"You look like party people"

Jag citerar den brittiska "indragaren" till någon nattklubb här i närheten... haha. Jo visst, jag och mina föräldra ser verkligen ut som PARTY PEOPLE, hahaha. Som ni kanske förstår är jag framme i London nu, kom hit vid åtta tiden så har hunnit spendera några timmar här. Och det här jag säger nu är BARA för att skryta, ni ska se hotellrummet det är underbart. Enligt mig i alla fall, I'm in heaven. En gång fem-stjärnigt hotell, alltid fem-stjärnigt hotell. (Man kan ju hoppas i alla fall haha. Okej nej nu ska jag skärpa mig, och försöka skriva något lite mer vettigt.
Kan ju berätta att jag nu har färgat håret och det är allt annat än ljust. Känner inte ens igen mig själv när jag kollar mig i en spegel, det blir lite som en chock varje gång. Undra hur lång tid det tar att vänja sig vid det?! Vad tror ni?

Blev inget intressant inlägg idag, jag vet. Men har inte så jätte mycket att berätta. Vi kom precis tillbaka från resturangen så jag tänkte faktiskt göra mig iordning och krypa ner i sängen nu. Jag kan göra ett bättre och mer helhjärtat försök att skriva något intressant imorgon.

Ha det nu underbart allihopa¨
Erika

I'm on my way

Vet ni vilken underbar känsla jag har just nu...?! Det är helt fantastiskt : ) Jag känner mig så lycklig på något sätt. Kom hem från gymmet för en timme sen ungefärför, blev ganska tuff träning med Jonsson och Andreas. Och om jag ska erkänna så har jag faktiskt saknat att gymma, det är så fruktansvärt skönt efteråt när hela kroppen är slut på energi. Nu ska jag dit två gånger i veckan det har jag bestämmt mig för.

Har även hunnit med att packa nästan helt klart, nu väntar bara Naturläxan på att bli läst och sedan är allt klart för dagen och jag ska lägga mig för att sova. Det behöver jag verkligen.

Vet ni vad?! Nu har det gått en hel riktig skolvecka och än så länge känns det inte så jobbigt som jag trodde att det skulle göra. Inte ens min 08.00-16.40 dag kändes speciellt jobbig, den gick till och med riktigt fort. Nu hoppas man bara på att kaffemaskinen ska vara trasig resten av terminen så att man kan ta gratis kaffe och oboy till sista lektionen (två tim, samhällskunskap B). Vilket man verkligen behöver för att hålla sig hyfsat pigg och vaken. ; )

Nej, tyvärr blir det inget längre inlägg nu har annat jag måste ta iut med. Men jag lär nog "uppdatera" endel under helgens gång. Så.
Ha det så underbart allihopa
Erika

Shoe-shopping

Efter skolan blev det shopping med Emma i stan. Eller så var det i alla fall tänkt, blev inte mkt pengar spenderade kan jag berätta. Jag letar efter skor till hösten/vintern men än går det inte så bra. Hittade ett par stycken som jag är lite sugen på, nämligen dessa:

Provade även de här:

Men tror inte riktigt det är min stil? Är världen redo för mig i sånna? Lite ridstövlar över de. Om vi nu hinner blir det nog en tur för mamma och mig till skopunkten i Barkarby för ytterligare en koll. Känner att jag skulle vilja ha några lite som de svarta nu när vi åker iväg till London. Perfekt att ha på sig på kvällen när man ska ut och äta eller liknande. Men vi får väl se hur det blir med det. Är inte helt hundra på någon av de förutom de svarta, men känns lite onödigt att bara köpa ett par liksom.

Juste, måste ju berätta hur duktig jag tillslut var igår. Tränade på våran träningsmaskin ett tag (riktigt jobbigt i benen), sedan var jag ute och sprang i lite mer än en halvtimme. =) Är lite småstolt sådär, löpning är inte riktigt min grej om man säger så.

Nu ska jag dra mig, vi hörs coh ses säkert senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

Catch the flag, på tre språk

Rachel: It's like all my life people have told me that i'm a shoe. "You'r a shoe, you'r a shoe, you'r a shoe!" But what if I don't whant to be a shoe? What if I whant to be a purse or... a hat?...
No dad! I don't whant you to bye me a hat...
It's a methafore daddy!


