Första advent

och jag har inte gjort någonting ännu. Satt upp mina nya gardiner, även tagit fram mina ljusstakar men ja det är väl allt. Just nu sitter jag och stickar på min halsduk. Förhoppningsvis hinner jag klart med den tills jag åker till Berlin nu på fredag.  Nu börjar Ensam hemma på 4.an igen. Så ska fortsätta kolla på den och sticka på min halsduk. Efter det blir det nog en snabbis till affären för att handla lite mat med mamma och sedan ikväll ska jag kolla på film med Rikard.

Titta så mysigt det blev :)
Ha det underbart allihopa
Erika

trött... för trött för att skriva.

Oj va min dator krånglar just nu. Den vill inte riktigt som jag vill. Kanske är lika bra det, så jag går och lägger mig någon gång är fruktansvärt trött. Kändes som att jag skulle kunna ha somnat hemma hos Rikard, men det gjorde jag inte. Istället förlorade jag både på TP och biljard (intalar mig själv att man inte kan vinna på allt just nu, haha). Tröstar mig själv med ett glad mjölk och lite pepparkakor just nu, det är jag värd.  Hade ju match idag också mot Järfälla och vi vann tillslut med 11 poäng. Synd bara att vi inte spelade de första två perioderna som vi spelade den tredje och speciellt den fjärde. Då hade vi vunnit med mycket mer. Just nu svammlar jag bara, har inget riktigt sammanhang av vad jag skriver. Så berättar mer imorgon.






Ha det underbart allihopa
Erika

Det känns bra!

Då är man vaken och nästan redo för dagens bestyr. Kvällen igår bjöd på bio och middag i Kista bland annat tillsammans med Andreas. Hade riktigt kul : ) Nu ska jag göra mig i ordning och åka för att spela match (tack och lov är det nära den här gången). "Laddade upp" med frukost tillsammans med hela familjen. Tända ljus, omelett, juice, tidningar och latté. MYSIGT! Självklart kommer vi alltid in på disskutioner (hur stavas det?) där vi pratar om vad vi behöver fixa här hemma, däremot slutar de alltid med att vi sägr att vi ska göra det "efter jul, när vi är lediga", " under sommarlovet, när man är hemma och har tid" ja ni förstår principen hahha.

Nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning...
Ha det underbart allihopa
Erika

dagen lite kortfattat

Har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva. Var mest av ren reflex som jag loggade in på blogg.se. Har i alla fall varit hemma nu i ca. 20 minuter, slutade egentligen vid halv två men var och pratade med vår kontaktperson på Handelsbanken (vårt fadderföretag). Nu ska jag ta det lugnt några timmar (titta på Vänner eller DH) sen får vi se vad som händer ikväll.

Ha det underbart allihopa
Erika

Utvilad

Nu är jag helt utvilad. Har sovit i 12 timmar ungefär.. 23:40 - 11:40 eller något sånt.  Helt underbart skönt känns det!  Nu har jag hunnit äta frukost  och ja, det var väl allt. Men frukosten jag gjorde var i alla fall riktigt god, det blev omelett med ost och skinka och sedan juice till. Nu tänkte jag alldeles strax börja göra mig iordning för att sedan kanske möta mamma inne i stan ett tag. Ikväll blir det träning, men vi lär nog höras mer innan dess.

Ha det underbart allihopa
Erika

It may be winter outside

Är det bara jag eller känns det jätte konstigt när folk pratar om julklappar? Det känns lixom inte som att det är än man ska köpa det, det känns som att det är flera månader kvar. Men det är det ju verkligen inte... inte ens en månad kvar till julafton. Tänk er det är mindre än fyra veckor och sen är det julafton! DET ÄR SJUKT! Bara för det ska jag sätta mig och skriva ner lite saker jag vill ha, för det har de börjat tjata om nu. Men först middag. Ska ju iväg på träninge om mindre än en timme.


Ha det underbart allihopa
Erika

barn

Följde mina planer helt igår! Gjorde till och med mer än vad jag hade tänkt från början. Skottade utanför huset, för att det var så mycket snö. Jag gick ut och gick med pappa som jag sa att jag skulle. Det trotts att det inte va plogat på vägarna! Lite spänning sådär: fick se om man höll sig på benen hela vägen! och det gjorde jag. Åkte även förbi Andreas och tittade på en film (som slutade fungera, så det blev Boston Tea party istället). Efter det däremot då gick jag och la mig. Får inte glömma att jag gjorde en fantastisk snöängel som ni ska få se nu! (Tyvärr är bilden lite halvdålig)

Den hade hunnit snöat igen lite när jag tog den här bilden, tyvärr. Får försöka göra en ny senare ; ) Planerna för kvällen är icke existerande ännu. Förhoppningsvis blir det ut och leka lite i snön (som ett barn), annars nog bara en promenad.

