måndag, tisdag, onsdag hela veckan lång

Nu var det några dagar sedan, lr lättare sagt en vecka.
Men ja måste bara visa er denn ur söta pojke!
 

Så nu tar vi en lite snabbrepris från veckan som gått. MVP 2007 gick till Emma! Grattis hun =). Resten av veckan spenderade jag med att vara sjuk, på fredagen efter skolan åkte vi ändå in till stan, Jag, Emma och Isabelle. Emma lämnade oss snabbt för att möta Maxmie så jag och Isabelle fick strosa runt ensamma. Ett fint linne införskaffades och ja du ska få tillbaka dina pengar Isabelle =).
Lördagen då, hmm juste det var då jag var i Västerås hela dagen med Stelio. Det var riktigt mysigt och jag fick träffa både familj och vänner hoppas bara man gjorde ett bra intryck!

Söndag, ja de va då det var morsdag ja. Hmm tyvärr hade jag ingen present till mamma för att boken som hade tänkte köpas inte fanns i affären så den får väl köpas en annan dag. Senare på eftermiddagen bar det av ut till bålsta för att hälsa på farmor och fira morsdag lite. Så massa tårta, bullar och te blev det, hittade även massa gamla LP skivor och annat kul. Så nu är jag mästare på att spela LP haha =). Kvällen spenderades med grannarna och det var länge sedan jag skrattade såhär mycket, tårarna rann så gott som hela kvällen.

Nu är det tisdag och jag är fortfarande sjuk, de hela har gått över i bihåleinfalamation. Hoppas bara allting går över tills helgen annars vet jag inte vad!
Men nu måste jag gå
Ha det toppen allihopa
// Erika

Ännu ett år har gått

Å så har ännu ett år gått sen sist. Nu är det nämligen dags för MVP igen. Vem får i år tro... Det har ja ingen aning om verkligen, alla har chansen. Så det ska bli en överaskning att se vem det blir i får =) Klockan 18.30 imorron onsdag i vällingby hallen äger det i alla fall rum, haha.

Så nu till vad jag har gjort idag, vaknade imorrse och kunde knappt prata eller svälja så ont hade jag i halsen, bestämmde att ja skulle stanna hemma från skolan. Somnade om och vaknade vid 10 av att mamma ringde från London, hennes plan skulle snart lyfta så entligen skulle man få träffa henne igen. Det var ungefär en vecka sen exakt.
Kollade iaf på två filmer idag, Wilmbeldon och det var någon mer men va fan hette den...? Juste American Dreamz (och ja de ska va z istället för s). Båda var helt okej inga riktiga höjdarfilmer men. Hann till och med prata med Stelio två ggr i telefon innan de båda filmerna var slut. Vid två tiden kom mamma hem och lämnade väskan innan hon åkte till jobbet en stund igen. Mötte Emma vid tre tiden för att köpa halstabletter men fick samtidigt uppdraget att hjälpa henne hitta något fint till brodern Erik som fyller år på lördag.

Sedan kom jag hem, la mig och vilade nån timme innan jag orkade jobba lite med terminsarbetet i So. Resterande av kvällen bestod av middag, tel, dator och tv. Så nu är jag helt slut, ska gå och göra mig iordning så ja kan sova alldeles strax. Så hörs vi imorron...

Ha de toppen allihopa
// Erika


Home agian.

Ussssch!! Så var man hemma igen, suck. Verkligen inte vad jag kände för. Hade lugnt kunnat stanna där nere 1 vecka till, började verkligen att trivas. Vem skulle inte älskar att spela basket hela dagarna, vara med kompisar, äta halvtaskiga måltider, vara uppe så länge du ville och träffa nytt folk. Okej det kanske inte låter som det roligaste men det var så himla roligt.
Nio tjejer som bor ensama i ett halvstort rum kan bara sluta i en sak nämligen KAOS, kläder exakt överallt i rummet, skor, smink, hårspray, godis. Ja allt du kan tänka dig, haha. Men roligt var det. Att träffa "gamla" och nya vänner. Och inte minst att spela.
Ja ni som inte testat borde testa det. Vi kom i alla fall hem igår kväll vid 10 tiden skulle jag gissa, bussresan var lång, seg, tråkig men också ganska rolig haha. Lite konstig blandning men det går inte riktigt att förklara.

