Dinnertime snart


Jag ser lite smått galen ut haha, men what ever :P Nu ska vi gå ner till "baren" en snabbis och sedan röra oss mot restaurangen. Jag är hungrig och vi har bord kvart över nio... håll ut! haha.

Sov gott hurrni för vi hörs inte förens imorgon kväll i guess, Puss!

Guesthouse west


Framme!

Efter en fika/lunch på paddington station så är vi nu framme på hotellet. Rummet är JÄTTE litet men otroligt gulligt. Bilderna ovan är som ni förstår på rummet. Internet fungerar väldigt bra så ni kommer nog få en hel del uppdateringar så fort jag befinner mig på rummet. Hoppas ni har det bra hemma i snön för här finns det inte snö så långt ögat kan nå. Imorgon blir det till och med +8 grader varmt (nästan sommar jue). Nu ska vi nog röra oss utåt ett tag, vi hörs senare allihopa! Puss

And i'm of

Om sisådär 30 min måste vi sitta i en taxi på väg ut mot arlanda. Pappa stannar hemma men mamma och jag åker till London (sön-ons). Det kommer bli shopping, middagar på resturang, musikal, och massor med fika på starbucks och liknande. Hotellet ligger i nothing hill och ska tydligen vara jätte mysigt så det ska bli kul att se.

Lovade att visa bilder på koftan jag stickade, så här kommer den och sedan måste jag verkligen gå.

Så där har ni den:) Nu ciao amici. Uppdaterar nog från london också!
Puss

Går inte riktigt som jag vill

Jag verkligen försöker packa men det går inte så bra. Kläder till kvällarna har jag redan valt men resten då? Vad ska jag ha med dig? Det är en seg dag idag, går inte riktigt som jag vill. Just nu vill jag bara att Robin ska komma hit och titta på film med mig, men icke han har fortfarande match.

Kan någon berätta något roligt så jag blir på bra humör?!?!
Puss

Förklaring

Hade tänkt skriva ett sista inlägg innan vi drog ut men tyvärr så hann jag inte det och vi fick som vanligt stressa iväg till bussen. Av någon anledning går tiden alltid så fruktansvärt fort, först hade vi över en timme på oss och sedan skulle bussen gå om 10 minuter. Efter mycket om och men så hamnade vi på 360 tillsammans med ett gäng från klassen och Jessicas kompis. Ett riktigt kul gäng haha och vi alla sjöng som aldrig förr. Man lät som en kille i målbråttet ett tag men rösten är nu helt återställd.

En stor frukost står näst på schemat och sedan en dusch! Välbehövligt. Måste hinna packa också och sedan träffa Robin. Nej vi hörs lite senare, Puss

Snabb sytt



Jag vet att man ser fruktansvärt dåligt men jag gjorde ett försök i alla fall. Fick helt plötsligt för mig att jag skulle sy ett spets linne/klänning så det var precis det jag gjorde. Det blev faktiskt väldigt bra tycker jag. Lite stort upptill men äsch! På med svarta strumpbyxor, klackar, en kavaj och lite smink så är jag redo för en utekväll. Så det är precis vad jag ska göra.

Talk to you later, Puss

Hallonrosa

Skön skoldag som varje fredag. Två redovisningar och sedan var lektionen slut, blev en två timmars lunch denna fredag med och sedan en tur till vby. Skulle kolla efter nagellack men självklart fanns inget av de jag vill ha idag heller. Så det fick bli ett från mavala istället. Fick även med mig Jonsson och Sandmark som sällskap, dock kändes båda ganska obekväma när jag skulle gå till sminkavdelningarna haha. Men som jonsson sa "Det är ju skönt att shoppa med dig, du är ju skit snabb" haha. Vet inte hur lång tid han hade förväntat sig att det skulle ta att köpa ett nagellack men men. :P

Jag säger att färgen är hallonrosa men pappa håller inte med, Freshy hette den i alla fall och känns sådär lagom rosa för mig just nu.

Nu ska jag dricka upp min latte och sedan kolla vad jag ska laga för middag ikväll, då både mamma och pappa sviker mig för att gå ut och äta och sedan på konsert. Men jag ska nog hitta på något jag med, kanske utgång? :)
Puss

Hett tips mitt i veckan

Ni vet vissa saker stör man sig ju bara något fruktansvärt på. Vi har en tidning som ligger inne på tvättkorgen i badrummet och varje gång jag kommer in i badrummet så läser jag samma text "Lotta Engberg säger: jag gillar inte att förlora". Varje gång jag läser den texten så blir jag så sjukt irriterad, för vem GILLAR att förlora? Konstigt jävla uttalande hon gjort. I alla fall... jag bestämde mig för att, istället för att fortsätta irritera mig på det så löser jag det. Min lösning var att...

Jag rev ut det! Nu ska jag bara slänga det och sedan är det frid och fröjd.

Ville bara ge er ett tips.
Puss

MUUUUMS

Torsdag idag vilket betyder fredag imorgon. Har varit en rätt skön dag. Eftersom att vi redan är klara med vårt arbete på marknadsföringen så brukar vi mest sitta av tiden eller fixa lite småsaker. Så även denna lektion, vi pluggade islam/pratade/satt in bilder i arbetet. Historian var rätt intressant, då vi fick oss en snabbgenomgång av trettioåriga kriget, som han uttryckte sig "Nu ska jag försöka hinna gå igenom hela trettioåriga kriget på 20 minuter och se om jag lyckas". Det gjorde han kan jag säga. Religionen, ja då hade vi förhör/prov så man fick gå när man var klar. Kändes riktigt bra faktiskt.