Dagens mellis:
- Scones (dock orkade jag inte äta allt) med ost!
- Mjölk

Ha det underbart allihopa
Erika


Ordinary day

Vädret ute just nu är helt underbart, om jag får säga det själv. Massor av snö som lyser upp på marken och så ser man att det lyser inne i hus, det är så mysigt!




Det fick bli bekväma kläder idag. Är det inte så att när man fryser och är trött på morgonen vill man bara ha på sig sköna och mysiga kläder? Ja, så känner i alla fall jag. Koftor är ett måste för mig när det är kallt ute, jag praktiskt taget bor i koftor just nu. Jeans då? Nej känns inte så jätte lockande, tycker egentligen inte att det är så jätte bekvämt om de inte är extremt mjuka. Som mina svarta cheep moday som jag hade idag. Men självklart eftersom det är de skönaste är det de som är trasiga också : (. Det blir till att köpa nya nu snart.

















Ungefär två sekunder efter att jag tog den här bilden, ramlade jag. Mina kläder blev helt snöiga. Men som tur var landade jag mjukt i snön i alla fall. Vi satt och kollade på tv hela familjen igår när vi åt middag och då kom reklamen för S.O.S familj (eller vad det heter). Vet ni va hans komentar till hela programet var? Det är väl bara att uppfostra ungarna! Vad är problemet. Jag förstår honom det gör jag verkligen för det är ju sant eller hur, men han fick det att låta så lätt. Som att, det är någonting man bara gör sådär lixom... det kanske är så? Vad vet jag, jag har inga barn själv, kanske var jag så lätt. Bara vipps och så blev jag väluppfostrad.
Nu blir det nog några timmar i sängen framför tvn, kanske hjälper till att handla och sen en promenad med pappa ikväll.
Dagens mellis:
  • Ostkaka med hallon sylt
  • Juice
(Jag ursäktar att jag inte har skrivit dagens mellis på några dagar nu, HAHA. Men till mitt försvar så skriver jag bara de dagar jag äter det.)

Ha det underbart allihopa
Erika

Forever

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Hörde den här låten i en Alvedon reklam precis, aldrig tänkt på det.
Men den är väldigt fin : ) och inte minst bra. Tittar även på reprisen
av Idol där Anna sjöng till sin bästa kompis. Så om ni kopplar ihop
låten "That's what friends are for" och vem Anna sjöng till
kanske ni kan gissa vem jag började tänka på?
Hörde jag rätt? En gissning på Emma? Ja, helt rätt!
Snart är det jul och vet ni vad, vi har bestämt oss för att inte
köpa presenter till varandra. Istället ska vi göra något tillsammans.
Mycket roligare eller hur? Tycker jag i alla fall. Speciellt eftersom vi
bestämt att vi ska gå på "spa". Eller i alla fall göra någon/några form/er
av behandlingar. Måste jag säga att jag längtar. Eller förstår ni det ändå?

Ingen vänskap är perfekt. Men jag tycker att våran är en jävligt bra bit
på vägen att bli.

Ha det underbart allihopa
Erika

Effektivt

Jag har varit vaken i exakt en halvtimme nu och har redan hunnit med massor. Bädda sängen, plocka undan alla väskor och vika och lägga undan alla kläder på soffan. Jag fick ett ryck när jag vaknade och insåg att jag har verkligen inte lust att spendera alla de timmar jag gör i mitt rum, i ett kaos. Men se så fort det gick ändå. Nu är jag klar redan och klockan är bara halv elva på morgonen.
    Har även kollat igenom min poängplan till skolan och jag fattar inte hur jag fortfarande kan ha poäng kvar att välja. För sist jag var och pratade med syv sa hon att jag hade valt alla mina poäng och att jag skulle behöva ansöka efter utökat och jag ville välja Småföretagande B, som jag funderade på. Men så nu har jag tydligen 250 poäng kvar att välja : S Jag är extremt förvirrad.

Nu blir det nog frukost för min del, sen har jag match i eftermiddag. I Nacka : O Wish me luck!
Ha det underbart allihopa
Erika

Ååååhhh!

