Sommar och sol... lalalal!


En sammanfattning på vad jag ägnat mig åt de senaste dagarna. Har spenderat den mesta tiden med de här underbara "töserna" blandannat och det har varit riktigt roligt!

Nu ligger jag utslagen på sängen. Orkade ta en snabb dusch och med lite viljeansträning även måla naglarna trots att jag mår ila. Ja, Emma, Emma och Issa om ni läser jag mår fortfarande illa trots att de va flera timmar sedan jag gjorde de där jävla kullerbyttorna i vattnet haha. Av någon dum anledning kom jag på att jag skulle testa hur många jag kunde göra på rad utan att gå upp och andas... jag kom till sex stycken och sedan var jag helt yr och blev illamående. (Ibland ska man inte testa knäppa saker man kommer på).

Ha det underbart allihopa
Erika

ibland måste man bara ta en paus

Vilket väder vi har i Stockholm eller till och med hela Sverige just nu, det är praktiskt taget som att vara utomlands. Enligt rykten ska det till bli värmerekord nu i veckan, är inte det rätt sjukt?! Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på (tvivlar inte på att några kommer komma upp på facebook, så jag väntar och ser).

Bild från förra veckan, innan jag åkte och klippte mig


Var lika fint väder då som idag :)

Nu ska jag hoppa i bikinin igen och sen gå ut och lägga mig i skuggan, kanske börja på någon ny bok i väntan på att jag lånar den tredje twilightboken av Emma.
Ha det underbart allihopa
Erika

"Jag kan inte leva utan dig"

Nästan bokstavligt talat så kan jag säga att jag har läst HELA dagen. Tagit lite pauser för mat, dusch, bad och tv men annars har jag läst konstant. Till och med i reklampauserna... Nu har jag läst klart boken och jag måste säga att jag är lite ledsen för att jag gjort det och detta trots att boken är fruktansvärt bra. Det känns som att "nu är allt över, dags att gå tillbaka till verkligheten". Får se till att låna den tredje boken av Emma för jag tror att hon har den och sen är det bara att börja läsa, kanske imorgon?

Ifall att ni undrar så är det den här boken jag läst idag



"Another one bites the dust" /Erika

Sommarvärme!

Det är lite jobbigt att sätta sig inne vid datorn när det är så pass fint väder ute. Idag känns det dock rätt skönt, har varit ute hela tiden de senaste tre dagarna.

Som sagt i måndags var Emma och jag här, solade och badade.
Tisdags då mötte jag Emma i Åkermyntan, vi handlade lunch och sedan gick vi ner till ett bad och låg där hela dagen. (Bilder kommer längre ner).
Onsdags dvs. idag har jag Emma och Issa varit här, solat och badat. Finns MASSOR med bilder, jag har några stycken (men måste ladda kameran innan de kommer upp) sedan har Emma hur många som helst. Så de bilderna får ni vänta på.

Tisdag

Här spenderades hela dagen, otroligt skönt.

Utsikt

Utsikt

Onsdag

Dagens fantastiskt goda lunch! (American pancakes och vanliga pannkakor).

Nu har jag krupit i "sommar mjukiskläder". Min sköna Blackeberg hoodie och mina jucie couture shorts :D Så för mig blir det en lugn kväll!

Kanske hörs imorgon,
Ha det underbart allihopa
Erika

Äntligen sommar?

Dåligt uppdaterat de senaste dagarna... JAG VET! Och därför ber jag lite om ursäkt för det. Men som sagt det har varit midsommar och under midsommar var jag inte hemma. Utan då befann jag dig på Emmas landställe :) Nu däremot är jag hemma och har haft fullt upp de senaste två dagarna. I lördags kom Emma S och Issa hit ,(många Emma haha), enligt planerna skulle vi grilla men självklart började det regna precis då vi skulle starta grillen. Det blev till att laga middag inne och sedan så fort det slutade regna så satte vi oss under taket på altanen.