(Det där va för dig Robin ; P istället för på msn hihi)

Det blev en lugn eftermiddag för min del, eftersom jag var helt slut efter skoldagen. "Gänget", haha det vill säga Jag Carro Linn Andreas Robin Jonsson Jossan och Sandy, åkte in till vällingby. Vi uträttade lite ärenden och sedan hamnade vi på Donken med några milkshakes. Vadå vem klagar lixom? Massa oseriösa samtal och mycket skratt, passar mig helt perfekt.
Resten av eftermiddagen har jag spenderat i min säng kollandes på "Love and other disasters". Rekomenderar den faktiskt, väldigt "orginell" (om det är så det heter) film men ändå annorlunda på något sätt.
Nu funderar jag på att ta mig ner till spånga och hyra "Breakfast at Tiffanys" eller bara kolla på "Land of woman" eller vad den heter, något liknande är det ialla fall.

Usch det är verkligen höst väder ute nu, man har ingen lust att göra någonting förutom att ligga i sängen och mysa med en film. Trotts att det finns risk att låta tråkig, så får det nog bli så för min del. Vi höres kanske senare mina vänner!

Ha det underbart allihopa
Erika

E2a

Nu har skolan verkligen satt igång på riktigt och jag är heeeelt slut efter första riktiga dagen. Det var länge sen jag verkligen var såhär trött, skulle utan problem kunna gå å lägga mig och sova ett tag. Ändå känns det inte så jobbigt att skolan är igång igen, kanske är det för att allt det jobbiga inte börjat ännu. Vem vet? Jag tycker mest det är roligt att träffa alla i klassen, lunchen idag tillexempel. Den var helt oslagbar, haha jag skrattade så jag grät.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer som kan intressera er, på fredag åker jag till London och innan dess ska jag försöka hinna med att springa förbi Carina och färga håret, (brun! jag e nervös). Ska även hinna med att ha första träningen för denna säsong, köpa skor med flickorna och sedan även köpa gymkort. Jag har lite för mig de närmaste tre dagarna men det ska nog gå haha. 

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig och kolla på tv eller film eller något ett tag innan jag somnar här. Vi höres och synes.
Ha det underbart allihopa
Erika

Tre destinationer

Hemma från Grekland, hemma från Gotland och på fredag bär det av till London. Mycket resande just nu, tre platser på tre veckor. Inte fy skam,

En kort resumé:
Grekland var underbart skönt, 30+ varje dag, roligt sällskap och roliga "utflykter". Haha, okej utflykter är fel ord men vi gick upp för flod styx som den hette förr i den Grekiska mytologin. Jag kan erkänna att det inte låter så kul, och det är verkligen ingenting jag egentligen brukar göra. Men jag är glad att jag gjorde det här. Det var verkligen riktigt riktigt häftigt och kul också. Annars bestod dagarna mest av solning och badning, som det brukar vara.
'

Gotland då, det var en kort resa dit med klassen. Som en inledning på tvåan. Det blev, bad, mat, OS, "spånnande äventyr" haha, lite sömn och MYCKET prat.  Det var en lyckad resa tror och hoppas jag de flesta tyckte.  Nu är det slut på det roliga och åter till verkligheten igen.


Nu hinner och har jag inte lust att skriva något mer, har frukost som väntar på mig!  Vem tackar nej till goda mackor och latte vid den här tiden på dagen lixom, haha.
Ha det så underbart allihopa
Erika

Arriverderci

Hinner inte skriva något långt, nästan packat klart nu. Ska lägga mig i sängen och kolla på en av filmerna som jag måste lämna tillbaka imorgon. Efter det är det sovdags för mig, måste ju i alla fall upp i hyfsad tid imorgon.