Nu är jag i alla fall hemma igen, med ont i halsen och är super trött. Men det är så det ska vara! Och självklart har jag lite bilder till er alla som kommer här =).

Ha det toppen allihopa
// Erika

 <-- Poker första kvällen, Jag, Sofia, Emma S och Maria (även Emma fast hon fastnade inte på bild =P)
 <-- Jag, uppvärming första matchen.
 <-- Allihopa, uppvärming. (Lägg märke till hur fint vi sitter, haha)
 <-- Uppvärming
 <-- Ajajaj Maria, haha

Of it goes.

Går dagen "rullade" på ganska bra så hade aldrig riktigt tid att skriva. Så det får bli en snabbis nu innan jag åker.  Tänkte berätta lite kort om vad som hände igår och sen får vi se om det blir något mer, haha.

Dagen började med att jag vaknade 7.40 för att fira mamma, hon fyllde nämligen 50 år! =) Grattis. Pakte frukost på sängen, ja ni vet alla hur de är. Det skulle vara öppet hus hela dagen så jag slapp gå till skolan, Yeej. Hela morgonen och förmiddan förberedde vi och det var riktigt fint. Har nästan aldrig sätt vårat hus så städat. Mammas jobbarkompisar kom vid ett tiden, firade och åt lunch. 
När klockan var tre åkte jag iväg för att möta Jasmine och Isabelle i vällingby, donken som vanligt och sedan ín snabbt på h&m. Innan vi gick och mötte Emma, Aysegul och Jessica. De skulle alla åka iväg och redovisa ett skolarbete så jag fick själv gå och köpa blommorna till mamma.


På kvällen kom det MASSOR av gäster, vänner, släkt ja alla var där. Det var riktigt kul faktiskt. Men  tillslut slet vi "barn" oss. Borde inte kalla oss så längre, alla är runt 16 så. Haha. Iaf Emma, jag, Christian, Johnny, Angelica och Erik gick hem till emma för att kolla på film. Deja vu (klaga inte på min stavning om den e fel,, haha) blev det och den var faktiskt riktigt bra tyckte jag.

När jag kom hem vid 11- halv 12 tiden hade ännu inte alla gått så jag satte mig och pratade en stund med mamma, Nettan och Virpi. Det var verkligen riktigt roligt, HAHA. Nu vet jag att de står på min sida iaf =)


Ojj nu var klockan mycket, måste gå och göra mig iordning och packa ner det allra sista till Göteborg Basketfestival. Det ska bli såååååååå kul, att äntligen få komma iväg. Jag kommer hem igen på Söndag så ni lär väll höra från mig då i bästa fall annars blir det måndag. Och jag lovar att ja ska lägga inte lite sköna bilder =)

Ha det toppen allihopa
// Erika <33


En gunghäst & en undulat, kan det bli bättre?

Haha, det är en bra fråga! Va tycker du Morgan =P

Idag var det måndag igen, och vi började halv 10. Det är min räddning alltså, skulle inte va kul att börja åtta som alla andra dagar så asså. Skolan flöt på rätt snabbt det ända vi gjorde var att vara nere i jumpasalen och övade. Eftersom att jag inte har någon roll i teatern så bestod min dag av att ligga på de hårda jumpsals golvet och prata, titta på de andra och sms.a. Men tillslut var det äntligen lunch och det va först då vi kom på att man kunde ju i och för sig lägga sig på tjockmattorna istället för golvet. Så där låg i resten av dagen.

När skolan var slut åkte vi in till v-by för fika, prat, fönstershoppande och väntan. När vi tillbringat en tid på "donken" (precis som resten av våran skola) gick vi runt och kollade lite i olika affärer. Självklart hittar man saker man vill ha när man inte har några pengar med sig, men så e de väl alltid?
Sedan lämnade flickorna mig och jag spenderade en timme med Sanny, sen bar det av hemmåt igen för att "plugga". Men tro det eller ej lite pluggande blev det av och jag har nu skrivit en hel sida på mitt terminsarbete! =) Jag är på väg i alla fall...