Nyligen hemkommen från kvällens bestyr. Blev bio med Emma, Jessica och Isabelle. Riktigt mysigt var det med snö ute efter filmen och allt. Ska jag berätta vilken vi såg? Jo Twilight! Och jag säger bara WOOW, den va riktigt riktigt bra. Men tänker inte berätta någonting om den eftersom det säkert är många som ska gå och se den. Ska ni inte se den.. då säger jag bara: gå och se den!

Vår kväll blev lite hastigt bestämd, och på måfå valde vi en film som vi tänkte se. VI hade ingen aning om att den hade världspremiär ikväll eller att den var baserad på en bok. Det kändes som att alla andra som var där hade läst böckerna och verkligen var insatt i den här "serien" eller vad man ska kalla den, haha. Men men så det kan bli. Jag klagar i alla fall inte. Hade en riktigt rolig kväll.

Ha det underbart allihopa
Erika

:)

Känner mig sådär skönt slut just nu. Det är en sån där kväll där allt känns så lugnt och skönt fast man har planer. Ska vara inne i vby klockan halv 9 så jag har fortfarande tid att göra mig iordning. Kom hem från gymmet för någon timme sen nu så jag har duschat, klätt på mig inför kvällens bestyr och nu väntar bara sminket och middagen sen är jag good to go.

Fick lite gamla bilder av Jessica idag, helt underbara är de. Lite mer än två år gamla och vi ser helt fantastiska ut : P De kommer kanske inte bli jätte glada attt jag lägger upp de här, men det tänkte jag göra så i värsta fall får jag väl ta bort de igen. Här kommer de:




(haha, aawh)

Nu ska jag dra mig här ifrån.
Ha det underbart allihopa
Erika

Ein bischen

var det dags att hoppa in i duschen. Träningen blev inställd idag så istället tog jag mig ut och sprang/gick tillsammans med Andreas. Blev mest km så tycker jag att jag har rätten att känna mig duktig ändå. Nu har jag precis gjort någon mag övning jag såg att de att vi gick och pratade (jag skyller på att det var så mycket is). Eftersom att det var lite mer än 6 gjorde på Du är vad du äter. Från och med nu ska jag börja göra 100 sånna fem gånger i veckan. Sen får vi väl se om jag håller det eller inte. Vad tror ni?




Sov så gott och
Ha det underbart allihopa
Erika

things change

När man vaknar på nätterna brukar man alltid bli irriterad, inte så kul att vakna bara sådär när man inte behöver gå upp lixom. I natt när jag vaknade trodde jag att jag skulle gå upp så jag tittade på klockan men det stod bara 02:20 och jag blev helt överlycklig! Tänkte på hur många timmar jag hade kvar att sova, sen blundade jag och somnade om igen. Vaknade en gång till suckade och tittade på klockan, men den var bara 05.30. La mig ner, jätte nöjd och somnade igen. Sen när mobilen tillslut ringde, kände jag mig inte allt för trött så jag reste mig upp och gjorde mig berädd för att gå och tvätta ansiktet. Då kom jag på att... vi börjar 08.20 idag inte 08.00. Var tvungen att dubbelkolla på datorn, men självklart hade jag rätt. Så åter igen kunde jag lägga mig ner, flyttade fram väckarklockan 20 min och somnade om efter bara några sekunder.

Ibland är saker som gör att man blir irriterad även de som gör en riktigt glad.

Skriver kanske mer efter eller strax innan träningen.
Ha det UUUNDERBART allihopa
Erika



Måste unna sig själv lite "lyx" ibland.

Hemkommen från träningen och nyduschad. Känns riktigt härligt! Har till och med unnat mig en ansiktsmask idag.
Man måste ju ta hand om sin hy eller hur? Någon som vet någon bra sort? Just nu använder jag mig av några jätte billiga från ÖB (tror det var där jag köpte de). Något märke är det ialla fall, men jag måste erkänna att trotts att de är köpta på ÖB så är de riktigt bra. Minst lika bra som de man köper på Åhlens, och det bästa är att de är mycket mycket billigare. Två st för tio kr, kap eller vadå?!

Nu ska jag dra mig mot mitt rum och börja fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon och efter det blir det till att sova för min del.  Måste vara utvilad till matteprovet imorgon!

(Bara så att ni vet, jag pluggade faktiskt riktigt bra idag.)

