Hela min dag


Hann göra en hel massa saker idag. Några timmar spenderades i Stinsen där jag köpte en jätte skön söt stickad klänning och lite annat kul, vi hann förbi skopunkten (utan att köpa något) och sedan till IKEA. Självklart så måste man köpa något när man åker till IKEA så för min del blev det en filt, två nya blommor till fönstret och överdrag till mina kuddar i sängen. Så nu är det jätte fint i mitt rum : ). Kände att jag skulle passa på att städa när jag ändå bytte ut lite saker, så jag plockande undan lite kläder, slängde massa skräp som bara låg och torkade även av hyllorna vid min säng. Bytte även ut alla ljus i mitt rum mot nya så nu är jag redo för massor av filmkvällar.

Middag blev det framför tv.n med familjen och vi kollade på Stjärnor på is. Måste säga att jag tycker att Josefine Sundström eller vad hon heter borde åka hem nu, hon är så tråkig. Tyvärr såg jag inte vem som åkte ut för jag träffade Isabelle ett tag. Någon som såg, som känner för att dela med sig av vad de vet? Nu sitter jag i alla fall här tillslut och kollar på någon film på 4.an och dricker te i pyjamas... snygg va? ; )

(Inte för att man ser så jätte mycket men, har till och med de snygga strumporna jag vann på strafftävlingen på träningen i torsdags. Måste ju skryta lite med att jag satte flest straffar haha)

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Ha det underbart allihopa
Erika

P.s Jag ska åka till Berlin om mindre än 1 månad för att titta på julmarknader, shoppa och bara ta det lugnt med mamma. Riktigt mysigt ska det bli! Kanske får jag användning av min FANTASTISKA tyska också. D.s
Guten Nacht!

Kommentarer
Postat av: emma lund

varför frågade ni inte mig om jag också ville ses? :( vill också leka med er.. måste dela med mig av mina sorger...

Såg inte heller vilka som åkte ut, men jag hejjar på marcus :D

2008-11-09 @ 17:49:32
URL: http://www.la-princesaa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0