Nu orkar jag inte skriva mera,
vi hörs imorron istället.
Ha det toppen allihopa
// Erika

Va bara tvungen

Min kvinnliga sida:
[X]
Köpt en hårfön?
Inte köpt en men ja äger än, räknas de...
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
Det är väll inte därför man sminkar sig?? Eller
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
Absolut, emmas personliga smakråd!
[x] Pratat känslor?
Det gör väll alla tjejer.
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
Man vill väll inte var omatchande?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
Aa tänka sig
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
Ja ibland vill man ju bara prata av sig.
[x] Funderat på namn åt mina barn?
Asbolut
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
Vem e hon?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
Underbart bra!!
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
Två och många många fler.
[X] Känt mig sugen på en kopp te?
Ibland så
[X] Känt glädje över att få blommor i present ?
Älskar att få blommor, man känner sig speciell.
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
Nja,, vette fan asså
[x] Blivit arg utan anledning?
Aa, ibland blir jag bara sååå irriterad
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
Japp,, (A)
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
Brytt mig kanske är fel sagt men, märkt och kommenterat de.
[x] Pratat skvaller?
Såå roligt!!
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
Aa Men det brukar märkas oftast.
[x] Kramat en kille?
Absolut!
[x] Dansat?
Ja men inte är det vackert.

19 av 21 Totalt

Min manliga sida:

[ ]
Ljugit om hur mycket jag har druckit?
Nej det har jag aldrig gjort.
[X] Ätit en blodig stek?
Ja klart de e ju nästan godast.
[x] Läst en biltidning?
Ja, läst å läst. Mer bläddrat.
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
Klart, man e väl händig.
[X] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
Bara gällande småsaker, men glömt bort har jag.
[ ] Skött grillen under en grillfest?
nej, inte va ja kan minnas.
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
Nej aldrig
[ ] Läst ett nummer av slitz?
Nej inte de heller
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
Nej, det skulle ja inte säga.
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
Ulf Lundell, tror inte det.
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
Nej, aldrig
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
Nej inte de heller.
[x] Diskuterat bröst?
Ja, men det gör väll tjejer med?
[ ] Gjort lumpen?
Nej, skulle nog inte gå så bra haha
[ ] Läst nick hornby?
Vem?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
Nej är inte så stark så brukar undvika sånt.
[ ] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
Neej, fart är lite läskigt =O
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
Nej, de skulle ja inte säga haha.
[x] Lagat någonting på egen hand?
Ja,, många gånger, lite hemma fru är man väll, haha.
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
Naaj, fotboll inte riktigt min grej
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Naaj, öl e äckligt.
Totalt: 6 av 21

Nu ger jag upp!

Vilken dag det har varit! började med att jag blev väckt klockan 10 av min kära far, men jag orkade verkligen inte gå upp så sov tills klockan var 11. Fick frukosten serverad på sängen och låg kvar och tittade på några avsnitt av Vänner. Har gärna legat kvar och fortsatt kolla men, hade inget annat väl än att börja läsa engelskan. Läste några sidor innan jag insåg att jag aldrig skulle hinna klart med den. Så pratade med Jessica, nån minut senare ringde hon upp och berättade slutet av boken. TACK så jätte mycket gumman! =) Jag e skyldig dig.
Började direkt skriva resencionen och efter inte allt för lång tid var den klar. Det är verkligen riktigt skönt att vara av med den nu, bara att lämna in och vänta på betyget.

Eftersom det bara skulle vara en hemmadag hamnade jag självklart farmför datorn en stund innan, mamma och pappa argt ropade att nu fick jag minsan komma och hjälpa till att städa. Efter mycket klagan var jag tillslut klar med undanplockandet och sopandet av baksidan och damsög då istället kontoret. Äntligen klar tänkte jag men ojj så fel man kunde ha. Bara att sätta igång med nästa projekt, Vardagsrummet!
Herre Guu va ska de göra då? Jag har ju redan städat nästan alla rum nu, men men. Nästan helt klar med det nu måste bara damsuga men det orkar jag inte.

Om 30 min måste jag åka till träningen så det är kanske dags att börja göra sig iordning, det ända man hade att se fram emot idag! Träningen, haha.

Vad gjorde jag igår? Förmiddan spenderade jag med att storstäda mitt rum, eftermiddan träffade jag Tom och kvällen tittade jag på melodifestivalen med Emma, Maxime, Jasmine och hennes söta lillasyster! =) Det var väldigt mysigt fasten alla var rätt trötta.

