smink osv. För att sedan lägga mig i sängen och bara ligga där och ta det lugnt! Kanske lite vänner eller något film eller något. Men vi mina vänner... vi hörs imorgon troligen.
Ha det underbart allihopa
Erika

Nu är det allvar

Det är ju helt hopplöst att försöka läsa när man har hicka, så fort man har läst några rader så hickar man till och tappar bort sig. Då måste man leta upp den mening man var på igen och sedan så fort man ska börja läsa då hickar man en gång till. Sen är det samma sak om och om igen. Därför ger jag nu upp! Väntar till nästa reklampaus från the Hills och sen läser jag klart "Realism in American Literature ca 1860-1890 & Naturalism in American Literature ca 1890-1920". Låter riktigt roligt eller hur? Sen blir det nog lite matte för min del. Vår lärare har börjat tjata på oss nu, han säger hela tiden: Ni inser inte allvaret i Matematik B. Det räcker inte med att bara räkna i skolan, ni måste räkna hemma också. Så nu tar jag tag i det och försöker. Ett problem bara, jag förstår ingenting alls av det vi arbetar med just nu. Jag kan göra uträkningarna ja, men när det kommer till att rita ut skärningspunkten och allt vad det heter är jag helt lost. Då förstår jag absolut ingenting. Det hjälper ju inte speciellt mycket att det är så fruktansvärt ologiskt.

Ledsen att lämna er nu men jag har några timmar på mig bara innan träningen så det är dags att sätta fart.
Ha det underbart allihopa
Erika

Snabb resumé

Nyligen hemkommen från skolan och ändå har jag hunnit med massor, pratat i tel, bäddat sängen, gjort scones och nu börjar jag kolla på ett avsnitt Vänner och skriva här. Sen blir det en film, kanske sova lite och äta mina förhoppningsvis fantastiska scones : P

Nej jag orkar inte med något långt inlägg nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva så förmodligen skriver jag mer senare.
Ha det nu underbart allihopa
Erika

Sjuk

Jag är den som aldrig brukar kunna somna efter skolan hur gärna jag än vill. Men det här är andra dagen irad jag somnar på en gång, sover i flera timmar och sedan vaknar utan att veta var jag är eller vilken dag det är. Kanske är det det faktum att jag  är sjuk och inte mår helt bra... Just nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem så jag får skjuts ner till filmbutiken. Kan berätta för er att till min stora glädje var alla filmerna jag hyrde bra. RIktiga tjejfilmer, men vadå jag gillar sånna haha.

Nej, kanske till och med ska hyra någon ny nu så jag har något att göra ikväll. För om jag minns rätt är det inget bra på tv då. Däremot börjar X-effekt nu så ska nog titta på det. Lite småroligt sådär haha.

Ha det nu underbart allihopa
Erika

Egna kurer

Den här morgonen har jag verkligen inte alls mått bra, är förkyld och har haft ont i min käke ungefär (som jag hade i slutet av nian). Sist jag hade det blev jag hemma från skolan en vecka eller något sådant, ätandes starka smärtstillande tabeletter. Nej, usch det var verkligen inte alls roligt. I alla fall nu när jag stod och gjorde frukost funderade jag på vad jag skulle dricka till.. te kanske, oboy eller juice? När min tanke kom till te började jag genast tänka på en dag nu i vintras, vi hade match och jag var riktigt förkyld med ont i halsen o.s.v. Jag hade spenderat tiden innan matchen hemma hos Emma och vi hade druckit te i mängder, det var det ända sättet för mig att inte känna av halsen allt för mycket.  Det var då jag kom den fantastiska ideén att jag skulle ta med mig te i en sån där mugg som håller värmen istället för vatten. När vi kom till matchen tittade min tränare konstigt på mig, och jag förklarade glatt att det var te för att jag hade ont i halsen.
Det kanske låter konstigt ja, men det funkade riktigt bra faktiskt haha. Jag rekomenderar det varmt!
Nu måste jag rusa till bussen snart.

Ha det underbart allihopa
Erika

Minne som en guldfisk

Jag har hela kvällen planerad för mig nu..! Eftersom jag nu börjar känna mig förkyld på riktigt så har jag egentligen bara lust att ta det lugnt på ett eller annat sätt. Därför ska jag spendera kvällen med att kolla på tjejfilmer, så som 27 dresses, P.S. I love you och Min brors flickvän (tror jag den hette). Ska även ut å springa lite med Pappa, måste självklart testa mina nyinköpta träningskläder =) (sån e jag, måste testa allt nytt jag köper).