Nu har jag precis "slängt" ihop scones och om ett tag kommer Emma förbi och fikar med mig. Jag och mamma åker ju nämligen till London på söndag morgon (en av mina födelsedagspresenter) så vi kommer knappt hinna träffas innan det.

Puss

God morgon

Inatt jag har sovit så underbart bra, det var nog länge sen jag sov såhär skönt. Somna fort och sov i djupsömn ungefär hela natten.

Nu blir det skola och sedan ska jag eventuellt möta Emma i stan efteråt :)

Ha det underbart så länge så hörs vi senare ikväll, Puss!

Borde men gör inte

Sovit borde jag ha gjort för ett tag sen, men så blev det inte riktigt. Robin kom vid tio tiden så vi har halvsovit framför tv.n och nu har han övergivit mig för att åka hem och titta på hockey hela natten och morgonen. Min plan istället är att sova, känns mycket skönare och smartare faktiskt.

Hinner kanske skriva innan jag rör mig mot skolan imorgon, men nu måste jag verkligen sova.
Puss

Snön glittrar som bussgolv



Man får försöka se det positiva i att det är mycket snö ute. Det är ju trots allt väldigt fint när solen skiner : )
Puss

Indelade efter längd, först en kort och sedan den längsta. Efter det blir de bara kortare och kortare.

Ibland undrar man om jag faktiskt tänker eller bara lever i min egna lilla värld. Började precis skriva inlägget där jag ska fylla i min mailadress för att logga in på bloggen haha. I alla fall.

Har läst igenom alla utskrivna papper om Islam, sammanfattat Muhammeds liv och koranen. Nu tar jag en paus. Kanske går någon spännande film? Eller serie i alla fall haha.

Puss

Monster



Det är fruktansvärt svårt att se normal ut i ansiktsmask, lixom hela grejen. Man har en kladdig sörja (i detta fall var den en i choklad, visar sen) över hela ansiktet förutom ögon och läppar.

Denna luktar i alla fall väldigt gott kan jag säga haha. Nu plugg!
Puss

Allt kretsar runt att lära sig saker



Jag sitter hemma, med "toffelbeklädda fötter" på stolen bredvid, ett ljus tänt, en kopp te och ont i halsen. Alltid när jag börjar känna mig förkyld så blir jag det strax efter, det suger lite halvt men jag kan ju åtminstonde vara glad att jag blir lite förvarnad.

Sjukanmälde mig från skolan idag, ska istället ta en dusch, sedan sätta mig och plugga lite Islam, skriva klart arbetet helt och göra lite på projektarbetet. Juste måste sms.a de i min grupp också.

Helt blek är jag också, har fått lära mig däremot att solbränna i ansiket INTE KAN sitta mer än fyra veckor för då har alla hudcellerna bytts ut. Då borde det va något liknande på kroppen, lite längre kanske. Vilket betyder att det är helt orimligt att jag skulle kunna vara brun fortfarande. På något sätt känns det lite tröstande.

Nu ska jag plocka fram lite saker och hoppa in i duschen, får använda den där nere för där har de städat klart. Ni lär nog få ganska många uppdateringar idag om ni har tur. Känns som så just nu i alla fall.
Puss på handen (så ni inte blir sjuka)

E to R

E: Du ska följa med och se Alice i underlandet sen :D

R
: Va nej?

E
: JOOOO, du lovade.

R
: Det har jag aldrig gjort...

E
: Joho

R
: När då???

E
: När jag var du, du vet!

Känner på mig att ungefär sådär kommer diskussionen angående Alice in wounderland se ut haha. Det var nämligen så att han var dum, sa saker som att basket inte var en sport osv osv. Det hela slutade med att jag sa vad han skulle säga för att jag skulle byta över till hockeyn på tv, men han sa inte exakt det jag ville. Så jag tog helt enkelt hans roll och sa det åt honom. Det är så man gör när man vill gå som man vill så nästa bio blir ALICE :D

God Natt! Känner mig förkyld så måste verkligen sova nu. Puss

Försök se det positiva

HEMMA!

Det har varit en lång och meningslös dag. Här ska ni få höra, tror jag tar det i punkt form kanske blir LITE roligare iaf.

1. Stressar ihjäl mig för att hinna till bussen. (Halvspringer dit).
2. Väntar i över 30 min och missar pendeln (får tillslut skjuts till spånga).
3. Där efter går resan till UF-mässan smärtfritt.
4. Går runt och tittar på företagen, får lite halvspydiga kommentarer av folk som blir arga för att man inte stannar och tittar/lyssnar.
5. Åker till ruccola med några i klassen och äter.
6. Sandmark ska hämta böcker i skolan så vi sätter och där och väntar.
7. Åker med klassen + några andra klasser och tittar på Snabba Cash, som förövrigt inte var speciellt bra alls. Riktigt synd! Plus att det var ingen riktig biograf utan vi var i Spånga folkan och det var såååååå trångt mellan stolarna så man fick knappt plats med benen haha.

Om jag bara hade gått hem istället för att få skjuts till spånga så hade jag kunnat plugga på Islam istället och på det sättet kommit igång med det också. Jaja, jag är hemma, jag lever och det har varit rätt skönt att slippa lektioner.

Uppgiften var att hitta tre bra montrar, så dessa fick det bli haha.

Puss

Sleep tight


Duktig på att måla kommer jag aldrig att bli, men jag försöker i alla fall. Det här roade jag mig med i nån halvtimme samtidigt som jag tittade på backhoppning i väntan på att finalen i sprintstaffeten skulle börja.