God Natt gott folk och...
Ha det underbart allihopa
Erika


Lite allt möjligt

Lyssnar på nrj webbradio och bara sitter och tittar rakt fram på datorskärmen för att svara på det folk skriver av vana. Mer än vad jag egentligen tänker på vad jag skriver. Ungefär det gör jag just nu. Sen jag kom hem vid kvart i två tiden har jag hunnit med att plugga matte, prata i tel med Emma : ), äta, skriva ut FEK arbete och bara sitta och tänka lite. Snart ska jag återgå till att plugga lite till tänkte jag, efter det blir det nog bara middag och träning antar jag. Ibland tycker jag att mina dagar känns lite för schemalagda men om jag tänker efter så tycker jag att det är jobbigt när jag inte har någon aning om vad jag ska göra och när jag ska göra det. Lite "struktur" måste man kanske ha.

Funderar även på att lägga in lite nya låtar på ipoden, det var ett tag sen kan man säga. Om jag hittar sladden förståss, den kan ju vara bra att ha. Men sån tur ska jag väl inte ha...


Åter till pluggandet!
Glömde nästan skriva dagens mellis : O
  - Två duo mackor
  - Oboy
(snygg reklambild vi har till vårt arbete va ; P )

Ha det underbart allihopa
Erika


Dagens...

Då var dagens aktivitetera avklarade, nästan. Lite matte väntar väl ikväll men...
Ska jag berätta vad som hände idag på morgonen då? Jag gick upp vid strax efter sex tiden som vanligt när jag börjar kl åtta. Gör mig iordning och allt sånt där sedan går jag till bussen. Lyckas tajma den helt perfekt så jag kommer dit exakt samtidigt som bussen, då tänkte jag: Det här kanske kan bli en riktigt bra dag! Sen när jag väl sitter på bussen inser jag att ingen annan i min klass är där.. antingen har de väl missat bussen eller tagit en tidigare, tänker jag och fortsätter att lyssna på musik. Helt plötsligt får jag en känsla av att lektionen är inställd men tycker det är lika bra att åka och kolla ändå. När jag kommer till skolan tycker jag att jag ser Martin i min klass så jag går till skåpet och hämtar Nk böckerna, går tillbaka och precis samtidigt som jag ska gå fram till "Martin" ser jag att det är inte han. Så jag fortsätter bara förbi och fram tillklassrummet, haha. Som självklart är helt tomt och mörkt eftersom att ALLA utom jag vet att vi har sovmorron. Så det blir bara att gå till bussen igen och åka hem för mig del. TUR ATT MAN HAR NÄRA TILL SKOLAN!

Dagens mellis ; )
Havregrynsgröt med jordgubbssylt och mjölk (Emma kan intyga att det är gott med jordbussylt faktiskt!)
Jucie

Alla har "dagens outfit" och allt möjligt "dagens ....". Jag ska börja med min egen tror jag. Dagens mellis, vad säger ni om det haha!
Nej nu ska jag vara duktig och plugga lite matte. Talk to you later (eller imorgon)

Ha det underbart allihopa
Erika


morning update


Vilken morgon säger jag bara. Jag rekomenderar inte att åka fram och tillbaka till skolan tusen gånger en morgon, kan jag i alla fall säga. Mer om det berättar jag senare ikväll. För nu måste jag snart bege mig till skolan igen för att ha idrott. Have a nice day people.


Ha det underbart allihopa
Erika

Womanizer (eller hur det stavas)

Måndag kväll och den här dagen slutade allt annat än bra. Just nu är jag så irriterad att jag vill börja gråta! Har suttit i nästan en timme och försökt sy till mina jeans. Det som skulle gå så snabbt tog istället en evighet bara för att ALLT skulle gå fel. Men men.. life's a bitch eller vad säger man.

Innan det var dagen/kvällen däremot bra. Skolan gick snabbt, sedan blev det till att hyra film och titta med Andreas. Efter det gick jag över till Emma och hennes familj där Karin fyllde år. Så vi och deras släkt satt och åt tårta och pratade.. jätte trevligt :)

Usch nu borde jag gå och lägga mig, imorron blir det gym efter skolan och sen ska jag hem och plugga matte. SUXK säger jag bara...

God natt.
Ha det underbart allihopa
Erika

Positiv överraskning måste jag säga

Någon mer än jag som såg V for Vendetta nu alldeles nyss på 3.an? När jag började titta på den och såg den på reklamen var jag väldigt skeptisk ingen film för mig tänkte jag. Så jag vet egentligen inte varför jag tittade på den från första början. Kanske var brist på annat på tv just då? Hur som helst så är jag glad att jag började. Filmen var verkligen riktigt bra. Okej, "V" var väldigt obehaglig ibörjan med den där masken och knivarna när han kom fram i gränden men sen, ååh! Sen blev man på hans sida, förstod att han egentligen inte var ond utan att han försökte hjälpa till att förändra. Och han lyckades ju det kan man minst sagt säga!