Ville bara säga, Hoppas ni har det jätte bra här hemma för jag ska ha det jätte bra där borta. Kommer inte att skriva någonting när jag är där så ni får helt enkelt vänta tills jag kommer hem igen, kanske till och med längta lite efter mig! = )

Om jag inte minns fel är det här jag ska befinna mig den närmaste veckan. Fungerar för mig måste jag säga, och enligt våra "referenser" som hade varit där innan ska det vara ett jätte mysigt ställe. Så nu litar vi på dig!

Ha det underbart nu allihopa och vi hörs om en vecka igen
Erika

Kaos

Nu skulle jag behöva min farmor här. Eller någon som kan packa lika bra som hon kan. Frivillig?

Det slog mig nu nyligen att det är IMORGON jag åker. Dags att börja packa nu kanske? Så det blir som vanligt när jag ska packa, jag öppnar garderoben tittar igenom den och tar ut allt jag kan tänka mig ha med mig, sen går jag till byrån och gör samma sak. Till sist tittar jag igenom hela tvättstugan och förrådet och tar alla kläder som jag kan tänka mig därifrån. Sedan återstår bara att vika ihop allt jag tagit fram och lägga ner det i väskan. Jag har ca elva par shorts och kjolar med mig och jag ska vara borta i sju dagar. Sen har jag även ett X antal klänningar... suck. Med allt jag har med mig skulle jag kunna vara borta i flera veckor haha. Så här är det alltid när jag ska packa, jag lägger ner massor men sedan när jag väl är där så har jag inget jag vill ha på mig. Jag måste vara positiv... det är ialla fall bättre att ha för mycket än för lite saker med sig, det är aldrig kul att ha så pass lite att man inte har något att välja mellan. Valmöjligheter är ett måste!
Nej, nu väntar smycken, skor och allt annat som ska med på mig. Back to work!


Kommer förmodligen ett inlägg senare
Ha det underbart allihopa
Erika

Hjärta Vänner

Telefonen ringer...
Alla spelar Twister utom Chandler

Chandler: Yes Hello..... Rachel it's the Visacard people.
Rachel: Oh! Can you jump in for me.
Chandler: Yes, this is Rachel..
Rachel: Nooo, in the game


HAHA, jag vet att man inte ska försöker berätta skämt som man tycker är roliga och har sett på tillexempel tv. Men.. jag va bara tvungen det här är ett av mina absoluta favoritskämt i hela serien. Vet inte riktigt varför men jag blir helt lycklig av det (A)

Ha det underbart allihopa
Erika

En trött Erika

En trött dag har det varit idag, har varken kännt mig på humör eller pigg nog att göra någonting. Somnade tillslut vid halv nio tiden imorse och sov i knappt en och en halv timme, då jag tyvärr vaknade hela tiden. När jag gick upp sen kände jag mig skakig i hela kroppen, det kändes som att jag skulle gå sönder om jag gjorde för häftiga rörelser... Ingen rolig känsla alls, så inatt blir det mkt sovande för min del.



Fick reda på att ett plan hade kraschat här i närheten, igen. Okej jag levde inte sist det hände men ändå att det händer två gånger nästan på samma ställe är lite läskigt. Som tur var va den här kraschen mycket mindre, det var "bara" ett privatplan med fyra personer i och alla klarade sig. När det hände sist, 1977 tror jag det var, kraschade ett "vanligt" stort plan och alla i planet omkom. Som tur var blev ingen på marken skadad trotts att planet störtade mitt i ett radhusområde (på parkeringsplatsen). Kraschen idag skedde precis bredvid stenfirman som ligger bara några hundra meter därifrån och vad jag har fattat det som var det mest skogen och själva planet som tog skada. Usch, det är aldrig kul när sånt här händer. Om samma sak hade hänt i tillexempel Norrköping säger vi, då hade jag inte alls tagit åt mig på samma sätt. Hade förmodligen knappt reagerat på det. Nu när det hände här, där jag bor. På en plats jag mycket väl vet var den ligger och själv har gått förbi många många gånger då känns allt så overkligt. Det blir läskigt på ett helt annat sätt och jag bryr mig verkligen, försöker få reda på vad som egentligen hänt.