Nu borde jag verkligen sova då jag knappt sov någonting inatt och ska upp hyfsat tidigt imorgon för att åka till UF mässan. Många som ska dit? Vi skulle i alla fall vara där vid 10 men eftersom att pendeln och bussarna går lite som de vill just nu så gäller det att åka i tid.

Vi hörs nog imorgon innan jag åker.
Puss och sov gott (speciellt du chipset ahhahah).

Hett tips

Mjukisklädernas drottning har tagit plats hemma igen.

Har ni sett programmet "A place in the sun" eller "en plats i solen" som det heter på svenska. Det går på kanal 8 lite udda tider på dagen/eftermiddagen. Inte alls ett sådant program som jag egentligen brukar titta på men det här har jag fastnat för. Tittar jag på tv och det går då fastnar jag alltid framför det. Vet inte riktigt vad det är för speciell med programmet egentligen men det är någonting. Det ser så varmt och skönt ut, en programledare visar de som letar efter hus massor av olika ställe osv osv. Ett hett tips från mig ifall ni aldrig sett det!

Puss

Måndagmorgon, det säger väl allt?

Känner mig riktigt sliten, har sån där huvudvärk som kommer lite då och då och när den väl kommer så vill man skrika till ungefär. Så det suger ganska rejält. Att duscha var till och med jobbigt imorse, det var för varmt (men vred jag ner för kallt), kändes knappt som man kunde andas bara för att det var så mycket ånga och allt var bara BLÄÄÄÄÄ. Åh inte kunde jag somna igår heller, var sjukt trött men låg vaken till tre :( stackars mig


Snodde mammas tunika idag, jag måste vara det som är ont med världen idag. Eller inte haha.

Nu har jag fått klaga lite så nu känns det mycket bättre! Det är så bra att ha er när man vill klaga för ni säger lixom inte emot haha. Föning av håret står närmast på dagens schema. Se yah later huns.
Puss

Fredagsmys!

Perfekt fredag skulle jag kalla det här. En lektion, då vi endast lyssnade på två redovisningar, vilka båda var väldigt intressanta. Sedan blev det en över två timmars lunch i skolan innan vi tillslut begav oss till vby ett gäng för att fika. Halv två kom vi till vby strax efter fyra reste vi oss från vårt bord och tog oss mot bussarna och hem.

Nu har jag suttit här ett tag och satt ihop ett collage med bilder på kläder jag skulle kunna tänka mig att ha på mig imorgon. Försökte vara så verklighetstrogen som möjligt och välja saker jag faktiskt nästan har hemma haha.

Blir eventuellt utgång imorgon så :)
Nu ska jag nog måla naglarna kanske, Robin klagade så på färgen jag hade nu så... :P
Puss

Always Uniqe Never Boring


Nu är det snart dags för dagens enda lektion i skolan. Sedan är det helg! Wiho!!! Inte för att jag direkt har några planer denna helg utan det blir till att ta den som det kommer.

Förra helgen gick ja ju ut och firade jessica, var på en mässa, tittade på melodifestivalen med Robin och hans kompisar (va nog mest jag som titta men) och på söndagen var det alla hjärtansdag så då var jag bara med honom hela dagen. Tyckte det räckte ganska väl. Så denna helg blir nog lite lugnare, tänkte titta på melodifestivalen med Emma och titta på tyg det var väl ungefär det.

Vi hörs lite senare! Puss

Därför ska man inte gå och lägga sig med blött hår...


Nu har dock volymen lagt sig en aning redan. Men jag tror ni förstår vart jag vill komma.

:)



ÅH! Såhär vill jag gå klädd imorgon! I wish lixom

I-landsproblem

erika säger: (15.40.58)
åh neeeeej:(

-  emma säger: (15.41.02)
:-O

erika säger: (15.41.04)
satt å kolla på fresh prince

erika säger: (15.41.07)
när de va SATC

erika säger: (15.41.08)
:(

Torsdag, dagen innan fredag

Klockan är redan 15 fast det känns som den är kanske 12. Fick precis världens huvudvärk så jag halvligger här i sängen med datorn  på magen, sjukt skönt! Måste på något sätt ha lyckats stänga av min väckarklocka imorse för jag vaknade av mig själv kl 11. Som tur var hade vi ingen marknadsföring så nästa lektion började kl 12. Så jag gjorde mig snabbt iordning, kastade i mig frukost samtidigt som jag sminkade klart mig/kollade bussen och sedan sprang jag ner till busshållsplatsen. Väl framme inser jag att jag gick hemifrån tio minuter tidigare än jag behövde, plus att jag sprang hela vägen så jag fick sitta och vänta i tio minuter på bussen. Tror nästan aldrig jag gjort mig iordning sådär snabbt förr haha, 20 minuter lixom!

Åh jag vill ha sommar nu! Sol, värme, solbränna! Trött på snön och slasket nu... usch!

Ska vila lite nu och se om huvudvärken försvinner sen måste jag ta tag i redovisningen tills imorgon så att den blir i sin ordning.
Puss

Break

Min motivation försvann, dock är jag nästan klar har endast källkritik och diskussion kvar samt att läsa igenom hela arbetet och se så att det låter hyfsat. Har faktiskt fått ihop knappt sju sidor "fakta" då är bilder inräknat. Sedan är det inledning och liknande på en sida, innehållsförteckning, framsida, källor så allt räknat blir arbetet runt 10-11 sidor allt som allt. Känns väl helt okej faktiskt. Nu får det bli en 5/10 minuters paus med tidningen nedan och sedan återvända till skrivandets värld. Wiihooo, längtar redan!