Samtidigt som jag tittade på filmen stickade jag även på min halsduk, som jag pratat om innan. Titta nu allihopa så lång den börjar bli!

Snart så är den klar, en meter till ungefär bara haha. Måste däremot åka och köpa mer garn för det börjar ta slut nu. Bara ett nystan kvar : /
Nej nu ska jag borsta tänderna och sedan hoppa i säng för att titta på CSI Miami. Guten Nacht!

Ha det underbart allihopa
Erika

Och se vad som händer, en dag i sänder

Nu är jag trött på det här.
Vill bara bli av med förkylningen så man kan börja bete sig som vanligt igen. Är trött på att höra dåligt för, får huvudvärk av det... istället för att höra ordentligt vad folk säger när det är många som pratar hör jag bara massa ljud. Jag blir helt trött, nu har jag ont i halsen också, wihoo...

Tack, nu har jag fått klaga lite så nu känns det bättre. Ser inte ut som det blir någon match för mig i helgen däremot men det är väl smällar man får ta? Har ju varit med på alla andra.
Titta va gott det ser ut! Ska nog övertala mamma att vi ska åka och köpa lussebullar (om vi lyckas få ut bilen ur garaget).

Sedan blir det väl som vanligt, någon film eller så, middag, tv och sen är det bara att gå och lägga sig igen. Hoppas att man känner sig piggar imorgon istället.

Ha det underbart allihopa
Erika

god natt

Klockan är elva och jag har precis kommit hem från träningen. Ett ord som beskriver mig ganska bra nu är SLUT kan jag berätta. Mitt huvud vill inget hellre än att gå och lägga sig, slippa tänka. Så tror det är precis vad jag ska göra faktiskt. Det blir en snabb dusch, lite havregrynsgröt och sedan direkt i säng! Låter underbart i mina öron.

Duschen väntar! Åh får inte glömma berätta att jag är klar med idrottsarbetet nu : )
Ha det underbart allihopa
Erika

Let me out or let me in (8)

Då var man hemma åter igen. Kan säga att det var otroligt jobbigt att ta sig upp från sängen idag, ville inget hellre än att ligga kvar... Trotts illamåendet och att jag var så fruktansvärt trött så gjorde jag mig iordning och åkte till skolan. Fick sällskap av Theo och Tim på bussen, så det blev lite trevligt sällskap och så hann man vakna till lite. De två lektioner vi hade var bara jätte jobbiga, men som tur var så tog de slut ganska snabbt och vi slutade tio i elva. Åkte hem en snabbis sen mötte jag upp några från klassen som skulle äta i vby. Blev indisk mat till lunch och sedan en tur runt i vby innan vi åkte hem igen. Jag har kommit på nackdelen med att inte umgås med tjejer utan bara killar.. Man fattar absolut ingenting när de börjar prata om datorer, spel och olika rockkonserter de varit på. Så jag höll mig till att:
 

- Nicka
- Le
- Skratta när jag hörde något jag i alla fall kände igen (och alla andra skrattade).


Suuck vad denna sida ska krångla med mig idag. Först vill inte punktlistan fungera sen nu går det inte att ta bort centrera på textformatet. Tror därför att jag skriver mer senare, det kanske fungerar bättre då. Vi hörs senare eller imorgon.

Ha det underbart allihopa
Erika

välkommen tillbaka till skolan! Tack!

Första riktiga skoldagen denna vecka och jag är helt slut. Kanske beror på att jag inte sov någonting alls inatt knappt. Som tur var slutade vi 20 i ett idag så det var ju inte fy skam. Blev lurad av Acke och Robin när vi stod och väntade på bussen också, de skulle ta 118 mot vby och jag 179 så de övertalade mig att ta 118 med de eftersom den bara skulle komma en minut efter 179. När 179.an sedan åker iväg börjar de skratta och säger: HAHA 118 kommer inte fören om 8 minuter. Så det slutade med att jag stod där ute i kylan och väntade 8 minuter extra, haha. Blev en snabbis upp till vby men insåg att jag hade glömt mina nycklar hemma så om jag inte passade på att ta mig hem medan de var här och städade så skulle jag inte komma in. Suck, mycket åkande blev det. Men hem det kom jag tillslut.