Ojj nu måste jag rusa!!
Ha det toppen allihopa
// Erika


James Morrison

Min absoluta favorit just nu, James Morrison! Han är verkligen riktigt bra..."you give me something that makes me scared all right"

Igår började jag fundera, ("för en gångs skulle" eller "det var på tiden" känns det som att folk skulle säga då men, haha). Varför man gjort just de val man gjort, vad det var som avgjorde.
En person som brydde sig och verkligen var bra för mig hade precis som flera andra jag träffat FÖR MÅNGA fel enligt mig. Saker som egentligen inte spelade någon roll, som t.ex. skor. Igår fick jag vet att jag var speciell, inte bara en gång utan två. Att jag var annorlunda, minnesvärd och det trotts att jag inte bandlade honom som han förtjänade att bli behandlad. Han var eller borde säga är snällare än många jag träffat och många ja kommer träffa, men endå fanns det fel. Så tänk om det inte finns en speciell för alla, tänk om det inte finns någon perfekt för mig.  Tänk om jag aldrig kommer bli nöjd med det jag kan få?!

Aja vet inte riktigt,, nått jag började tänka på bara. Så...

Åh vet ni vad som har hänt idag? Min släkt har just växt enormt. Farfars begravning ägde rum idag och det var verkligen jätte vackert. Jag har världens underbaraste Faster, och kusinerna ska vi inte tala om! Hela min släkt, älskar de verkligen. Men nu till det ja skulle berätta, träffade min pappas kusiner idag. Riktigt trevligt personer, speciellt Dan min favorit =). Fick även höra om deras barn och det visar sig att jag har 5 sysslingar i Umeå ja inte visste om, 2 i Göteborg och 2 i Norge var av en av de jag redan träffat och visste om och sedan lilla Alexander här hemma i Stockholm. Har även 10 tremänningar eller vad det heter här hemma i sverige på olika platser och i Danmark.  Så nu känns inte min släkt lika liten som den gjorde förr i alla fall, haha.


Nu ska jag gå iväg och vara lite social med familjen.

Men vi hörs.

Ha det toppen allihopa

// Erika


& så var det inga dagar kvar

Idag har det varit en ganska skön dag faktiskt, skolan började halv 10 och vi hade bara mentorstid sedan övade vi på lite alla möjliga olika saker hela dagen,haha. Bra sammanfattning där. Sedan bar det av med flickorna till Coop för att handla allt vi behövde inför vandringen imorron. Och det blev endel ´men pengarna räckte som tur var, Jippie!
Så sen var jag hemma och tänkte börja packa, men så ringde mamma och ville att ja skulle följa med henne till IKEA.. så man var ju tvungen, haha (A) Så det blev några ramar till hallen där nere och lite annat fint. Men sjävklart så fanns inte hyllan vi skulle ha inne=/ så det får väl bli nån annan dag.

Men nu har jag äntligen packat klart allting och är redo att gå 4,5 mil i skogen, under regn de närmaste 3dagarna. Haha,, våran grupp är klockren! Vi kommer klara oss galant, lr vad säger ni. haha kanske inte.
Så nu hör ni inte från mig på några dagar men jag ska berätta allt när jag kommer hem!! så oroa er inte, hihi =)

Ha det toppen allihopa
// Erika


Påsklilja, Krisihimmelsfärdslilja & Pingstlilja

Ja väljer nog Pingstlilja faktiskt =) haha de vi såg idag va iaf väldigt fina.

Gårdagen slutade med att vi sov kvar hos Emma, det var ingen som orkade gå hem så vi, bestämmde oss för att stanna. haha.  Morgonen började med frukost i vardagsrummet och en film. Sedan var det dags att gå hem och visa sig lite.  När jag kom hem hade mamma börjat tapetsera om i hallen där nere. Så snäll som jag är hjälpte jag till med det. Och det blev riktigt fint. Nu ska vi bara köpa en ny spegel och massa ramar att sätta upp så kommer det bli super! Ni är välkomna hem att kolla någon gång (A) haha.