Som.., för några år sen tror jag det var eller förra sommaren kanske, då brann dagiset här i mitt område ner. Att se det på nyheterna på kvällen och veta att det är alldeles precis bredvid där jag bor kändes konstigt. För det är sånt som inte händer mig, det händer bara andra.

Nog filosiferat för mig ikväll
Ha det underbart allihopa
Erika

Midnight thinking

Jag hatar kvällar/nätter då man inte kan somna. Det spelar ingen roll hur trött man är det går bara inte att somna. En sån natt har jag nu, klockan är 20 i fem på morgonen och jag vill inget annat än at SOOOVA! Men inte det inte, inatt tycker tydligen min kropp och hjärna att jag ska vara vaken...

Det är då man alltid börjar tänka på allt möjligt, inatt är det höst mina tankar kretsar runt. Jag är helt inställd på att det är höst nu och allt är vädrets fel. Just nu är det bara regn och grått ute hela tiden inte konstigt att det känns som höst. Ändå är det bara början av Augusti än.

Köpte till och med en mörklblå kofta igår, jätte mysig var den men jag brukar inte börja köpa höstkläder förens långt in på hösten egentligen haha, så det känns lite konstigt. Sen idag köpte jag ett par byxor och en klänning till hösten i en gul färg. Jag funderar på att köpa tjocka stickade tights också, mörkbruna och gråa. Men jag vet inte om jag ska byta klänningen till en vit, lixom lite smutsigt vit färg. Tänkte det kan va snyggt till min Vera Wang halsduk jag fick i  julas av Emma. När vi kommer hem från Grekland sen blir det sko-shopping med Isabelle. jag har redan planerat vad för skor jag behöver inför hösten/vintern, så jag ser faktiskt fram emot det. Ännu ett bevis på att jag är tidigt ute för höst-shopping iår...

Nu har jag ställt om timern på tv för femtegången inatt så nu är det nog dags att försöka somna igen, jag tänkte ju trotts allt försöka ta mig upp och gymma imorgon bitti och då behöver man väl sova lite innan, i guess. Så ni andra som inte kan somna följ mitt exempel och gå och lägg er... sov nu så underbart allihopa
Erika

Sommar blev till höst

Jag känner mig lugn i hela kroppen just nu, en ganska konstig känsla måste jag säga. Det var länge sen jag kände mig så lugn. Annars är man alltid på väg någonstanns eller har något man ska göra, i alla fall jag. Jag gillar inte riktigt att bara sitta still helt ensam, jag vill ha något att göra. Om man är två stycken och sitter och kolla på film, självklart kan det vara jätte mysigt men jag är hellre den som gör något.

(jag är inte så high på den här datorn än att ja fattar hur man vrider bilderna, å ändå har jag haft datorn i över ett år nu, men men)

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt, vaknade och låg kvar i sängen ett par timmar för att kolla på tv och läsa veckorevyn. När jag väl tog mig upp och in i duschen gick allt väldigt långsamt och vid fyra tiden åkte jag och mamma in till v-by. Blev lunch på Massagotti, tror jag i alla fall de hette. Låg inne i K5, sen blev de shopping och när vi tillslut kom hem middag tillsammans hela familjen. Det var ett tag sen om man säger så, nu under lovet äter vi aldrig tillsammans men det blir det ändring på igen när skolan och allt sätter igång. Då får man tillbaka alla rutiner och allt blir som vanligt.

Resten av kvällen har jag spenderat liggande i sängen och läst Lilla Rosa Veckorevyn. Låter kanske lite tråkigt, men riktigt skönt har det varit. Fortsättningen av kvällen får nog fortsätta på samma sätt, det här är precis vad jag behöver nu när skolan börjar om lite mer än en vecka bara. Att vila upp mig ordentligt så att jag är pigg sen.

Jag har ju inget emot att sitta i mitt rum när det är så pass städat som det är nu heller, så jag klarar mig bra här. Ska försöka "runda av" nu och kanske kolla lite på "På spaning med Bridget Jones", läsa eller något annat spännande haha.

Ha det underbart allihopa
Erika

Utkast: Vädret har ...