Igår, tror jag det var, hade jag en jätte bra idé på vad jag skulle skriva om. Just nu däremot kan jag inte för allt i världen komma på vad det var.

Kan ju berätta för de som bryr sig att våra träningar har börjat igen. Nu är vi dock lite fler i laget måste va upp mot 15 stycken tror jag. Vi har blivit ihopslagna med det andra 90/91 laget. Har bara haft två träningar hittills men det har gått mycket bättre än förvåntat faktiskt. Men det är ju bara positivt!

Nu väntar en film på mig men vi hörs kanske senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

"våga fråga" haha

Nu känner jag mig riktigt duktig! Har städat mitt rum, packat upp min väska och räknat lite matte. Dagens uppgifter är avklarade, pjuh,

Hamnade i en diskution idag om "tankeläsning". Det jag menar är att folk säger en sak men menar en annan. Jag ska ge er ett exempel... Det är ett exempel som jag själv varit med om eller vad man ska säga och jag vet inte om den här personen läser här men det tror jag inte. Ja det kanske är lite taskigt att ta ett exempel som verkligen hänt. Och ja personen kanske tar illa upp, men gör inte det okej? Jag menar inget illa mot dig.

Såhär var det i mitt fall: Min kompis hade kommit till Stockholm (han bor inte här) och jag hade inte träffat honom på kanske två år. Så han frågade mig om jag inte ville komma in till stan och fika med honom. Jag svarade som det var att min pojkvän var här över helgen men att jag kunde ta med honom om det var okej för de båda. Min kompis sa att det var helt okej så då frågade jag min pojkvän om det var okej och även han sa ja. Hela eftermiddagen när vi skulle träffa min kompis (jag kallar min kompis K nu och pojkvän P) betedde sig P jätte konstigt och var "kall" mot mig. Han var även kall mot K när vi träffade honom och hälsade knappt.

Efter någon vecka frågade jag (tror jag) honom varför han var så kall och konstig då och jag får som svar:
Varför tar du med mig och träffar andra killar? Jag svarade: Men du sa ju att det va okej? Det är ju bara min kompis. Han: Ja det sa jag med fattar du inte att jag inte ville? Hur kul tror du det är för mig att träffa nån av dina killkompisar?.

Nu kommer min fråga till dig som läser eller till alla egentligen. Varför säger man att det är okej eller att man inte bryr sig när man faktiskt bryr sig?

Varför gör man så? Jag talar kanske inte för alla nu men, jag i alla fall är ingen tankeläsare hur ska jag veta att personen säger något men menar något annat?


Ha det underbart allihopa
Erika

väntar väntar väntar

Jag har MYCKET tid att fördriva, suck. Planet är nu två timmar försenat och än är det lång väntetid kvar. Minst en timme skulle jag gissa på, kul va? Kan tänka mig att ni ”alla” är jätte avundsjuka på mig, vem vill inte sitta fast i ett plan och inte kunna göra någonting? Jag får skriva det här inlägget i Word så länge efter som, jag citerar ”haha nej det finns inget Internet här”. Därför kommer inlägget inte komma ut i bloggen förens imorgon eller inatt någon gång när jag lyckats ta mig hem till Sverige igen.

Nu tänkte jag roa er med att berätta vad för kul som händer här på planet medan jag väntar. Jag har ätit min andra middag för idag (mest som tidsfördriv) vilket bestod av någon kall kyckling som såg god ut men inte smackade ett skit, någon couscous som var blandad med massor av grönsaker så den lät jag bli. Och till efterrätt (nu kommer höjdpunkten) någon kladdkaksliknande fyrkant som var riktigt god. Lyckades till och med tigga till mig pappas bit. Nu precis fick vi reda på att en man här på flygplanet ska gå av och köras in till sjukhuset för att han har för lågtblodtryck, då han svimmade av alldeles nyss här i gången precis bredvid mig. Vissa av er kanske såg ett ”Top Model” avsnitt för ganska länge sen nu när en tjej svimmade av under ett möte med juryn? Kommer ni ihåg hur hon såg ut i ansiktet det ögonblick hon svimmade? Aa då vet ni hur mannen som svimmade här bredvid mig såg ut. Jag blev så rädd att jag hoppade in till sätet bredvid mitt utan att jag knappt ens märkte av det själv… =/

Det börjar bli långt det här inlägget och jag inser att jag borde sluta så jag gör nog det. Kan meddela er att det kommer upp lite bilder från resan imorgon eller kanske någon dag senare.

Ha det underbart nu allihopa
Erika

RSS 2.0