De sista bussarna hann gå innan ens kommit på tanken att vi skulle kolla upp det. Så kvällen slutade med att det blev en "sleepover" här. Vi tittade på SATC filmen och somnade ganska fort.

Idag har det varit helt fantastiskt väder så jag och Emma S låg ute och solade hela dagen. Helt fantastiskt skönt! Vem gillar inte att sola, läsa tidningar, lyssna på musik/sjunga med, "bada", äta riktigt sommrig lunch och bara ligga och prata! Åkte in till vby en snabbis sen på kvällen också, fortfarande helt fantastiskt skönt ute så det fick bli shorts och linne :)

Talk to you tomorrow!
Erika

tiden går men inte så snabbt

Va länge alla sover!

Känns som att klockan borde vara framåt ett eller något nu, men ack så fel. Den är ju bara halv elva. Funderar på att hoppa in i duschen nu på en gång så kanske jag blir lite piggare sen. Blev helt sjukt jävla seg av att sitta vid datorn.
/ Erika

Morgon nytt

Klockan är 20 i sex på morgonen och ja jag är vaken... fortfarande. Fråga mig inte varför jag inte somnat ännu för det finns så många olika svar på den frågan. Vad som verkligen är rätt... ja det vet jag faktiskt inte. Antingen är det för att:

  • Jag inte gör något på dagarna, så när jag ska sova är jag inte trött.
  • Jag ligger och tänker på massor av saker så att jag inte kan slappna av.
  • Jag har för dåligt tålamod för att bara ligga i sängen när det är helt mörkt och helt tyst.
  • Jag sover till tolv på dagarna så jag är inte trött när jag går och lägger mig.
Ja, ni ser jag kan hålla på ett tag. Om jag ser det positivt istället så kommer jag förmodligen vara väldigt trött ikväll så då kommer jag somna hyfsat tidigt då?! Vi kan ju hoppas i alla fall.



Än så länge så ser inte vädret ute så jätte roligt ut kan jag upplysa er alla om och vad jag har hört så ska det inte bli så fint idag heller. Men än kan vad som helst hända! Nej, nu borde mina föräldrar gå upp om inte allt för länge så då ska jag passa på att äta frukost med de. (Det här kommer bli en LÅNG dag).

Ni har nu fått en lite update om vad jag håller på med, en liten väderleksprognos och även fått reda på vad jag ska sysselsätta mig med om en liten stund. Med det vill jag bara säga: Ha det underbart allihopa, Erika.

Nice

Solen, VR, "När jag hör din röst" och solglasögonen har varit mina vänner idag. Jag kan säga så mycket som att det har varit skönt! Förhoppningsvis har man fått LITE färg också.

Hittade min otroligt coola tröja nere i tvättstugan också haha så var ju bara tvungen att sätta på mig den. Snygg va? ; )
/Erika

WOOOHOO



För ett par timmar sedan bokade vi får resa till Grekland, Kreta och aaaaaaaah! Jag är så glad!! Kan inte riktigt beskriva det, det känns lixom overkligt på något sätt. Skriver mer imorgon
/Erika

Ciao

Vaken! Har hunnit skaka av mig tröttheten också, för när jag reste mig upp ur sängen kändes de som att klockan var ungefär sex på morgonen. Usch! Nu är jag i alla fall pigg, ska fixa iordning lite frukost nu snart och sedan åka iväg och titta på en resa. Känns som att det är ganska välbehövligt!

Tänk va härligt det skulle vara att få ligga på en strand hela dagarna, dock ser denna lite blåsig ut men haha.

Var nere och pratade med pappa om det precis, så när jag skulle gå frågade jag snällt
E: Har du ätit frukost?
P: Ja, men du kan få göra en latte till mig
E: Vilken storlek liten, mellan, stor?
P: Mellan
E: Men vad e de för någon då?
P: Inte sån där jätte stor du vet
E: Vadå typ en vit?
P: Nej en sån där smal, ganska hög.