Vädret har gått från sol och värme till REGN! Usch, det verkligen öser ner ute. Och det har varit såhär allt för länge nu, man blir helt trött och har ingen lust att göra någonting... skulle lika gärna kunna sätta på mig mjukiskläder och tofflor, sätta mig under täcket, dricka te och kolla på filmer hela dagen. Känns ungefär som att det är så det kommer bli också men jag klagar inte allt för mycket, bara lite.
Snart måste man sätta igång att tvätta och packa också, på måndag "bär det av" till Grekland (Parga tror jag det hette). En vecka där ska bli underbart med bara sol och bad! Efter det börjar skolan direkt och så är helvettet igång igen...

Nej nu måste jag ta mig upp ur sängen och in i duschen

Så ha det underbart allihopa
Erika

Tralalalala

Jag avundas de personer som har ett intresse de verkligen älskar, något de lever för. För många är det sporter av olika slag, andra spelar något instrument. Själv har jag inget sådant, det finns många saker jag gillar att göra men inget jag verkligen brinner för. Som att spela gitarr, min pappa älskar det. Han spelar alltid gitarr och har gjort det sedan han var yngre än jag är nu... Vad har jag lixom? Jag gillar att shoppa... så fort jag blir arg eller ledsen tillexempel går jag ut och shoppar. Oftast ringer jag min mamma och ber henne möta mig någonstanns så att jag får sällskap. Men vad är det lixom det är inget som ens kommer i närheten av vad tillexempel min pappa här.

Okej jag gillar verkligen att sjunga, men det är inget jag är speciellt bra på haha. Jag sjunger i stortsett alltid och var som helst, i affärer om de har musik på, i bilen, vid datorn, när radion e på, när jag e med kompisar, i duschen. Vadå jag bryr mig inte så mycket om att folk tycker att jag är dålig eller så. Jag gör det för att jag tycker om att sjunga. Nu önskar jag bara att jag kunde sjunga bra också, så skulle min dröm bli sann. Jag har alltid önskat att kunna sjunga riktigt bra. Det ska jag önska mig i födelsedagspresent !!!

Ha det underbart allihopa
Erika

Lite tid över haha

Har du pojkvän/flickvän? Still not haha
Hur tidigt stiger du upp? 11 eller 12 oftast
Vem/vilka vet mest om dig?  Ingen vet allt men Emma vet mkt
Gillar du att slåss? Slåss? aldlrig varit i slagsmål haha:P

Har du utländska föräldrar?  Nej de är riktigt svenska
Var har du ont?  Träningsvärk i armarna, och riktigt ont i nacken och huvudet :(
Är du bra på att måla? Verkligen inte
Vem kramade du senast? Charlotte
Vad längtar du till? Grekland
Vad heter dina husdjur?  Lukas, Harald och Snövit
Har du körkort? Nej men ska försöka ta så fort jag fyller

Favoritgodis? Syrlingar hihi
Morgon- eller nattmänniska? Natt helt klart
Sparare eller slösare? Slösare absolut. Men det ska det bli ändring på! Good luck to me haha

Har du några homosexuella vänner? Det tror jag inte

Bio eller promenad? Hmm, olika. :P
Är du kittlig? Nej vadå?! inte jag hahaha:P

Rädd för insekter? Bara om de ser äckliga ut:O
Anser du att du är stark? nej haha jag e klen


