Samma gammla visa om och om igen.

Nu har det vanliga kaoset startat. Det som alltid lyckas bli nån dag innan sådär när man ska åka bort med familjen. Det roliga är att det alltid är exakt samma sak!
Först någon dag innan börjar kaoset, då tas det fram saker och de läggs i sin tur lite överallt i hela huset (bara för att det inte ska finnas någon chans att hitta det sen, haha) Sedan dagen innan eller så börjar man packa allting, då är det väskor, kläder, tidningar, mat av olika slag, sladdar och en blandning av allt annat exkat på varje liten ledig plats i hela huset. Men framåt kvällen brukar det mesta på ett eller annat sätt lyckats leta sig ner i någon väska så man har en ungefär idé på var det är någonstanns. Morgonen då man ska åka da, jo då är det dags att börja städa. Damsuga och plocka undan i så många rum som möjligt. Sedan är det dags för att packa ner det allra sista, kanske en kudde eller några kläder som hängt på tork.
Nu har vi nästan kommit till den punkt då vi ska åka iväg men bara nästan, när jag och pappa väl har satt oss i bilen då ser man mamma springa in och ut ur huset för att hämta allt hon glömt och se till för 100 gången att alla kontakter verkligen är urdragna och att alla fönster verkligen är stängda. När hon äntligen lyckats sätta sig i bilen kan man ÄNTLIGEN börja åka. Haha och det roliga är att verkligen är exakt samma sak varje gång vi ska åka iväg, haha.

Men nu tänkte jag vara snäll och bjuda på lite bilder, både från gårdagen och idag"dagen", så se och njut haha:
       Nu blev det jobbigt så ni får nöja er med de bilderna =)

Ha det underbart vi hörs imorron
Erika <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0