Nu funderar jag snart på att sätta mig och titta på någon av filmerna vi hyrde igår och äta någonting för jag börjar bli riktigt hungrig. MELLANMÅL! : )

Ha det underbart allihopa
Erika

Vissa saker glömmer man aldrig

Tänk att en bild säger så fruktansvärt mycket.
Jag tittade igenom mina fotoalbum nyss från när jag var liten. Såg en bild på min morfar och mig där jag var en liten bebis och låg på golvet på en filt och skrattade. När jag tittade på den höll jag på att börja gråta, bara att skriva det här gör att jag får tårar i ögonen.

Det har gått många år nu men jag är fortfarande lika ledsen över det och jag  tänker på det var och varann dag. När jag går förbi den plats där fritids låg tänker jag på när han hämtade mig. Vi åkte hem till honom och skulle äta middag och varje gång frågade han: Vad vill du äta till middag idag? Och jag svarade alltid Pannkakor! Sen åkte vi hem till honom och åt pannkakor med sylt, fast han kallade det alltid för plättar och han använde den lilla stekpannan så att de inte skule vara så stora.
På sommaren var jag alltid hos honom och Maisi på landet. Vi tittade på Allsång på Skansen och åt middag på terrassen på framsidan. Och på dagarna badade vi, åkte ut med båten och ibland gick vi upp till stenbrottet.


(Tror den här bilden är från hans begravning)
Han var min bästa vän

Ha det underbart allihopa
Erika

Tänk att man kan känna sig så saknad fast man bara är borta en dag... : )

Idag har det inte blivit mycket gjort. Stannade hemma från skolan för att ge min förkyldning )eller vad det är) en ärlig chans att gå över. Blev väckt av min kära klasskompisar vid halv tio tiden, men lyckades somna om en halvtimme eller vad det kan ha varit innan nån (ursäkta) jävla säljare ringer. Jag är sån som HATAR att bli väckt av telefonen, så självklart när man tänker passa på att sova ut så ringer det flera flera gånger. Jaja, gick upp strax före tolv sen tillslut. Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, suttit i min säng och kollat på Desperat Housewifes och en film som hette I spel och kärlek...är allt tillåtet. Så nu har jag och min kära mor precis bakat en paj och jag har läst ny Veckorevyn som jag fick hem idag.

Nu måste jag släcka mina doftljus innan min mamma får panik, hon tycker de luktar jätte mycket. Själv känner jag ingenting alls , (a) hihi. Sen ska jag vira in mig i min filt igen och titta på made och the hills.

Ha det underbart allihopa
Erika

mtv

Klockan är halv två, timern på akvariet tänder lampan och jag har inte ens orkat ta mig upp ur sängen. Blev väckt för lite mer än en timme sen, men det är ju inte så farligt... därför kan mina planer på att ligga kvar ett tag till fortskrida. Jag har tre olika planer för dagen. En jag vill göra, en jag borde göra och en som bara skulle vara fantastiskt skön.
  • Den jag vill göra är att, åka och kolla om jag kan hitta de där jätte söta skorna jag såg att en tjej hade på sig här om dagen.
  • Den jag borde göra är att, sätta mig och skriva på mitt Idrottsarbete. Men suck det känns bara fruktansvärt jobbigt just nu.
  • Det som skulle vara fantastiskt skönt är att, gå och duscha för att sedan sätta på mig myskläder och lägga mig bland de stora kuddarna på sängen med filten över mig och titta på tv och film hela dagen.
Så vad det blir det har jag inte riktigt bestämt ännu. Jag ska i alla fall börja kolla runt på internet efter skorna där.
Ha det underbart allihopa
Erika

Hela min dag


Hann göra en hel massa saker idag. Några timmar spenderades i Stinsen där jag köpte en jätte skön söt stickad klänning och lite annat kul, vi hann förbi skopunkten (utan att köpa något) och sedan till IKEA. Självklart så måste man köpa något när man åker till IKEA så för min del blev det en filt, två nya blommor till fönstret och överdrag till mina kuddar i sängen. Så nu är det jätte fint i mitt rum : ). Kände att jag skulle passa på att städa när jag ändå bytte ut lite saker, så jag plockande undan lite kläder, slängde massa skräp som bara låg och torkade även av hyllorna vid min säng. Bytte även ut alla ljus i mitt rum mot nya så nu är jag redo för massor av filmkvällar.