När jag gick upp för trappan sen kom jag på att det är ganska dumt att fråga om han ska ha en mellan om jag inte ens själv vet vilken mugg/glas det är. Jaja, det är morgon...
/ Erika

Busigt

Klockan är snart två och jag ska ändå upp hyfsad tid imorgon så kanske ska ta och lägga mig nu. Är det inte fruktansvärt skönt att gå och lägga sig i en renbäddad säng efter att man har duschat? Vad ni än tycker så tycker jag det så därför tror jag att jag ska ta en snabb dusch trots att jag duschade imorse och sedan krypa ner i sängen haha. Sov gott mina kära vi hörs imorgon!
/ Erika

Det tar sig


jag tog mig i alla fall ur mjukiskläderna idag. Kanske inte blev jätte mycket bättre men stickade strumpbyxor och en skjorta är ett framsteg eller hur? haha. Har märkt att det är många som bara tar det lugnt nu de första dagarna på lovet. Trotts att det inte har varit så mycket att göra den sista veckan i skolan så behöver man förstå att man faktiskt ät ledig och komma in i hela lov tänket. Därför ägnar jag mig inte åt speciellt mycket nu men nästa vecka då är det dags att börja leva lite igen. Att socialisera sig med omvärlden helt enkelt.

Ha det underbart allihopa
Erika

"I love her enough to let her go"

Vädret gör framsteg! Nu regnar det i alla fall inte, vilket är ett stort plus då de har regnat konstant i två dagar. Just nu sitter/ligger jag och pratar med Emma på msn men hon är så fruktansvärt långsam på att svara. Titta själva:

- emma säger: (12.24.11)

haha hejsan :D
erika ; God damn, you're beautiful to me säger: (12.25.41)
vad hittar min sköna på då ?:)

Titta vad klockan är nu lixom 13:10

Funderar på att gå och duscha så kanske hon har svarat sen när jag kommer tillbaka hahaha.
/Erika

Duktigt duktigt duktigt

Jag tröttnade efter ett tag på att inte göra någonting. Vet ni vad jag bestämde mig för att göra då...? Neeej, fel helt fel! Det rätta svaret var att jag började rensa lite i mitt rum. Egentligen hade jag tänkt att rensa ännu mer men jag tröttnade även på det... I alla fall. Jag har varit duktig nog att ta en före och efter bild på min fina tidningshög. Titta

Före


Efter


Före bilden är en del av tidningarna jag sparat de senaste 3 åren! Fatta att jag hade massor av tidningar från 2006, varför lixom? Nu sparade jag bara några nummer av VR från iår (de jag hittade). Rensade även bort massa annat från min hylla men där syns det ingen direkt skillnad eftersom att allt ligger i lådor.

Nu blir det nog en dusch så man känner sig lite mer hygienisk, ska även bädda rent i sängen tror jag. Måste bli av med den där obehagliga känslan som sitter kvar sen jag och Angie tittade på Pojken i randig pyjamas. Hörs vi imorgon istället? Klart vi gör!
Erika

Skrev jag eller inte?

Jag sa att jag bara skulle skriva om jag gjorde någonting på dagen och eftersom att jag inte skrev så antog ni nog att: hon gjorde ingenting utan låg hemma ensam i soffan och tittade på tv/film. Men ack så fel ni hade! Haha okej jag gjorde kanske inte så mycket men jag låg inte bara hemma utan jag tog mig iväg till solna och sedan vid halv nio tiden kom Jessica och Isabelle hit. Sen igår var jag en sväng till vby och efter det gick vi på Christians mottagning. Kom hem vid halv tolv tiden och sedan kom Andreas vid strax efter tolv. Sova... ja de fick jag göra sedan vid halv fem tiden.

