Fix-ideér

I bilen på väg till Stinsen satt jag och mamma och diskuterade olika "fix-ideér" barn får för sig. Hon berättade att hennes jobbarkompis son vägrar ha på sig strumpor på dagis osv.. och då kom vi på alla kostiga ideér jag hade. Tillexempel så gillade jag inte strumpor, det är ju en söm längst fram på strumporna vid tårna och så fort den hamnade på mina tår började jag skrika och gnälla om att det va obekvämt haha fråga mig inte varför. Sen drack jag även välling väldigt länge både för att jag tyckte det var gott och för att jag var så trött och gnällig på morgonen att det va lättast att ge mig det för det kunde jag äta när jag praktiskt taget sov fortfarande. Vad var det mer... hmm joo jag skulle alltid ha på mig så konstiga kläder vid olika tillfällen, tillexempel mitt i vintern vill jag ha klänningar på mig och massa sånt där.

Efter ett tag sa mamma, man måste ju sätta gränsen någon stanns. Kan inte låta små barn få vad de vill för då kommer det bli helt hopplöst sen. Ja... dig lyckades vi ju inte så bra med. HAHA tack så mycket för den lixom : P Så hopplös är jag väl inte?
Ha det underbart allihopa
Erika

Kommentarer
Postat av: Emma

hahha irri då! var du på stinsen idag föresten? alltså tekniskt sätt blir de väl igår, lördag, haha eftersom klockan är över tolv nu :p

2009-04-19 @ 00:58:51
URL: http://eemmapemma.blogg.se/
Postat av: Erika

haha jaa det var jag:D

2009-04-19 @ 17:57:01
Postat av: Emma

haha jag vad också de!! :D

2009-04-19 @ 18:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0