En seat, men sköna säten.

De är va jag är det, enligt Jasmine. En seat är lång med fin insida och mjuka säten. HAHA, är det jag tycker ni? Eller passar beskrivningen som Skinka bättre in på mig. Den är ganska vanlig, men lite finare än de andra. De flesta gillar det även, haha.

Då till dagen, precis som alla andra dagar, sms har blivit mina vänners favorit sätt att väcka mig på. Idag var det Isabelles tur, men eftersom att klockan var före 11 lyckades jag faktiskt somna om igen och vaknade inte förens 11. Bärbar dator måste vara en av de bästa  uppfinningarna, det är ju super mysigt att ligga i sängen med datorn på morronen samtidigt som man tittar lite halvt på tv och äter frukost. När klockan sedan var halv fyra var vi påväg in till stan, jag, isabelle och jasmine. Det var en riktigt mysig dag vi gick runt och kollade i affärer, sedan köpte vi jätte god glass på söder och satte oss i nytorgsparken och åt. Det blev några fina bilder som kommer upp senare också =).

Vi drog oss in till hötorget och områderna där omkring för att fortsätta kolla lite innan vi åkte tillbaka till Söder för att äta middag på ett stället precis brevid nytorget. Det blev en så kallad nytorgsrulle som jasmine rekomenderade stark. Och det var faktiskt riktigt gott =) Rekomenderas verkligen...

Emma mötte oss i vällingby och vi stod där och pratade ett tag innan Isabelle åkte hem till sig och vi andra till mig. Men alla var lite halvt sega så det blev inte mycket gjort utan alla drog sig hemåt ganska snart. Nu har jag suttit i nån timme och mysigt i sängen. Nån timme till klarar jag nog att vara vaken men sen får det nog vara slut för idag.
Men vi hörs imorron =)
Ha det underbart allihopa
Erika <33 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0