Idag däremot ser det ut att bli en LUGN dag med stora bokstäver. The city går hela dagen och nu är det även friidrott på tv (Golden leauge). Så jag det ser ut som att jag blir fast framför det i mjukiskläder! Hmm vad kan jag göra för att glädja er? En bild kanske?


Otroligt "vacker" bild. Men vadå man måste ju bjuda lite på sig! Emma kommer kanske inte bli jätte glad för att jag lägger upp bilden, (men blir det bra om jag säger att du va jätte söt på den? :D ).
Äsch ska kolla på tv nu, ha det underbart nu allihopa
Erika

God "morgon"

Jag börjar smått känna av träningsvärken nu, än klagar jag inte för det är ganska behagligt. Det känns lixom att man har tränat och inte bara suttit hemma (som jag gjort allt för mycket). Jag tänkte faktiskt ta mig upp ur sängen nu, har redan legat här en timme, och göra frukost. Därför skriver jag nog mer senare eller det får vi se förresten om jag bestämmer mig för att ligga och titta på film hela dagen och måla naglarna, detta iklädd mjukisar helt oiordning gjord ja då skriver jag nog inget mer fören jag faktiskt har något att berätta haha.
Ha det underbart allihopa
Erika

ja ni vet hur stockholm är (8)

Update: Jag lyckades fixa kaffemalargrejen.. efter ett samal till mor fick jag reda på att det fanns en av och på knapp på sidan.

Måste ju berätta att jag var duktig och tog mig ut och sprang idag. Dock överskattade jag mig själv en aning men ähhh det kommer!
/Erika

Det kan ju faktiskt vara fint väder också

Just nu är jag jätte stressad. Om mindre än sex minuter så dör datorns batteri så jag måste hinna skriva det här inlägget innan dess.

Egentligen är det väl inte jätte mycket jag ska skriva... tänkte berätta att jag var en sväng inne i stan idag och lämnade tillbaka ett par jeansleggins. Tog denna OTROLIGT vackra bild när jag satt och väntae på att mamma skulle komma från jobbet.  Det var jätte soligt och faktiskt väldigt varmt ute så min plan var att fånga det på bild. Dock lyckades jag inte jätte bra. Äsch jag skriver mer senare istället.
Ha det underbart allihopa
Erika

Häftigt


När jag först tittade på den här serien var jag väldigt skeptisk. Tyckte mest det va jobbigt att titta på, men nu när jag kollat på hela säsongen måste jag erkänna att den va väldigt bra. På något sätt fick den en att känna sig som en del av allt. Jag skulle vilja gå på college, det verkar väldigt jobbigt när man ser vilken stress det är inför "finals" men ändå det verkar som en helt underbar upplevelse!

Nu ska jag bara lyssna på musik och göra mig iordning för jag är glad.
/Erika

En ensam morgon

Klockan var redan halv ett så jag insåg att jag nog måste sätta igång att fixa lite frukost. Eller frukost kanske var fel ord men brunch? Därför springer jag just nu mellan köket och datorn för att skriva och göra brunch samtidigt... fråga mig inte varför jag inte gör en sak i taget för helt ärligt så vet jag inte det!

Så! Nu är det klart och jag sitter här med omelette, en macka med bresaoula och ett glas jucie. Självklart är det något fel på kaffekvarnen(?) när jag ska använda den så det går inte att mala kaffe och då är det lite svårt att göra latte. Därför fick den utebli... Snyft.

Jag lämnar er för en stund och ger maten och College life all min uppmärksamhet.
/Erika

Guten morgen

Jag känner mig inte som världens mest utvilade person, men vaken är jag i alla fall! Nu tror jag att jag ska pallra mig in i duschen och sedan klä på mig för att förhoppningsvis få sällskap (om människan vill vakna någon gång) i några timmar.