Middag blev det framför tv.n med familjen och vi kollade på Stjärnor på is. Måste säga att jag tycker att Josefine Sundström eller vad hon heter borde åka hem nu, hon är så tråkig. Tyvärr såg jag inte vem som åkte ut för jag träffade Isabelle ett tag. Någon som såg, som känner för att dela med sig av vad de vet? Nu sitter jag i alla fall här tillslut och kollar på någon film på 4.an och dricker te i pyjamas... snygg va? ; )

(Inte för att man ser så jätte mycket men, har till och med de snygga strumporna jag vann på strafftävlingen på träningen i torsdags. Måste ju skryta lite med att jag satte flest straffar haha)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Ha det underbart allihopa
Erika

P.s Jag ska åka till Berlin om mindre än 1 månad för att titta på julmarknader, shoppa och bara ta det lugnt med mamma. Riktigt mysigt ska det bli! Kanske får jag användning av min FANTASTISKA tyska också. D.s
Guten Nacht!

Stackars stackars miiiiiig ; P

Tillåt mig att klaga!
Gick och la mig tidigt igår för att jag hade så fruktansvärt ont i mitt öra, öroniflamation? När jag blev väckt idag är min röst borta igen och jag hör knappt något på vänstra sidan av mitt huvud. Känns som att någon stoppat bomull i den delen av huvudet. Finns det något roligare än att bli sjuk? Knappt så att jag tror det alltså. (Hör ironin).

Idag blir det trotts allt kanske bio med några vänner ikväll eftersom att jag fortfarande mår hyfsat bra, känner mig inte jätte sjuk. Det är i alla fall Saw 5 vi ska se. Tyvärr har den fått dåliga recensioner men om man har sett alla de fyra andra måste man se den här också. Ska kanske en sväng till IKEA nu på dagen också, köpa nya lampor, vill även kolla på nya gardiner och blommor.

Nu däremot ska jag återgå till att titta på Gilmore Girls och tycka synd om mig själv.
Ha det underbart allihopa
Erika


Musik + Plugga = Ja det funkar faktiskt riktigt bra

Klockan är nu 16:11 och jag är ÄNTLIGEN klar med en del till vårt grupparbete i svenskan om kroppsspråk. Om jag ska erkänna så är jag lite stolt att jag satte mig och gjorde den direkt istället för att skjuta upp det som jag har en förmåga att alltid göra. Nu känns det faktiskt riktigt bra. Nu är det bara Idrotten kvar den här veckan, arbetet om hälsa. Det däremot får nog bli på söndag.

Tror att jag håller på att bli sjuk också, idag hade jag ont i halsen hela dagen och var riktigt hes. Som tur var känns det nu som att jag återfått min normala röst, så jag slipper den där lite maskulina rösten jag får, haha. Jag får nog skriva liter mer senare för om tio minuter - en kvart ska jag träffa Emma.

Så ni får...
Ha det så underbart allihopa
Erika

Cousy snödriva

Att fika med sin bästa vän! Finns det något mer underbart? Ja, som ni förstår har jag precis varit och fikat med Emma. Åh vet ni vad!? Jag ska följa med när hon tar ut tandställningen om någon vecka, jag e jätte spänd! Så roligt det ska bli.

Har man något annat kul att berätta tro? Jo, kvällen igår... Jag hade såå roligt. Det var tydligen många som inte tyckte att det va speciellt roligt, synd för de i så fall haha. Det blev taxi hem, eftersom att t-banan hade slutat gå, och det blev ganska mycket dyrare än vad jag hade tänkt mig. Från början tänkte vi vara flera som delade men det slutade med att det bara var jag och Robin så, 420 kr för att åka från stan till västerort slutade det på. Herre guu. Men men..

Nu tänkte jag skriva lite på idrottsarbetet innan Andreas kommer förbi och sedan blir det middag och träning.
Ha det underbart allihopa
Erika

"Det är iaf mer intressant än civilrättskunskap"

Klockan är inte ens tio och jag är redan trött. Funderar nästan på att gå och lägga mig nu... Jag tjatar hela tiden om att jag är trött, jag vet. Och förmodligen bryr ni er inte speciellt mycket heller men det är bara så jag är. Jag är trött nästa hela tiden, dygnet runt.


(Så här har jag spenderat kvällen, ganska likt alla mina andra kvällar också. Och till mitt försvar har jag faktiskt mitt arbete på datorn bakom msn, hihi)

I alla fall nu har jag precis avslutat den första sidan på mitt idrottsarbete men det är fortfarande mycket kvar. Därför får det bli lite skrivande imorgon med efter skolan. Men för idag är det slut med pluggandet, istället har jag gjort mig en kopp te, hittade ett nytt te i skåpet så tänkte testa det. Rött te med blåbärssmak. Antingen är det jätte äckligt eller riktigt gott. Det återstå att se fortfarande.