Ciao!

Snart så, snart så

HEJ!

Ursäkta mig men jag sitter fast med mitt arbete, eller egentligen inte. På fredag ska det vara färdigt och redovisas men känner att det skulle vara skönt att vara klar med skrivdelen redan idag så att jag kan koncentrera mig på att förbereda redovisningen imorgon inför fredag. Ska jag vara helt ärligt är det inte jätte jobbigt att sitta och skriva på det här arbetet, det är endå ett ämne som är ganska intressant men det är svårt att hitta rätt vinkling på det och få med det man ska få med om deontologiska lalala och allt vad det är. Men jag kämpar på! Har fått på mig en riktigt mysig plugg"outfit" också så det gör inte direkt saken värre haha.

Hittade en tröja imorse som jag använde i 9.an, långärmad men lite vid sen knyter man den under "bysten" typ haha. Syns inte alls på bilden men. Till det rosa velourmjukisar. PERFEKT.

Ska återgå till skrivandet nu medan jag ändå är lite motiverad,
Puss

.

Det är utmattande att vara riktigt lycklig.

Man får lösa det bäst man kan

Jag blev lite deprimerad när jag inte hittade mitt nagellack, det kanske inte ens har kommit ut ännu? Såg sedan ett annat på HM som jag kunde tänka mig men självklart var det sista öppnat så det gick inte heller. Därför passade jag på att göra en sång till mig själv för att muntra upp mig lite.


HÄR LYSSNA VETTJA!!

Puss!


I'm in love!



Jag är kär! OPIs Alice i underlandet serie/kollektion vad man nu ska kalla det är helt underbar, speciellt den här blåglittriga färgen. Har en liten thing för glittriga nagellack just nu, köpte ju mitt rosa glittriga nagellack för någon vecka sedan och det är ju hur gulligt som helst. Så idag såg jag det här och kände att jag bara "måste" ha det. Funderar nästan på att hoppa i lite kläder (andra än mina rosa mjukisar jag sitter i nu haha), slänga på lite puder och sedan ta en tripp upp till vby och kolla på kicks om de har fått in färgerna. Har trots allt jobbat på bra med mitt arbete idag så jag känner att jag ligger i fas.

Kanske kan göra det till något vettigt

Hemma! Efter en heeeeeeelt meningslös dag. Kom till skolan 0920 då Historia lektionen var, lyssnade på tre stycken 20 minutersredovisningar och sedan var det lunch. Efter lunchen ska vi egentligen har marknadsföring men vår lärare kom aldrig så tillslut frågade några om han ens var där idag och det var han självklart inte. Så kom hem över en timme tidigare än jag brukar göra, därför ska jag nu först visa er en bild på hur långt jag kom med stickningen igår och sen berätta hur fantastisk min eftermiddag kommer bli.

20 cm lång och ca 25 cm bred. Inte de vackraste garnen men den är ändå rätt cool i verkligheten. På bild ser det dock rätt rörigt ut.

Nu tänkte jag bädda rent min säng, känns som att det skulle vara mysigt, sedan ska jag ta en dusch, göra latte, sätta en ansiktsmask och sedan skriva på filosofiarbetet. Wiho! Så vi alla hörs lite senare, Puss

Alla kan ju inte va som Kalla

Fyndigt va ; ) Men ett OS guld till Sverige är det nu i alla fall! Inte helt fel alltså. För ni såg väl 10 km längdskidor igår? : ) Kalla är ju helt sjukt cool haha.


WOW!

Tillbaka till verkligheten, skola snart nu. Ska bara hitta en scarf och äta upp min frukost sen så bär det av till bussen.
Ha det underbart sålänge,
Puss

Dagens tema


Mycket sticknig idag, men det får väl bli dagens ämne eller något. Började på det här, en halsduk eller något (ser hemskt ut på bilden) och jag är inte nöjd själv heller så tror faktiskt att jag ska repa upp allt och börja om igen. Vilket jag redan gjort tre gånger idag haha. Nu vet ni vart ni har mig ikväll haha.



Update: Nu är hela upprepad, dags att börja om.

Puss

Update

Update: Jag är ett praktexempel på en sån person som börjar med saker men sällan avslutar det. Hittade precis tre olika pågående projekt i mitt rum, har ett där nere (min kofta) och ett syprojekt som bara blev lagt åt sidan. Detta vet jag att jag har ärvt av mamma ;) <3

Kreativitet i massor

Känner mig så kreativ just nu, det är mycket jag vill göra. Sy en kjol som är midjehög, ganska kort, med tyll och något gulligt tyg över. Perfekt att ha till kavaj! Vill sticka, har en plan i huvudet precis hur jag vill att det ska se ut. Vill ta mig förbi typ pärlshoppen för att fixa fram lite material så man kan göra lite smycken, har en idé på hur jag ska fixa mina stövlar utan att förstöra de.

Ja ni förstår det finns mycket jag vill göra just nu, men vet ni vad jag istället ska göra? Jo skriva på mitt filosofiarbete om skönhetsoperationer. Det är ju nästan samma sak eller? Nej inte riktigt men kanske kan göra en deal. Jag sätter igång espressomaskinen, sedan tänker jag ut hur jag vill ha mitt kommande stickprojekt (alltså ritar upp en skiss, räknar maskor osv.), när espressomaskinen är varm fixar jag en latte, skriver lite på mitt arbete och när jag känner att jag faktiskt har kommit så pass långt att jag kan sluta så börjar jag sticka lite. Sounds PERFECT to me!