 Efter det måste jag åka in till stan. Där jag först ska möta min älskade mor och efter det blir det middag på Fridays med vänner och familjer. Där har ni en summary av min dag. Nu är frågan bara vad ska man ha på sig när det är sånt här skitväder ute?
/ Erika

BFF's

J: Erika vi är ju BFF's... best friend forevers.
Hahaha så klockren! Inte best friends forever utan best friend forevers.


Såå fin låt

Then I go weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cheshea.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
'Cause theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me
,
Your everything, yeah thats beautiful yes to me.

Officiellt sommarlov

Skolavslutning idag! Ni ser hur sommrig jag är va?!

Nej inte någonstanns faktiskt. Okej de är sommarlov och man borde kanske klä sig sommrigt men helt seriöst titta ut. Det är mulet och blåser så känns mer som höst. Så jag tycker min klädsel är helt acceptabel.

Om en liten stund kommer Emma hit och fikar med mig ( JIPPIE!! :D ) och efter det tror jag att jag ska möta Andreas en stund. Vad kvällen har att erbjuda det får vi se.. men något lär det ju bli i alla fall. Nu måste jag ta fram lite fika för vilken sekund som helst kommer Emma hit.
Ha de underbart allihopa
Erika

God morgon

God morgon mina kära

Klockan är kvart i elva så det är dags att sätta fart. Om ca en timme ska jag ta mig till bussen för att möta Jonsson. Följer med han till skolan som "moraliskt stöd" för att sedan bli bjuden på en lunch på restaurang grytan haha. Aa okej folk som inte går på Spånga kanske inte fattar de roliga riktigt. Men jag har lärt mig att man inte ska förklara skämten för då blir de inte roliga så tyvärr.
/ Erika

"some people didn't even change"

∞Vad ska du rösta på i EU-valet?∞

Publicerat 2009-05-19 14:42

 


Gjorde testet på dn.se och enligt det har jag röstat som jag borde göra. Yeej, bra jobbat Erika.

movie night


Filmerna är hyrda, ärendena utförda och jag har röstat så nu tänker jag bara vila. För helt ärligt så känner jag mig helt slut.  Blir nog på med mjukisarna också så att mysfaktorn närmar sig max :P
Ha de underbart allihopa
Erika

allt möjligt...

Det är soligt å fint väder ute nu och jag sitter inne. Känns.. hmm vad ska jag säga? Jo lite fel. Men det känns som att idag är det ungefär så här dagen kommer se ut. Känner mig inte helt 100 så planen är att åka och rösta, hyra några filmer och sedan krypa ner i soffan och ligga där och titta på film resten av dagen. Men film själv? Inte alltid jätte roligt.


Igår var mamma snäll och bytte mina gardiner så nu är det de sommriga som är uppe :) Känns mycket ljusare än att ha mörkgröna... jag är SÅ sugen på att göra om i mitt rum, få någon förändring av något slag. En ny sänggavel kanske? eller... något annat.
Jaja.. duschen kallar
/Erika

Sry

Det har varit extremt dålig uppdatering de senaste dagarna.. jag VET!

Så här får ni istället en liten sammanfattning på vad jag gjort:

  • Slutskiva
  • Studentmottagning
  • Bio
  • Tittat på film
  • Lunch/fik i vby med Andreas
  • Tittat på matchen/haft tjejkväll hos Jessica
/Erika

OJ

Somna 04.30 vakna 06.30, somna 13.00, vakna  15.50... kommer ja kunna somna ikväll? GARANTERAT!

Jag känner mig helt slut, verkligen helt slut men det är det helt klart värt. Det var en fruktansvärt rolig kväll/natt på Spångas slutskiva och ja nu kan man säga att man har sett en annan sida av folk. Haha. Tyvärr har jag inga bilder alls att bjuda er på men... äh ni får helt enkelt föreställa er hur kul det var ; )
/ Erika

Det går fort

Hemma igen!