Imorgon blir det en kort dag i skolan, bara tre lektioner. Sedan tänkte jag ta mig upp till Vällingby för att köpa ett linne och sedan hem. Plugga lite, duscha och göra mig iordning för festen vår skola ska ha på Vanilla. Ska träffa lite andra från klassen innan vi åker dit och sen är det bara att hoppas på att det blir en rolig kväll. Men det tror jag absolut det kan bli med tanke på sällskapet man har!

Nej, nu ska jag nog ta reda på om mamma är på väg hem från jobbet och sedan lär jag nog somna när som helst.
Ha det underbart allihopa
Erika

Juste! Smakade precis på teét och det var gott... : )

27 timmar utan sömn, sedan lyckades jag inte längre!

Herre guu! Jag har verkligen kämpat för att hålla mig vaken hela dagen... Igår kväll tänkte jag att: jag ska gå och lägga mig hyfsat tidigt så att jag orkar upp till skolan på måndag. Självklart kunde jag inte somna eftersom att jag vänt på dygnet under lovet. Vid tre tiden insåg jag att jag inte kommer att kunna somna. Detta resulterade i att jag låg vaken exakt hela natten, sedan när jag hörde att mamma vaknade (man lär sig att tyda vem det är som går/vaknar osv på hur knakningarna i huset låter) gick även jag upp. Det roliga, eller okej roliga var väl att ta i, var att när jag kom till skolan får jag reda på att det var ungefär 4 till som även de hade legat vakna hela natten.



Jag kämpade mig igenom lektionerna och höll mig vaken hela tiden i skolan. Det var sedan när jag kom hem jag insåg att det skulle bli svårt att hålla sig vaken. Därför bestämde jag mig för att göra scones. (Jag måste ju göra någonting för att undvika att bara sitta still). Det var vid tre tiden sen jag bestämde mig för att sätta mmig i sängen och äta scones och titta på 3 avsnittet av DH säsong 2. Det var efter det jag borde ha insett att jag skulle gjort något annat istället för att sitta kvar i sängen.  Att jag satt kvar resulterade självklart i att jag somnade och sov till sex tiden någon gång då mamma ringde.  Då gick jag upp gjorde någonting (minns inte riktigt vad) sedan satte jag mig i sängen och somnade igen. Vaknade för 56 minuter sen och insåg att jag MÅSTE vara vaken tills ikväll nu annars kommer jag inte kunna sova inatt.

Så nu har jag duschat, bloggat och sen måste jag komma på någonting mer att göra. Och förhoppningsvis kommer mamma hem med maten snart!

Skriver mer imorgon för jag kan garantera er ikväll kommer jag inte att orka.
Ha det underbart allihopa
Erika

Jag lovade ju


Här är han, mitt nya tillskott till samlingen, Gabriel. (Ser ni jag håller vad jag lovar). Nu är det bara till att skaffa en snygg hylla och sätta upp den. Så det blir nästa projekt.

Vet ni mer vad som har hänt..? Jag tänkte vara lite spontan och passa på att klippa topparna lite snabbt på en frisörsalong . Men ja... det blev lite VÄL kort. suck... Kolla själva

Oj haha syns  verkligen inte bra. Men men.. det växer väl ut igen.

Nu ska jag ta det lugnt, sen blir det fika med the family (glass & latte hihi) och efter det ska jag springa förbi emma och hämta mina hårnålar jag köpte igår :)
Ha det underbart allihopa
Erika

Sååå myyyysiiiiggggtt

Sista dagen på lovet idag då... måste säga att jag har lite ångest över det. Det har gått så fruktansvärt fort, vart tog hela lovet vägen lixom? Det hann även gå från tidig höst till vinter ute på bara en eller två dagar.

Så här såg det ut när jag mötte Emma för att åka till Vällingby igår vid ett tiden. Okej jag klagar i och för sig inte för jag tycker det är jätte mysigt men min fråga är, hur kunde det gå så fort?

Idag ja, då får det nog bli en lugn dag för mig. Funderar på att rensa garderoben och byrån, så att det blir någon ordning i de. Går inte att hitta något där nu! : O Efter det blir det nog kanske lite matte eller så åker jag och hyr en riktig tjejfilm, tänder massa ljus och lägger mig på sängen under en filt. Haha det låter så fantastiskt skönt att jag nästan inte orkar med allt det andra jag tänkt göra ; ) Något tips på en bra film?

Oj, jag är så frukansvärt seg på att skriva nu för jag kollar på Stjärnor på is. Usch jag blir jätte sugen på att åka skridskor! Jag lovar att jag skriver senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0