Här är lite grejer jag gjort och vissa grejer som inte kommit lägre än att vara idéer. Det där är endast de sakerna jag har kort på, det finns onändligt mycket mer och víssa är verkligen långt ifrån bra haha. Men man måste testa sig fram, hur ska man annars lära sig?
Puss

Trött, tröttare, tröttast

God morgon!

Det var riktigt tungt att gå upp idag, detta trots att jag gick och la mig och läste kl 23 igår. Jag sov alltså över sju och en halv timme borde inte varit såååååå trött. Iof somnade vi 05 i fredags, eller ja vi kom hem då,och gick upp redan kl 11 i lördags. Sedan blev det rätt sent i lördags med. Men men är det helg så är det.

Nu börjar det faktiskt närma sig slutet av Februari, 15e idag... slutet av februari betyder lov, studiebidrag och London. LÄNGTAR!

Men nu ska jag förtränga tankarna om lov och ledighet och istället ta bussen till skolan. Ha det underbart så länge så hörs vi när jag kommer hem igen,
Puss

<3 <3 <3

Glad alla hjärtansdag sötnosar!

Trots att det är alla hjärtansdag har jag väl inte gjort något speiellt egentligen, vi har tagit det lugnt, ätit rostade mackor till frukost (muuums), sedan åt vi tidig middag med Robins familj eftersom han hade träning. Så nu är jag hemma igen, knappt varit hemma alls denna helg känner jag.

Måste fixa klart mina naglar nu eftersom jag inte hann klart med det igår men det är nog ungefär allt. JUSTE ska SJÄLVKLART kolla på Project Runway sen och efter det tror jag att skidskyttet började.

Skriver mer om en liten stund. Puss så länge!


Blåbär

God Kväll/Eftermiddag!

Hemma från mässan så nu sitter jag och ska laga alla mina naglar som jag har lyckats ha sönder. Låter otroligt kul va :P Satt dit en nu så bara två stycken kvar.

Nej jag ska sluta skriva, skriver ändå ingenting intressant och helt ärligt så har jag faktiskt inte ens någon lust att skriva så PUSS

Vill bara berätta att jag lever

Det var en riktigt riktigt rolig kväll igår! Kanske inte blev riktigt som tänkt  från början men inte gjorde det något, hade kul med de jag var med och kul att träffa folk man känner. Nu har Robin precis skjutsat hem mig så jag måste sätta igång och göra mig iordning så att jag hinner in till stan till halv 3. Det här var ett riktigt konstigt inlägg, men tyvärr allt jag hinner med. Förvänta er inget jätte genomtänkt inlägg idag (iof det kanske aldrig mina inlägg är). Men vi hörs senare, Puss!

HJärtplättar!

Jag har en känsla av att idag kan bli en riktigt riktigt bra dag! Nu ska jag iväg och äta lunch i skolan, blir hjärtplattar, så vi tjejer sa att vi skulle mötas där och äta. Sedan ska jag möta Robin och åka till Outlet och efter det hem och göra mig iordning för Jessica fyller år idag :)

Men nu måste jag börja röra mig mot bussen strax, Puss

Ville bara säga det

Nu är jag HEEELT slut, skulle kunna lägga migner och somna nu faktiskt. Har fördrivit min tid med att sy ikväll, började vid 18 tiden så nu har jag sytt klart och plockat undan allt igen. Resultatet får ni se imorgon då det är lite ljusare, nu ser man bara svart tyg ungefär haha. Ville bara säga det och god natt, så hörs vi imorgon. PUss

Helt seriöst Erika, när ska du lära dig?


Nu ni ska jag berätta för er hur jag fungerar. Jag är en sån där person som tror att jag ska kunna allt perfekt första gången jag gör det. Tex.
  1. Första gången jag syr egna kläder... SJÄLVKLART kommer det se ut som kläderna i affärer gör. Vad annars lixom, hur svårt kan det vara?
  2. Första gången jag går i höga skor... SJÄLVKLART kommer jag kunna gå lika bra som alla andra (som gått runt i klackar flera år).
  3. Första gången jag kör bil... SJÄLVKLART kommer jag klara av att köra lika bra som mina föräldrar gör.
  4. Första gången jag gör egna tippar... SJÄLVKLART kommer det att se ut som när proffsen gör det.
Eller varför inte

5. Första gågen jag målar mönster på naglarna... SJÄLVKLART kommer det att bli helt prefekt.

Seriöst... Ibland undrar jag vem jag försöker lura. Det roliga är att jag vet att jag alltid tänker såhär "det kommer bli perfekt" så varför blir jag då alltid så irriterad och besviken när det inte går som jag vill? Idag försökte jag först måla zebramönster på min tumnagel, det gick åt HELVETE. Sedan försökte jag göra ett coolt mönster med hjälp av ett snöre... Ja kan ju ge er en ledtråd att det gick precis som försöket innan. Därför lämnar jag den nu precis som den är. Helt svart.
Puss

I-landsproblem som går att lösa med plåster

Hej sötnosar!