När jag gick hemifrån var det mulet och kallt ute så jag tog på mig en tjock kofta under jackan. När jag sedan kommer fram till skolan och har suttit där inne och väntat på Issa ett tag slår vädret om helt och det blir sol. 3.orna tog studenten idag så det var fullt drag! Alla var så glada för att de skulle gå ut och det fick nästan motsatt effekt på oss. ETT år har vi kvar nu sedan är det vi som står där!

Vi åt i alla fall glass i matsalen (riktigt god sådan), satt ute i solen, tittade på när de sprang ut och sedan även när de åkte iväg med flaken. När vi var där insåg jag hur liten "världen" är. Folk man själv känner/vet vilka det är var där och på ett eller annat sätt känner ganska många varandra.
/Erika

God damn you're beautiful to me

Klockan går fort när man slappnar av och tar sig tid.

Vaknade strax före halv tio av att det lät så att hela huset skakade, men jag kunde för allt i världen inte komma på vad det var. Efter någon minut insåg jag att det var byggarna utanför som håller på att sätta upp panelen. Precis när jag bestämde mig för att somna om en stund till och stängde ögonen så börjar mobilen låta... sms. Övervägde en sekund att läsa det senare och sova en stund till men det slutade med att jag faktiskt satte mig upp och insåg att jag inte skulle sova mer idag. Efter några minuter var det bestämt att jag skulle vara nere i skolan klockan 13, än vet jag inte helt varför men det får vi snart se.

Tog ialla fall en lång dusch och en lång lång frukost.

Nu insåg jag att jag måste skynda mig och klä på mig för jag ska gå till bussen om sisådär en kvart.
Ha det underbart allihopa
Erika

Odjuret blir skönheten?

Minns ni att jag berättade att jag hade köpt en cykel förut? Om jag känner mig själv rätt så sa jag förmodligen att jag skulle lägga upp en bild på den (vilket jag inte gjort). Så nu när jag var nere och hämtade cykeln i garaget passade jag på att ta två bilder.


Här är skönheten! Eller ja, kanske ingen skönhet nu men kommer att bli efter min makeover. En ganska lila färg ska hon få, men innan dess måste hon tvättas av ordentligt. Detta har jag tänkt sätta igång med imorgon då jag är ledig och det (vad jag tror) inte ska regna utan bara vara lite småkyligt.
/Erika

Spa

En eftermiddag i bilder:

Åt "mellis" (latte och en bulle, hihi) och tittade på the hills.


Bestämde mig för att ha ett litet hemma spa, skönt och man blir finare om både händer och fötter.
Fortsätter kanske senare i kväll.

Badade och fixade fötterna lite, otroligt skönt! Scruben och den andra mjukgörande luktar pepparmint och är kylande så det känns som att man svävar när man går efteråt.

 
På med ett par stora och mjuka strumpor efteråt så känns det ännu mysigare.

Även naglarna har blivit fint målade i svart nu, för en gångs skull blev det faktiskt riktigt bra.
Ha det underbart allihopa
Erika

lev i nuet?


Sommarlovet har inofficielt börjat. Borde man ha lite ångest över att man inte hittat/fått något ordentligt jobb ännu? Vill egentligen inte ens tänka på det utan bara mjuta av att vara ledig, men samtidigt känns det jobbigt att veta att man i stort sett kommer att vara helt "pank".
/Erika

Hihi

Jag har en väldigt lugn och skön vecka framför mig och jag tänkte inleda den med att se the season final av the hills. Talk to you all later!

mer sol åt folket

Idag har varit en så underbart skön dag! Strålande sol och värme hela dagen, och dessutom inga lektioner. Så jag och Issa låg ute i skuggan vid svandammen, pratade och åt glass i några timmar. Vi tog oss även in till stan för att titta runt lite innan vi skiljdes åt.

Det är helt  fantastiskt att det kan vara sånt här fint väder i Sverige. Jag klagar inte, VERKLIGEN INTE! Mer fantatiskt väder åt oss : )
Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0