Det känns bra att kännas sig duktig!

Känner mig ganska duktig just nu faktiskt. Kom från gymmet för inte allt för länge sedan och nu snart ska jag sätta mig och plugga lite matte för andra gången idag. Satt med Sandy och arbetade på vår låååånga håltimme, vilket verkligen behövdes.  Vet ni vad! Jag pluggade matte tillslut igår med... men efter att jag hade ätit middag, övningskört och kollat lite mer på tv. Men det känns bra, jag gjorde det i alla fall.
Finns det något roligare än sånt här lixom? Suck, suck...

Imorgon har vi skolfotografering, woho?! nej inte riktigt haha. Isabelle har nog rätt i det hon påpekat för mig ett x antal gånger, att jag inte bryr mig så mycket egentligen. Hon har frågat flera gånger: Vad ska du ha på dig? Och varje gång har jag svarat likadant: Jag vet inte riktigt asså, vanliga kläder typ. Men det är väl inte värsta grejen eller hur? Jag brukar inte klä upp mig alls inför skolfotograferingar. Det känns helt enkelt inte så viktigt. Fast sen när man väl fått hem skolkatalogen kan man sitta LÄÄÄNGE och titta igenom den. Kolla hur alla ser ut och vad alla har på sig... så egentligen borde jag kanske bry mig mer vad jag har på mig...

Nej, nu är det matten jag ska rikta min uppmärksamhet mot om jag ska hinna räkna de 5,5 sidorna ja måste innan träningen ikväll.
Ha det så underbart allihopa
Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0