Det var en förhållandevis jobbig dag idag. Marknadsföringen gick ut på att "planera" vårt fik som vi ska starta efter studenten haha och prata kläder med läraren. Lunchen ja hur kan det vara jobbigt lixom men efter det... först TRÅKIGA redovisningar hela historia lektionen och sedan sitta och lyssa på vår lärare som pratade heeeeela religionslektionen. Man var lite trött i huvudet när man slutade. JUSTE råkade ha av en nagel i skolan också så nu har jag precis fått bort resterna som var kvar och så planerar jag att testa en lite ny sak endast på den nageln. Ni får se senare om det blir snyggt haha :P

Ska berätta om min morgondag lite senare men nu ska jag fixa klart nageln! PUSSILUSS

DUKTIGT ERIKA

Mitt huvud är helt slut men jag är ändå på väldigt bra humör! Känner att idag har jag jobbat på bra, satt kvar i skolan och ändrade lite i historiaarbetet och skrev lite på projektarbetet sedan åkte jag hem och läste igenom det jag ska prata om på redovisningen imorgon och efter det så läste jag artiklar till mitt filosofiarbete och skrev lite på det också.

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen, sätta på mig mjukisar och sedan fortsätta läsa i min bok! Jippie, sen kommer Robin hit senare:D

Ciao Bella oderBello

Erika goes Brittish

Så nu sitter jag här och dricker mitt afternoon tea och äter några rostade mackor (plural). Känner mig faktiskt väldigt brittisk te på eftermiddagen lixom och inte nog med det så är det te från Twinings så till och med temärket är brittiskt. Dock är min mugg från Starbucks som är Amerikanskt men ändå de pratar ju lixom samma språk bara olika dialekter. Frågar ni mig är brittiska ungefär 1000 gånger finare än amerikanska. Jag verkligen älskar brittiska, det är så gulligt om ni förstår haha.


Nu blir det lite mer USA genom att titta på Sex And The City!
Puss

Glitter och glamour


Blev klar med arbetet, tömde och ställde in i diskmaskinen, vek/slängde mina kläder i tvätten, rensade bland mina tidningar, ställde iordning sakerna i min lilla hylla vid sängen och sydde lite på min tunika. Allt det där har jag hunnit med fram tills nu. Alltså har jag kvällen till att göra vad jag vill, hm undra vad det ska bli. Fick ju den här provdockan i julklapp av min faster, skit bra när man ska sy men just nu använder jag den som klädhängare åt min H&M tröja haha.

Ska nog faktiskt lägga mig och läsa lite i min bok "Twenties girl" nu började läsa den när vi var på Mauritius men den har lixom  blivit liggande tills nu. Började läsa den igen igår kväll när jag inte kunde somna så nu är jag "kind of stuck" haha. Måste ju se vad som händer.
Puss

Pluggar på

Sitter och skriver på historiaarbetet för fullt så egentligen har jag väl inget kul alls att berätta. Kände bara att jag behövde en lite paus, har suttit och skrivit konstant sedan jag kom hem för lite mer än en timme sedan och nog har jag fått ihop strax över en sida. Men det tar sin tid, speciellt eftersom jag inte har all fakta utan måste söka samtidigt. Gjorde ett glas, ett stort glas, oboy precis när jag satte mig och började skriva. Min plan var att jag skulle få en sockerkick och skriva på som f-n men det gick sådär, funkade ett tag men nu är jag bara ännu tröttare.

Ingen mysfakor alls när jag pluggar idag.

Nej nu ska jag bli klar med det här arbetet, Todelue!
Puss

Drömmar alltså


Det var fruktansvärt tungt att gå upp imorse, kanske beror det på att jag inte kunde somna igår så jag låg och läste till halv två ungefär. Innan jag vaknade hade jag däremot en helt sjuk dröm. Massor av 89-tjejer stod utanför vårt hus under taket för att skydda sig från regnet. Så en av de kommer fram till mig och säger: visst är det här din tomt Erika?
Jag: Ja det är det
Hon: Bra, tur att vi inte stod på någon annans tomt haha.

Efter det kommer Emma och lite folk från min klass hit, vi ska nämligen åka iväg på någon militärgrej. Så jag hoppar in i duschen och när jag duschat klart och går ur duschen ser jag att Emma sitter och gömmer sig bakom toan, hon har klättrat in genom fönstret i badrummet och gömt sig där sen. Hon skrattar lite och säger att jag måste skynda mig nu... och att vi inte kan få tag i Sandmark. Alla blir jätte stressade över detta och paniken börjar komma för att vi inte kan få tag i honom.

Rätt som det är, så är vi på militärlägret och jag är officer, men självklart ringer mitt alarm då så jag vaknar... haha jag ville se veta vad som skulle hända sen.

NU måste jag fortsätta fixa håret och äta frukost. PUSS

Erika film

Vill ni veta vad för filmer jag gillar, titta då på The Ugly Truth! En TYPISK Erika film, så där gulligt men ändå roligt så allt känns bara så bra när man har tittat klart. En riktigt riktigt bra film enligt mig och jag kommer utan problem sen den igen.


Åh just nu är jag sådär fjolligt lycklig, så ska nog gå och duscha och sen sova! Kommer drömma bra drömmar idag :)
Puss

Morgondagens


Älskar när man redan dagen innan har bestämt vad man ska ha på sig nästan dag. Så är det nu, eller planen är i alla fall att ha liknande kläder, som om det blir så eller inte är en annan sak haha. Nu ska jag kolla på the ugly truth och fixa latte, myyyyyysigt!
Ha det underbart allihopa så hörs vi imorgon :) Puss Erika

Laga mat


Just nu är jag extremt sugen på att laga mat! Vet inte varför jag blev det helt plötsligt men, ska nog ringa och kolla vad de tänkt för middag så kanske jag kan börja med något :D Bilden är över två år gammal, från när jag och Emma lagade middag och hade en spa kväll hur mysigt som helst.
Puss

Workin


En hand är nu helt klar, saknas bara överlack, och den andra är på god väg. Härligt!

