Nu ger jag upp!

Vilken dag det har varit! började med att jag blev väckt klockan 10 av min kära far, men jag orkade verkligen inte gå upp så sov tills klockan var 11. Fick frukosten serverad på sängen och låg kvar och tittade på några avsnitt av Vänner. Har gärna legat kvar och fortsatt kolla men, hade inget annat väl än att börja läsa engelskan. Läste några sidor innan jag insåg att jag aldrig skulle hinna klart med den. Så pratade med Jessica, nån minut senare ringde hon upp och berättade slutet av boken. TACK så jätte mycket gumman! =) Jag e skyldig dig.
Började direkt skriva resencionen och efter inte allt för lång tid var den klar. Det är verkligen riktigt skönt att vara av med den nu, bara att lämna in och vänta på betyget.

Eftersom det bara skulle vara en hemmadag hamnade jag självklart farmför datorn en stund innan, mamma och pappa argt ropade att nu fick jag minsan komma och hjälpa till att städa. Efter mycket klagan var jag tillslut klar med undanplockandet och sopandet av baksidan och damsög då istället kontoret. Äntligen klar tänkte jag men ojj så fel man kunde ha. Bara att sätta igång med nästa projekt, Vardagsrummet!
Herre Guu va ska de göra då? Jag har ju redan städat nästan alla rum nu, men men. Nästan helt klar med det nu måste bara damsuga men det orkar jag inte.

Om 30 min måste jag åka till träningen så det är kanske dags att börja göra sig iordning, det ända man hade att se fram emot idag! Träningen, haha.

Vad gjorde jag igår? Förmiddan spenderade jag med att storstäda mitt rum, eftermiddan träffade jag Tom och kvällen tittade jag på melodifestivalen med Emma, Maxime, Jasmine och hennes söta lillasyster! =) Det var väldigt mysigt fasten alla var rätt trötta.

Ojj nu måste jag rusa!!
Ha det toppen allihopa
// Erika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0