En riktigt skön eftermiddag hemma blev det sedan följde jag med Emma till åkeshov och kollade på Final. P89 eller herrjuniorer tror jag det var. Men bra match var det i alla fall och tyvärr slutade den med att Täby förlorade med 10 poäng ungefär.
Så nu är jag hemma och borde sätta mig och plugga =/ men jag har verkligen ingen lust alls att göra det men måste man så måste man.

Så ni får ha det så bra så hörs vi väll kanske imorron.
Ha det toppen allihopa
// Erika


So far away, to far, to long...

Den låten är verkligen riktigt skön att lyssna på såhär på kvällen när man är rätt seg, Far away - Nickel Back. Den här dagen har varit rätt skön ändå, engelska provet som alla "oroade" sig för, var endå ganska lätt. Eller så har jag gjort helt fel... Men det hoppas vi inte på.
På so.n gick vi igenom lite inför Vandringen vi ska ha med båda 9.orna på Ae 6. Vi bestämde även vad varje grupp skulle köpa för mat, så nu har vi gjort en lista på massa saker vi ska köpa för 3 dagar ute i skogen. Idrotten gick snabbt och bestod endast av att man skulle göra ett "test" och se om man klarade HLR på dockan Anne. Fast våran docka var en han så ja döpte honom till....? jag minns inte om jag ska vara ärlig men har för mig det var Klas =)

Efter skolan åkte vi till McDonalds jag, Emma, Isabelle och Jessica vi tänkte införskaffa salt, peppar och socker billigt till vandringen, haha. Vi hade lite dåligt samvete så därför köpte vi även varsin glass också. Efter det lämnade vi Jessica och åkte vidare en snabbis till Västermalmsgallerian. Där vi sedan blev av med Emma också, hon lämnade oss för att åka hem till Maxime. Så tillslut var det bara jag och Isabelle som tog tunnelbanan tillbaka till vällingby.

När jag väl kom hem var det inte mycket till att vila för, Anette hämtade upp mig på direkten och vi åkte hem till de. Guu va länge sen det var jag träffade er killar! Ni är bara för härliga haha, även fast ni blir äldre är ni likadana som när ni var små. Älskar er pojkar!
Nu är jag så trött, ska lägga mig i min soffa och kolla på en film... Vi hörs imorron
Ha det toppen allihopa
// Erika

Follow the flowers

Riktigt skön dag i skolan har det varit, bara matte lektionen som var "vanlig" lektion, resten var rätt slappa. Idrott, läsning och sedan svenska men då var vi ändå i idrottsalen så det gick snabbt. Emma och jag har börjat gå till och från skolan nu så (men dock under lite protester från min sida varje gång). Men när man väl kommer igång är det rätt skönt.
Idag fick vi även sällskap av Jasmine, under vägen började vi diskutera. Vad var egentligen värst att vara tillsammans med någon fast du älskade någon annan eller att Vara tillsammans med någon du älskade men vara otrogen mot denna?
Jag har ännu inte kommit på vad jag tycker är värst...
Tänk om någon var tillsammans med dig men älskade någon annan, då blir du bara utnyttjad. Han/Hon är med dig för att han/hon kanske inte kan få den den verkligen älskar. Då är du alltså någon som får räcka till "sålänge"...
Men om du är tillsammans med någon du älskar och som älskar dig men han/hon sedan är otrogen med någon annan. Varför är personen då otrogen om han/hon älskar dig?
Kommer inte ihog hur vi kom in på det här men på något sätt gjorde vi det, och det har nu stört mig resten av dagen att jag inte kan komma på vad som är värst. Vad tycker du?

Jag orkar verkligen inte tänka mer nu, mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. Pluggade från att jag kom hem vid 15.00 till att klockan kanske var 20 eller något liknande. Okej det låter kanske itne så jätte mycket men jag är i alla fall helt slut nu, HATAR verkligen att plugga. Okej är nog inte den enda men ni förstår... haha


Ja bara längtar tills den här veckan är över den är verkligen fruktansvärt jobbig, hoppas att nästa vecka blir bättre. Fast då ska vi i och för sig ha den där vandringen med klass... men det blir nog bra, haha...

Ingen kommer orka läsa det här så de e lika bra att jag slutar nu,
Ha det toppen allihopa
// Erika


RSS 2.0