Nu är veckan igång igen på allvar det känns. Måste sätta mig och skriva lite historia direkt när jag är klar med det här, sen ska vi sätta ihop arbetet på onsdag och gå igenom vad alla ska säga, slutligen så är det redovisning på torsdag. Sen är även denna vecka slut! Det kommer gå fort!

Puss

To be continued

Igår bestämde jag mig för att köpa ett kit med nageltippar och testa att göra det själv. Sagt och gjort, betydligt billigare än att gå till en salong, men resultatet är jag ännu inte nöjd med. Men det får jag fixa när jag kommer hem! Såhär ser de ut just nu iaf.

De ska filas lite till så att de är helt jämna, sedan ska jag ta bort lacket och måla franskmanikyr. Så fortsättning följer senare idag, PUSS

Bara så ni vet

God dag! Hoppas verkligen att alla är vakna nu för klockan är tio över 1.

Ska strax iväg och titta på lampor med mamma, hon känner att vi behöver nya lampor till vardagsrummet (tror jag) så det är det som står högst upp på listan. Jag tänkte även passa på att springa förbi Åhléns och titta vad en nagelsak, som jag är lite sugen på att testa, kostar.

Ska även inviga mina nya jeans idag;) Känns annorlunda att ha jeans måste jag säga(A) hahah.


Puss

Leopardängeln!


Glömde ju berätta om mina fina "leopardängel moves" som jag sprang runt och gjorde. Dock gjorde de sig inte lika bra på bild men coola var de haha. På andra bilden ser det däremot mer ut som att jag ska slå till honom :P
Puss

Min frånvaro beror på,.....

Jag var lite frånvarande hela dagen igår och i fredags kväll men så blir det när man inte är hemma. Hoppas ni överlevde ;) Spenderade hela dagen hos Robin igår och kom inte hem förens strax efter halv sex då jag bara snabbt duschade och gjorde mig iordning för att sedan åka till Issa. Alla tjejerna kom dit och det blev sen jätte rolig och helt flippad kväll som vanligt (Av någon anledning blir det alltid så). Vi gjorde middag och "tittade" på melodifestivalen, att säga att vi verkligen tittade är väl en överdrift då alla pratade konstant men äsch det är så det ska vara.

Tänkte faktiskt att HÄR skulle det vara prefekt att lägga upp en bild på oss alla, så jag tittade igenom alla bilder jag har överallt och självklart hittade jag INGEN med oss alla på. Så jag får återkomma med detta.

Nu ska jag fixa lite frukost, PUSS

Det här var kooooomplicerat

God morgon mina kära! Sovit gott?

Just nu sitter jag och skriver på en helt omöjlig dator, tror det är sista gången jag lånar Robins datorn haha. Igår tog vid det lugnt, blev bio i Kista och sedan hem och titta på Tomten är far till alla barnen, innan vi somnade. Idag mår jag bättre, hals ontet är borta och jag är redo för kvällens tjejkväll, WOHO :D

Nej nu ger jag upp, ska tvinga med mig honom ner och äta frukost. Puss så länge!

Dagens

"Mötet" i skolan gick bra, fick reda på en del grejer så nu känns det mycket bättre men samtidigt kändes det rätt onödigt att åka dit bara för att vara där i tio minuter. Han kunde väl ha mailat oss istället? Men men, tur att skolan ligger så pass nära.

Nu funderar jag faktiskt på att ta bort allt mitt smink och sminka om mig helt. För idag känns det inte bra alls. Ni vet säkert hur det är, vissa dagar blir man bara helt enklet inte nöjd alls så varför inte passa på att göra om det då? Juste! Det är sol ute idag, visst är det mysigt? Jag är i alla fall överlycklig. Känns som att sol är ett steg närmare våren.


Puss

Nyfiken

Direkt när jag hadetittat klart på Bridget Jones dagbok igår så somnade jag. Blev väckt av och tillsagd att gå och lägga mig istället så det var precis det jag gjorde. Tänkte att jag kan ju kolla min mobil lite snabbt innan jag somnar om, som jag trott så fanns det några inkomna sms. I ett stod det "lalalalalal jag har en bra nyhet", men eftersom att jag var så off så tänkte jag inte mer på det utan svarade bara att jag skulle fortsätta sova men att han kunde berätta nyheten imorgon. Nu är jag vaken och EXTREMT nyfiken.. vad kan det vara? Smsade direkt när jag vaknade och skrev "God morgon!! Nu är jag vaken så berätta!!!" Men självklart har ja inte fått något svar ännu :/ Däremot måste jag ta mig till skolan nu för att prata lite om projektarbetet men det går nog fort.  Så vi hörs lite senare.. PUSS

En perfekt kväll för sig själv!

Det är en trött Erika som skriver idag, vet inte riktigt varför jag är så trött men trött är jag i alla fall. Religionsförhöret är nu över och det kändes rätt bra så nu är det bara och vänta och se vad resultatet blir. Ikväll tänkte jag "belöna" mig med:

<3 Baka något

<3 En lång och varm dusch

<3 Hårinpackning och ansiktsmask

<3 Tända massor av ljus

<3 Titta på Bridget Jones dagbok

En riktig tjejkväll för sig själv alltså. Kanske ska be mamma eller pappa köpa någon god choklad istället, ÅH det var en bra idé!

