Det blir ett bra år!

Vattumannen 21/1-18/2

KÄRLEK
Några vackra veckor i januari-februari ger 2010 en intressant start. I stort sett är det här året dock inget kärleksår. Du kommer att vara väldigt upptagen, och när du har för många järn i elden orkar du inte riktigt med dina nära relationer. Det är lätt hänt att det uppstår missförstånd och bekymmer som du bara låter vara. Trassligast blir hösten, särskilt om du har en fast partner och era livsmål inte riktigt passar ihop. Inte vill du kompromissa heller – risken finns att det inte är kärleken som känns viktigast för dig just nu.

ÄVENTYR
Det här året lockar tevesoffan och promenadstråket mer än glitter och glamour, resor och strapatser. Du är inte stresstålig alls, särskilt inte under första halvåret, så det kan vara ett riktigt bra val att trappa ner och ta det lugnt. Därför blir 2010 inte särskilt spännande eller utmanande. Lite tar du dock igen under sommaren som passar riktigt fint för resor, evenemang och nöjesliv. Särskilt juni och juli bjuder på glitter, flärd och sena nätter. Du träffar också väldigt många spännande människor just under sommaren.

PENGAR

Vissa perioder blir riktigt bevärliga, under våren till exempel kommer du att vantrivas med både ekonomi och möjligheter. Men i grund och botten blir 2010 faktiskt ett ganska bra år. Du måste ha lite tålamod bara, de kloka sakerna som du gör nu ger belöning längre fram. Många av extrautgifterna under året hör också ihop med väldigt viktiga saker, det kan handla om att din familj växer eller om en utbildning som verkligen hjälper dig åt rätt håll – även om det inte märks med en gång. Det här året kräver långsiktigt tänkande.

Måste säga att jag inte alls gillar mitt årshoroskop som jag läste på VRs hemsida. 2010 kommer bli ett grymt år tror jag och man säger ju att "det blir vad man gör det till". Så jag tänker göra det till ett bra år... smart va?


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0