En kväll jag skulle behöva oftare

Ibland är allt man behöver en kväll/dag för sig själv. Att göra och äta just det man själv vill. En sån dag/kväll hade jag idag, de senaste dagarna har jag kännt mig seg och allmänt borta. Har mått illa, varit yr och haft ont i huvudet i perioder som kommit och gått. Jag vaknade med spänningshuvudvärk idag (eftersom min nacke har blivit helt körd igen). Så jag bestämmde mig för att ställa in alla planer (utom bröllopet) och bara ta en lugn dag. Spenderade dagen med att måla naglarna, kolla på film och lyssna på gammal musik med mamma. Bröllopet hade jag ju sagt att jag skulle komma på så även om jag inte var sådär jätte pigg på det så bar det av till Östermalmstorg och kyrkan som ligger precis bredvid. Kristina från Cybercom (min mammas förra jobb) skulle gifta sig och hon var ju så snäll mot mig när jag var liten så det var klart att jag skulle med. Det var en fin cermoni eller vad man ska kalla det i kyrkan och flera bra låtar faktiskt, bland annat "För kärlekens skull" med Ted Gärdestad, "Evighet" med Carola och "Im yours" av Jason Mraz. På vägen hem köpte jag lite mat och annat på Konsum och sedan bestämmde vi att Andreas skulle komma över på en lugn kväll och titta på film och äta mat. Sagt och gjort, vi åt färdiglagade pannkakor med sylt och grädde, godis och tittade på Dirty Dancing och Pretty Woman. Nu är klockan tolv och jag har hunnit ta en skön dusch, badda rent i sängen och satt i nästa film. Det är bara jag som saknas nerbäddad i sängen innan allt är klart för att sova för min del. Idag ska jag till och med sova över hela sängen istället för längst ut i kanten där jag brukar ta plats... Jag fick frågan om jag sov över hela sängen nu när jag hade en 140(60?) säng, vilket jag ju inte gör. Därför måste jag nu bevisa att jag utnyttjar all plats jag har. Så sov gott..! Ha det underbart allihopa Erika

För mkt fritid

1) Vad åt du till frukost?
focaccia och en latte, fast det blev mer brunch
2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv.
Den finns inte på denna dator :P
3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Fredrik
4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Silver.
5) När var du arg senast?
Igår när mamma tyckte det var "för långt" att gå från Åhlens till Gina Tricot
6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Hmm svårt, hela 1.an hittills
7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
Mkt under högstadiet
8) Yoga eller löpning?
Jag skulle vilja testa Yoga
9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Jag älskar kött så ja oxfilé:P
10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
VR
11) Favoritkaraktär i deckare?
ehm typ gunvald:P
12) Teveprogram du aldrig missar?
Kollar inte regelbundet på tv så kan inte säga någon
13) Vem är du avundsjuk på?
Emma
14) Din bästa revansch?
Ingen aning asså
15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Har typ aldrig haft någon, men min mamma va bra när jag jobbade hos henne.
16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?
Banankassler som vi fick i Vinsta gård och lever eooow
17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?
Menas att man vill prata asså vanligt eller skälla ut?
18) Kaffe eller te?
Just nu skulle jag nog säga Kaffe
19) Skostorlek?
38
20) Hur ofta är du på IKEA?
Lite då och då, var ett tag sen
21) Om du hade fem miljoner över - vad skulle du köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...
Jag skulle köpa en lägenhet, resa och självklart shoppa kläder/skor/väskor

Värmebölja : O

Sry men har inte orkat sätta mig ner vid datorn för att skriva än, det har varit för varmt helt enklet. Jag klagar inte, verkligen inte snarare tvärt om. Jag älskar värme och sol, det är så fantastiskt mysigt och man blir så glad bara. Det är verkligen svårt att vara arg på någon när det är sol, varmt och fint väder ute.

Idag i värmen kämpade jag och mamma oss iväg mot först outlet där vi åt lunch, köpte väskor och andra små saker på rea och sen även en resväska. Vi tog oss även till Veddesta centrum (som jag aldrig ens hade hört talas om förut. Och jag förstor varför när jag när jag var där. Riktigt B-ställe) där jag gjorde syntestet för att få övningsköra. Sist åkte vi till Vällingby och köpte lite saker på rea även där. Jag var helt slut när jag kom hem sen, att gå omkring i fem timmar i den här värmen tog verkigen död på mig. Nu däremot har jag vilat upp mig några timmar, har även hunnit skriva mitt CV så ska dela ut det imorgon. Ska även kämpa mig upp och gymma imorgon bitti, men det ska inte bli helt fel. Snarare tvärt om, ska bli riktigt skönt faktiskt. Efter det blir det frukost ute någonstanns med pappa.

Kan inte riktigt koncentrera mig på att skriva just nu, för de är Sex and the City på tv.
Så jag skriver mer och kanske intressantare någon annan gång : P
Ha de underbart allihopa
Erika

RSS 2.0