Puss

A gril's gotta do something

Så nu har jag sammanfattat allt jag ska kunna till imorgon på några A4. Ska skriva ut de och sen läsa igenom de, gång på gång på gång. Kul va!? Vet att ni är avundsjuka :P Just nu är jag verkligen jätte trött, måste röra lite på mig tror jag så jag inte somnar. Dock vet jag inte vad jag ska göra... har redan tömt och ställt in i diskmaskinen, torkat av spisen, och lagt knivarna som låg framme på bänken i rad.


Update: Nu har jag packat in maten också... får väl plugga lite till då kanske. Eller först ska jag läsa VR!

Puss

Snöstorm!

Jag förstår inte, igår var det sol ute och vi stod och "solade" vid busshållsplatsen. Idag är det snöstorm och man verkligen undviker att gå ut. Vill ha ett passande ord för detta, typ som humörsvängningar så det får bli... vädersvängning! Det är precis det, det är ute nu.


Sådär såg det ut när jag var på väg hem från skolan idag. Burr! Sms.ade robin och skrev att jag skulle försöka ta mig hem från bussen utan att bli helt snöig. När jag sedan berättade att det inte gick så bra så gick jag typ svaret "trodde du det skulle gå bra eller? haha". Och han har en poäng... haha, efter 10 meter såg jag ut som på översta bilden. Så när jag sedan var inne så var jag helt vit. Det var värt ett försök i alla fall!

Där ser ni mitt nya nagellack också, dock är det mycket rosare i verkligheten:)
Nu ska jag fortsätta plugga, PUSS

time to sleeeeeeep

Det som skulle köpas blev inte köpt... eller jo nagellacket! Jag älskar det, känner mig som ett litet barn när jag har det. Det är helt rosa och glittrigt haha. Kan visa imorgon för nu är det så mörkt. Köpte även en mysig kofta på rea, ett par tygskor (svarta), ringar på rea och  en väska på rea. Tror faktiskt jag ska ha på mig koftan imorgon för den va så mysig! Med några tights till... ovanligt va :P

Jag tror faktiskt att jag ska röra mig mot sängen nu för jag är väldigt trött och tänkte försöka sova bort mitt halsont.
God natt

Kreativitet

Just nu vill jag lägga ifrån mig religionen och "pyssla" lite, göra något häftigt smycke och måla naglarna i någon cool färg. Så det är det jag ska göra tror jag! Ska åka till vby om ett tag och köpa ett nagellack å kolla om de har något kul man kan göra smycken av, woho!!

Sådär coola kan nog inte jag göra men man kan ju alltid hoppas :P


Puss



Fungerar hjärnan så?

God eftermiddag! Skolan rullade på ganska snabbt idag och det kändes nästan lite segt att komma hem. Kanske var det för att man visste att man var tvungen att sätta sig och plugga. Vi slutade vid halv 1 och redan då började många känna sig trötta, så på bussen kom vi på att det kanske var för att man vet att man måste hem och plugga. MEN om man är jätte trött så måste man ju faktiskt vila lite innan man kan börja plugga och på det sättet så är det lite längre tills man verkligen behöver börja. Om jag känner mig själv rätt så är det så i alla fall haha.
Nej nu blir det spotify och lite religionspluggande! Hoppas ni kommer ha det roligare än jag har det!
Puss

°°Snöbollskrig°°

Karlsson säger: (23.30.04)
inget nytt blogg inlägg:-O

erika säger: (23.31.24)
nu??

erika säger: (23.31.28)
vad ska jag skriva:P

Karlsson säger: (23.31.52)
haha nej men brukar alltid va nått kul:P skriv om snöbollskriget:D

Så det är väl det jag ska göra. Eftersom han hade träning och kom hit först vid tio så blev det bara en promenad tillsammans nu på kvällen, den promenaden slutade i ett snöbollskrig. Eller snöbollskrig är väl egentligen fel ord då det endast var lössnö ute. Det började med att han kastade snö i mitt ansikte, jag stod kvar där jag stod och såg ledsen ut så att han var tvungen att komma och ta bort all snö som han kastat på mig (man ska utnytja den taktiken så mycket man kan haha). Efter det gick båda runt och var på sin vakt hela tiden, man kan ju inte låta den andra vinna lixom, sådär höll det på ett tag innan jag tillslut lyckas kasta snö i hans ansikte och därmed vann hela snöbollskriget! Grattis till mig :D

Nu ska jag sova, för jag är heeeeeeeeelt slut!
Puss

dingobango


Det är fortfarande riktig vinter ute, ingenting har förändrats sedan igår... Tjock jacka, uggs och stora halsdukar är det som gäller för tillfället. Tog med mig massor av böcker och grejer hem idag från skolan, tänkte att jag skulle vara duktig och plugga lite. Det har gått sådär hittils kan jag säga. Har ingen ork att göra någonting alls, känner mig helt off så därför har jag legat och tittat på bloopers från vänner i någon timme. Skrattat så att jag knappt kan andas och så att tårarna rinner.



Från 05.28 och sedan resten av pingisscenen är helt underbar!!

Puss

Ont i halsen :(


Ny dag, ny vecka, nya saker att göra. Ska röra mig mot skolan om tio minuter, har svenska C till 0930 och sedan psykologi från 1130-1300. Måste verkligen sätta igång och skriva ordentligt på mina arbeten idag, det svåraste är helt klart att börja för sedan brukar det rulla på rätt bra. Men en ordentlig början det är dagens projekt asså... Juste ikväll ska jag iväg på något möte med mamma, det är något sminkföretag som jag har förstått det rätt. Där skulle man få testa lite olika produkter smink, rengöring och liknande. Nej ska borsta tänderna så att jag är klar att gå sen. Puss!

RSS 2.0