27 timmar utan sömn, sedan lyckades jag inte längre!

Herre guu! Jag har verkligen kämpat för att hålla mig vaken hela dagen... Igår kväll tänkte jag att: jag ska gå och lägga mig hyfsat tidigt så att jag orkar upp till skolan på måndag. Självklart kunde jag inte somna eftersom att jag vänt på dygnet under lovet. Vid tre tiden insåg jag att jag inte kommer att kunna somna. Detta resulterade i att jag låg vaken exakt hela natten, sedan när jag hörde att mamma vaknade (man lär sig att tyda vem det är som går/vaknar osv på hur knakningarna i huset låter) gick även jag upp. Det roliga, eller okej roliga var väl att ta i, var att när jag kom till skolan får jag reda på att det var ungefär 4 till som även de hade legat vakna hela natten.



Jag kämpade mig igenom lektionerna och höll mig vaken hela tiden i skolan. Det var sedan när jag kom hem jag insåg att det skulle bli svårt att hålla sig vaken. Därför bestämde jag mig för att göra scones. (Jag måste ju göra någonting för att undvika att bara sitta still). Det var vid tre tiden sen jag bestämde mig för att sätta mmig i sängen och äta scones och titta på 3 avsnittet av DH säsong 2. Det var efter det jag borde ha insett att jag skulle gjort något annat istället för att sitta kvar i sängen.  Att jag satt kvar resulterade självklart i att jag somnade och sov till sex tiden någon gång då mamma ringde.  Då gick jag upp gjorde någonting (minns inte riktigt vad) sedan satte jag mig i sängen och somnade igen. Vaknade för 56 minuter sen och insåg att jag MÅSTE vara vaken tills ikväll nu annars kommer jag inte kunna sova inatt.

Så nu har jag duschat, bloggat och sen måste jag komma på någonting mer att göra. Och förhoppningsvis kommer mamma hem med maten snart!

Skriver mer imorgon för jag kan garantera er ikväll kommer jag inte att orka.
Ha det underbart allihopa
Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0